S22 ultra da tough armor mu var hocam, bu seneki uag larında kamera çıkıntısı yeterli görmedim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (892. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Ios.gif)
![](/static/forum/img/Forum-Android.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
-
telefonu akşam açtım inceledim. sonra spigen ez ekran koruyucusu uyguladım. 2 tane çıktı birini beceremedim çöpe gitti 2. de oldu. benks kılıf almıştım onu da taktım. telefon çok iyi zaten söylemeye gerek yok ama kalemi gerçekten çok dandik bir şey. kamera lensleri gerçekten büyük ve çıkıntılı. yani masaya yüzüstü koysak çizilir gibi hissiyat aldım bilmiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kun_agüero_16 -- 15 Şubat 2025; 10:54:12 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
S25 Ultra Ekranıyla ilgili olarak son bir haber..
Buyrun. Yeni şampiyon..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reason -- 15 Şubat 2025; 10:52:39 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
-
Merhaba arkadaşlar ESR nin kılıfı yeni ulaştı,Telefona bire bir uyum sağlıyor
-
Bu arada titanyum olarak bu yıl iPhone gibi Grade 5 kullanmışlar geçen yıl Grade 2 idi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayırlı olsun hocam. Demiştim ben dün sana gümüş çabuk gelir diye :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
AI özelliklerini kullanalım.. dün bi videoyu sessiz yaptım.. telefonu çekmiştim birine göndermek için.. tüm nefes vs seslerinden arındı mis gibi gitti :) aklınızda olsun :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bilgilendirme için teşekkür ederim hocam,deneyeceğim mutlaka
-
Bende 1 tane uygulama görünüyor
-
S25 Ultra vs 16 Pro Max Drop Test PhoneBuffyoutube
Galaxy S25 Ultra vs. iPhone 16 Pro Max Drop Test!https://www.youtube.com/watch?v=31MlmUFFKbs&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 15 Şubat 2025; 11:2:41 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Alma sebebimiz bu abi zaten telefonu:)
Valla üstadım birazdan eve gececeğim tekrar denerim baktım yine hızlı şarjda hata veriyor kutulayıp iade ederim.Kamera olaylarını atlatamadan birde bu çıktı.
Birde samsung care den 2 yıllık garanti almıştım telefonu kılıfsız kullanacağım diye.Aslında çok sorun ediyormuyum hayır ama ne bileyim yahu valla hissettiklerimi kelimeye dökemedim. Bir hafta sonra bakmışsın burada telefonda şunu nasıl yapıyorduk diyede sorabilirim.
-
Aslında vaad edilen tarihe göre 5 gün gecikmeli oldu ama ne yapalım böyle olacağı varmış, sana da hayırlı olsun hocam. Alıp güzel günlerde kullanmak nasip olsun.
2.30 dakikada bizim makina ateş ediyor gerçek anlamda :)))
Yalnız foto silme düzenleme işi mükemmel.. acaip gelişme var.. küçük kızı ayakta çekmiştim avmde yemek katında restoranların ön tarafında.. masalarda ve ayakta bir sürü insan vardı.. sil dedim.. herkesi öyle bir sildi ki sanki avm kapalı iken çocuğun resmini çekmişim.. yadırgayacağın tek bir bozukluk yok fotoda.. mükemmel silmiş ve doldurmuş.. inanamadım :)
Sağol hocam. Benim renk sıkıntı marttan önce geleceğine dair hiç beklentim yok :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yeni yapay zeka özellikleri NPU gücü gerektiriyor. 8gen2-3 güçsüz değiller ama yeterince güçlü de değiller. Apple'ın yaptığı 15P altına vermemek de doğruydu Samsung'un yaptığı da doğru. OneUi 7 ile Artık çoğu yapay zeka işlemi cihaz üzerinde yapılıyor. Doğal olarak s23-s24 neyi kaldırır neyi kaldırmaz ona göre güncelleme vermeleri lazım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kılıfsız kesinlikle kullanma. Kullanacaksan da sadece evde falan kullan. Çünkü en küçük bir şeyde çiziliyor. Ben o hatayı yapmıştım. Sonra satarken de değer düşüyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X