Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (893. sayfa)

14 Kayıtlı Üye (7 Mobil) ve 13 Misafir (5 Mobil) - 15 Masaüstü12 Mobil1 iOS
5 sn
18.171
Cevap
379
Favori
583.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
1. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 891892893894895
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Başka kablo ve adaptör deneyin. Şarj girişi arızalı demek için erken. Benim de 15Pm ara ara şarj kesiyordu. Kablo değiştirince düzeldi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ugurtunc U kullanıcısına yanıt

Hoş buldum :)

İtiraf edeyim senin hazırladığın satınalma mesajını görüp aldım, yoksa hiç niyetim yoktu. Kamu indirim mağazasını tarif edip kısayol vermesen bulamazdım, gizlemişler resmen. Samsung sana minnettar :)

Bu sabah da teslim edildi cihazlar, açmadım daha kutuları yarın uğraşırım artık.

Takasa cihaz vermedim her seneki fatura iptal muabbbeti ile uğraşmamak için. Donanımlarda çok fark olmadığından s24 satmak kolay olacak gibi, talibi çok. Bir arkadaşım istedi bile.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ugurtunc U kullanıcısına yanıt
    Foto silme çok iyi, göz kapalı çıktıysa düzeltme işi mükemmel. Ai ile seç , Google entegre çeviri ve geminin çok başarılı:) Herhalde sonuna kadar sömürüyorum ai özelliklerini işim gereği

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • chelisky_ C kullanıcısına yanıt
    gece siyahı sanırım sizin renk? benim de hedefim oydu ama aklımıza girdiler değiştirdik 🥲

• yunus_60 kullanıcısına yanıt

Çok garip,galerinin çöp kutusu da çalışmıyor. Sildiklerim direk gidiyor

• BayAFYOK kullanıcısına yanıt
    Titanyum Mavi benim renk. Ben dün çok uğraştım gümüşe dönsün diye ama yapmadılar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt

Hocam hikaye A55 vs nasıl kaldırıyor. Pazarlama oyunları resmen. S22 bile kaldırıyordu. Şimdi mi kaldırmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 15 Şubat 2025; 11:21:59 >

Hocam bana galeri uygulamasının apk sını göndermiştiniz ya,ben onu kurmadım çünkü şu anda olan galeri uygulamasını ne silebiliyorum ne de devre dışı bırakabiliyorum. Ve 2 tane galeri uygulaması var. Ne önerirsiniz

• blackcemre kullanıcısına yanıt
    O modellerdeki one ui 7 kırpık. Aynı özelliklere sahip değil telefon. Doğal olarak kaldırdığı bir şey de yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 15 Şubat 2025; 11:28:47 >
    renk değişimini de kime göre neye göre belirledikleri muamma. yani değiştirmek isteyene de şans vermiyorlar garip bir şekilde.

• 44 plaka kullanıcısına yanıt
    ADB ile bilgisayara bağlayıp istediğiniz uygulamayı silebilirsiniz. Sildiğiniz uygulamayı yedek alınca tabi.

https://adbappcontrol.com/en/

6 için konuşuyorum . Yapay zeka özellikleri için konuşuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 15 Şubat 2025; 11:29:44 >
    Benim anladığım şu sistem bakıyor kargo çıkış tarihine o tarihi geçenleri arıyorlar. Bende 17.02 gözüküyor kargo tarihi. Ama ilk sipariş verirken 11.02 gözüküyordu. Bunlar bence 17.02 yi baz alıyorlar. Bence haftaya onlar beni arar renk değişimi için öyle olduğunu düşünüyorum. Sizi siparişteki gönderim tarihi geçtikten sonra mu aradılar ?

• greentooth kullanıcısına yanıt
    Başka müşteri varsa s24 ultra var bende de :) :) haberleşelim...

Samsung benim kıymetimi ah bi bilse al kardeş bu seneki telefonun bizden derdi.. ahhj ahhh :)

Ben elimden geleni yaptım hepimiz için :) :) rica ederim... faydası olduysa ne mutlu bize.. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurtunc -- 15 Şubat 2025; 11:30:3 >
  • blackcemre kullanıcısına yanıt
    Fark etmez. O modellere gelen güncellemeler ile flagshiplere gelenler aynı değil. Rakam vermek değil olay.

Şu an biz bile beta oneui 7 kullanıyormuşuz, ilk kez piyasaya sürülen bir telefonun beta sürümü ile çıktığını görüyorum. Samsung bu yıl güncelleme de aşırı s*çtı maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 15 Şubat 2025; 11:31:50 >
    hocam bendeki kargolama tarihi 28.02 idi teslim tarihi 04.03 idi, arayan da zaten 28 şubat kargolama tarihiniz gecikme yaşanacak o nedenle teklif iletiyoruz demişti.

Daha önce yapmadım hiç bir bakayım sağolun...

• Merhaba
    Tv almak isteyenlere gelsin. Güle güle kullanın.

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]

O zaman ilginç. Demek ki kafalarına göre rast gele arıyorlar.Haftaya netleşir diye düşünüyorum.

• 
Sayfa: önceki 891892893894895
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.