Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (956. sayfa)

7 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 18 Misafir (7 Mobil) - 15 Masaüstü10 Mobil1 Android
5 sn
20.263
Cevap
391
Favori
658.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
3. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 954955956957958
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Konumun sürekli açık olmasından ziyade sürekli konum izni verilen uygulamalar şarj tüketir. Konumun açık olması problem değil, uygulama açıldığında konum izni verilmesi gerekir. Haritaların konuma sürekli olarak erişmesinin yerine uygulama açıldığında konum izni verin. Diğer türlü uygulamalar arka planda sürekli gereksiz yere konum bilgisi arayacektır. Diğer taraftan Google servislerinden konum doğruluğu hariç gereksiz konum ayarlarını kapatın.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ALTE A kullanıcısına yanıt
    Hepsi ayarlı zaten ama sistem tarafından kullanılanlara müdahale edemiyoruz, telefon uygulaması vs gibi bir çok şey konum kullanıyor. Her ekranı açtığımda üstte konum işaretini görüyorum 3-5 saniye.

Ve bu ekranı açmadan hâlâ DH bildiremleri gelmiyor 😡 Bunla ilgili sorun yaşayan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saitates -- 18 Şubat 2025; 20:2:39 >
  • saitates kullanıcısına yanıt
    Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]

• Selamlar dostlar…
    İphone’nin neredeyse tüm modellerini kullandım. En son 6 aydır da s24 ultra kullanıcısı idim. Daha önce defalarca Samsung / İphone arasında gittim geldim. Samsung’a hiç alışamamıştım ama S24 Ultra’da takıldım kaldım. Sonra kullanım süresi dolunca yine İphone’ye döneyim dedim. 16 Pro Max aldım. Sanırım S25 Ultra alacağım çünkü…

Capcut’ta video renderi yaparken, Wetransfer’de dosya aktarmak, kredi kartı taşımamak, Canon makinemi açtığım anda telefona direk bağlanması gibi etkenler gerçekten büyük konformuş. İphone’ye de alışırım tekrar diyorum ama klavye yavaşlığı, Safari de ya da abonesi olduğum ajanstan fotoğraf download ederken fotoğrafların direk galeriye aktarılmaması iyice sinirlerimi bozuyor ve beni geçiş için zorluyor. İos 17 çok iyiymiş bu arada. İos 18’in saçma sapan galerisine hala alışamadım.

S25 Ultra telefonlarınızdan memnıun musunuz? Kronik sorunları var mı? Ben telefonu yoğun güç harcayacak uygulamalarla günlük kullanıyorum. Geçen izlediğim testte s25 ultra’nın yük altındaki işlemci testinde iphone 16 pro max’a fark atması beni etkiledi. Bu arada en çok tercih edilen renkte mavi sanırım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Requiem_For_a Dream kullanıcısına yanıt
    gümüş renk hocam, açıkçası rengi canlı görünce oldukça ısındım cihaza. renk takıntım yokmuş onu anladım

• ALTE A kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, böyle bir deneyeceğim.

• Soldaki 16Pm / Spigen Cam , Sağdaki S25U / Benks AR cam

Üstteki resimler camsız, alttakiler Benks AR. Camla ilgili şunu söyleyeyim , burada gömüldüğü kadar kötü olduğunu düşünmüyorum. Spigen den kat kat iyi bana kalırsa. AR işe yarıyor ancak camsız hali ile net olarak fark var onu da söyleyeyim. Yani yansımayı azaltıyor evet ama orjinal cam kadar başarılı değil. Spigen ise gri renk, ayna gibi birşey oluyor. Onu direk çöpe atmıştım. Aşağıdaki resimlerin sağ alt köşelerinde yansıma farkını göstermeye çalıştım. Yani uzun lafın kısası alınabilir bu segmentte bence rakibi yok ancak fiyatı bence yüksek. Parmak izi sorunsuz ama camsız haline göre çok çok hafif açılma hızı düşüyor (ama bu tüm camlar için geçerli) Ben genel olarak muhteşem olmasa da iyi buldum, devam edeceğim bu cam ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sky__walker -- 18 Şubat 2025; 21:14:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Biraz kendine gelmiş gibi sanki

• gsserhat kullanıcısına yanıt
    Konumu kapatınca sanki.
    Şunlar hep konum istiyor, hep 1 dk önce vs yazıyor baktığımızda. Sizde de aynı mı?

Bende yok bunlar. Normal uygulamaları sadece

• sky__walker kullanıcısına yanıt
    Hocam ben iphondan geçtim onda hep spigen ekran koruyucu kullanır sorun yapamazdım s25 ultraya piyasadaki cam koruyuculardan taktim florasanin altinda telefondan geri sökünce görüntüyü ne kadar çok bozduğunu parlaklığını anladım siz cam koruyucu olarak ne kullanacaksınız? Edit yeni mesajinizi su an farkettim bu detayli bilgilendirme icin tesekkur ederim tam urun linki de ekleyebilirseniz mesajınıza cok iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANIL007 -- 18 Şubat 2025; 20:24:0 >

Bende sadece kullanımdayken izin ver durumunda herşey.

• keyboard772 K kullanıcısına yanıt
    Sistem uygumalarına bakın sağ üstten tıklayıp. Onlar normal konum kullanımında görünmüyor zaten.o ekranda sağda üç noktadan

• Requiem_For_a Dream kullanıcısına yanıt
    İkimiz vardık heralde yeşil bekleyen :) benim dün verildi kargoya bakalım

• ANIL007 kullanıcısına yanıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sky__walker -- 18 Şubat 2025; 20:26:10 >
    Hocam bu siyah çerçeveli ekran koruyucular genelde ekrandan yiyor birkaç kez denk geldim . Böyle bir şey sezdiniz mi?

Teşekkürler, ama renk tonlarını değiştirmiş gibi cam. Öyle görünüyor resimlerden

• gazeteci63 G kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Ben de uzun yıllardır iphone kullanıcısıydım. S25 ultranın çıkışıyla geçiş yaptım. Aklımda benim de sorular vardı alışabilir miyim vs gibi ilk birkaç gün tereddüt etse de insan sonra çok çabuk alışıyor. Özellikle ui7 ile birlikte enfes olmuş cihaz. İos işletim sisteminden daha da akıcı geldi bana. Şarj süresi falan enfes. Ve klişe ama özgürlük hissi, özelleştirme seçenekleri, kısıtsız kullanım gibi avantajlar da çok etken bu duruma. Keyif alarak kullanıyorum cihazı. Gayet memnunum. Birkaç ufak tefek şey var ama o kadar çok sunduğu avantaja göre insana dokunmuyor 😀

• quote:

Orijinalden alıntı: saitates

Teşekkürler, ama renk tonlarını değiştirmiş gibi cam. Öyle görünüyor resimlerden
    Öyle ahım şahım hissedilir bir fark yok. Puanlarsam, orjinal cam 100, Benks AR 85-90, spigen 65.

• 
Sayfa: önceki 954955956957958
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.