|
Samsung, Galaxy S25 Ultra'da S24 Ultra'daki iki büyük ekran sorununu düzeltti
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Peki S24 ultra alanların sorunları kim düzeltecek doğubanktaki telefoncu necdet mi ?
-
Bahsi geçen haber doğruysa.14 ultra kullanıcılarına Samsung ne haliniz varsa görün demek gibi birşey olmuş.
-
S24 Ultra sahibi biri olarak üstelik bendeki lansmandan beridir kullanıyorum ilk üretimli Aralık 2023 üretimlidir kumlanma sorunu Mura yoktu ama yine de aramızda bazıları ve globalde de baya şikayetler vardı. Türkiye ayağı maalesef servislerde Samsung a gereken baskıyı bireysel yerine getirsek te cihaz sahipleri dahil bir birlik olamadık! Servise gidip sorun yok diye geri yollanan mı desen yaşatılan dumur detayına mı üzülürsün ! ...
Diğer sorun Color Banding bilinen adıyla. 8 bit olmasıyla alakalı bir fenomendir rezalettir. Çözümü 10 bit veya 12 bit panele geçilmesidir böylece tek tonda kuşaklanma renklerde görülmemiş olurdu ama yazılımsal tam giderilmese de azaltmak mümkündür. Samsung bunu beklenen yazılımsal çözümle gidermiş. Bari bunu yazılım güncellemesiyle S24 serisine hatta diğer tüm S serisi M A Tabletlerine AMOLED olan olmayan alayına sunulması gerekir . Bir de mümkünse geçmiş yıllardaki tüm modellere de ... Anca bu paklar Samsung u ... Ama bence zor...
-
kimse düzeltmeyecek telefonu satıp s25u alacaksınız samsung bunu zaten sorun olarak kabul etmiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caryting -- 31 Ocak 2025; 15:46:18 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
S25 ultra satılsın diye algı haberleri bunlar.
-
Benim mağazadaki teşhirde baktığımda aynı kumlanma sorunu devam ediyor gözüküyor. Tabii hepsinde var mıdır bilemem. Benimki gelince hemen kontrol edip görüntü atacağım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 31 Ocak 2025; 15:50:51 > -
Kabul etmemesi ilginç, şimdi niye düzelttiler acaba (!)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 31 Ocak 2025; 15:52:3 > -
Aynı panel kullanılıyorsa renk geçişi nasıl düzeltilmiş? Yazılımsal bir şeyse S24'te de çözülmüştür zaten?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 31 Ocak 2025; 17:29:17 >
-
Konuda mesajlar mı silinmiş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bende s24u kullaniyorum şahsen o sorum bende de var renkler soluk ve cansiz s23u ile kiyasladim s23u renkler daha canli ve net s25u hic denemedim .belki yazilimsaldir yada donamilsaldir
-
kimse bisey duzeltmez herkes bu şekilde kabulanecek artik
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
S24 de kamerayı kırptı, ekranı b.k etti, 25 de S Pen Bluetooth u gitti. Neyi düzeltirsen düzelt Samsung, herkes S23 Ultra ya geri dönüyor sayende S25 i de satarsın artık kampanya falan. Bu rezalet modele de kayıtsız kalmayacaktır insanlar. Sırf Cpu güncelleme ile olmuyor. Ha yurtdışında aynı paraya satması 25 i 24 ultra ile ayrı konuşulacak konu. Bizde satmayacak 25 ultra bakın görün.
-
Şu sevkiyatlar başlasa da son kullanıcı bahsetse bu iyileştirmelerden
-
Ben s24 ultra kullaniyorum s23 ultrada var s22 ultra da ama s25 ultra falan almam iki özellik kat 100 bine sat deymez almayin hepsi ayni s25 ultraya okadar para verilmez s24 ultra daha iyi iki üçtane özellik fark var diye telelelefon da dehiştirilmez 7 sene güncelleme alicak s24 ultra 7 sene kullancam duy samsung
-
Ürkek Samsung abisi apple gibi çok geriden geliyor :D
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
Peki S24 ultra alanların sorunları kim düzeltecek doğubanktaki telefoncu necdet mi ?
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X