Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra, Galaxy S25+ ve Galaxy S25 Türkiye fiyatı açıklandı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: karacayali Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
2
Favori
7.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hala kısmen de olsa yerel fiyatlandırma yapıyor evet ama son yıllarda bunu iyice azaltmaya başladı. Samsung'u öven bir adam olarak bu fiyat bantlarında ve Türkiye koşulları altında iPhone çok çok daha mantıklı. Aşırı pahalı yani memleketin koşullarına bakacak olursak.

• bulduren kullanıcısına yanıt

Türkiye koşullarında iPhone dolar enflasyonuna karşı koruduğu için evet çok mantıklı. Zamanında ben de sırf bunun için iPhone almıştım ama Samsung yapay zeka ve yazılım konusunda kendini iyice geliştirmiş olduğunu gözlemledim. Eski bir note fanı olarak önceden UI kasılmaları ve güncelleme desteği yoktu. Şu an başka bir samsung görüyorum. O yüzden tekrar Samsung'a geçmeyi düşünüyorum.

• Ultra 70 bin
    Plus 50 bin
    Baz model 40 bin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sezer1578 kullanıcısına yanıt
    Eskiden fiyat farkları daha fazla olduğu için, yıllar içindeki Samsung'un değer kaybı riskine değiyordu. Şimdi değmemeye başladı, asıl öne sürmek istediğim konu oydu.
    Onun haricinde evet, Samsung'u şu an son nesil teknoloji olarak iPhone'un önünde görüyorum.

• S25 Ultra fiyatı 1388$ şuan. 6 ay sonra 800$'a düşer, o zaman alınabilir.

• Ölü doğmuş bu fiyatlarla. Düz s25 mi magic6 pro mu mesela?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatlar berbat.

• Fiyatlar gayet makul.

• Forumun aktif kullanıcı sayısını bilmemekle beraber forum dışını düşünürseniz bu halka bu fiyat listesini gösterirseniz hiç düşünmeden gidip iPhone alırlar

Türkiye genelinde 84.000 tl bir telefona verip Samsung alacak adam sayısı %5 falandır. Kalitesi, performansı, özellikleri ne olursa olsun gider iPhone alırlar.

S24 Ultra alacağıma 16 Pro alırım der herkes.

Tabi şimdi hayatı DH’den ibaret bazıları bağrınacak ama genel halka bakılırsa durum belli.

• ardarulez A kullanıcısına yanıt

S25 plus özellikleri daha iyi ?

• Zahmet edip şarj hızını bile artirmamislar ama fiyatlar boru

• Bu fiyatlar ne la? Gidip s23'ümü öpeyim, canım telefonum benim.

• Fiyatlar ve kampanyalar rezalet.. samsung alsın telefonlarını depolarına soksun!

• Kalemdeki Bluetooth özelliği dolayısıyla kumanda özellikleri kaldırıldı. Bırakın ileri gitmeyi bu şekilde yetenekleri daha da kırpıldı. Google'ın doğru düzgün ücretli olarak kimseye satamadığı çöp gemini advanced'ı minnet eder gibi 6 aylığına verdi. Tamam telefon almak bir zevk meselesi olabilir ama biraz da zeka meselesi bence.

• Acele etmeyin max 1 ay sonra yarı fiyatına düşer

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sevgili Samsungseverler korkmayın, siz de eleştirin. Bu devrana dur diyin. Böyle iş mi olur? Bu fiyatlar nedir? Sorun, sorgulayın. Yoksa Samsung her yıl hepimizi kazıklamak için kendi lehlerine çıtayı yukarılara çıkartıyor. Böyle olamaz, olmamalı. İyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gnsnc -- 22 Ocak 2025; 22:51:21 >
  • Galaxy S25 Ultra 1 tb avustralya fiyatı ortalama 57k oluyor. Aylık 2350 taksitle. Devletimiz iyi kazanıyor.

• Samsung diyor ki Türkiye'de almayın beni iphone alın (hiç iPhone kullanmadım kullanmam da 😁) yada burada artık Xiaomi hüküm sürsün. Dirençli 14 ultra yada 14 t pro ya devam ke diyor 😁 bu fiyatlar ne len öyle.

• Poco x7 pro alır çıkarım hiç olmadı 14t pro alırım geri kalan parayada altın alırım kafam rahat olur 🙂

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.