Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (958. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir (1 Mobil) - 10 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20.227
Cevap
387
Favori
656.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
75. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 956957958959960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ara bakalım telefonu açıyorlarmı İstanbulda telefonlara bakmayan ve yıllardır bozuk veya yoğunluk var diyen tek Samsung

bayiisidir..Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] 

• Prfssr kullanıcısına yanıt
    sakınılan göze çöp batarmış derler ya hocam, sizdeki de o şanssızlıktan galiba.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • güvenli klasöre aktarılan bir fotoğrafı nasıl bulabilirim yahu, bir türlü denk getiremedim 😅

• BayAFYOK kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hocam da bundan kurtulmak için ne yapacağım acaba😄

• kimse ekranını atmiyor :)

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Tek çözümü firmalar Quality Control e eskiden yaptıkları gibi çok yatırım yapacaklar. Bende de aynı sorunlar var zaten.

• Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]

Test için hangi kodu yazıyorduk?

• kun_agüero_16 kullanıcısına yanıt

Ekranın her yerinde saat var :)

• Bugün aldığım ekran süresi beni s25u ile devam konusunda düşündürür hale geldi..

Hergün bir heves başlıyorum güne ama şuan 16 pro dan bile düşük kullanım verdi bugün için yani.. Önceki günlerden farklı olarak sık kullandığım sosyal medya uygulamalarını arka planda yenile denilen konumda tuttum o kadar. Başka dünden farkı yok gerçi dün bile 16 pro gibiydi bugün iyice kötü oldu.

Üzülerek ilan açtım ben cihazı verip 16 pro max alacağım.

Android iyi hoş güzel ama benim onun detayına inip öğrenecek o kadar ayar yapıcak veya smart switch kullanmadan yedek yüklemeden yeniden kurulum yapacak ne vaktim ne gücüm var.. Uğraşamıyorum yani.. Artık pes ettim :(

• L_Lawliet kullanıcısına yanıt

*#0*#

tamam da bu telefon toz korumalı değil mi? sertifikası da var suya ve toza dayanıklılık diye bu toz nasıl cihazın içine giriyor?

• kun_agüero_16 kullanıcısına yanıt

Böyle diyor.

• L_Lawliet kullanıcısına yanıt

ayarlardan otomatik engelleyiciyi kapatın.

• Spigen Galaxy S25 Kılıf Ultra Hybrid Zero One Black .... youtube videolarında çok efsane gözüküyor s25 ultra için olanına rastlayan var mı ben bulamadım da...

• Yani yıllar sonra ilk kez bir Samsung telefonumda kamera tozları ile karşılaştım. Apple da yıllardır var tamam ama samsung ilk.

• sky__walker kullanıcısına yanıt

Kullanmıyorum hocam teşekkürler bilgi için.

• caryting C kullanıcısına yanıt

Bütün telefonların bu saçma görüntülerini çekip ceo ya ilet kısmında paylaşacağım yani yeter artık

• visualize kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı olsun, pil konusunda en çok şikayette bulunan bendim sanırım forumda ama sizin değerler benimkinde bir tık daha kötü.
    Bu ince ayar olayı harbiden saçma ama sanki Samsung'a özel bir durum var , birşeyler doğru çalışmıyor. Bende hâlâ DH bildirmleri ekranı açmadan gelmiyor ki arka plan sınırlaması yok. Bazı uygulamalar o sınırı kaldırmadan hiç bildirim göndermiyor. Hepsine ayar lazım ama bu saçma, herkes beceremez bu işleri. Honor v3 stok kutudan çıktığı gibi kullanıyorum ve hiç bildirim sorunu olmadı mesela , oda Android ama daha stabil ,şaşırtıcı ama öyle. Bir kaç update şart gibi bu cihaza.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saitates -- 18 Şubat 2025; 21:55:23 >
  • 16 pro max te klavye de bir düzgün yazı yazamıyorum bu ne saçmalık yüz kere düzeltiyorum.

• blackcemre kullanıcısına yanıt
    Alışmakla ilgili ben de s25u samsung klavye ile yazamıyorum elim rakamlara basıyor hep 😀

• 
Sayfa: önceki 956957958959960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.