Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra, Galaxy S25+ ve Galaxy S25 Türkiye fiyatı açıklandı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
1
Favori
8.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Şuan öğrenci ve THY indirimleriyle beraber -10 bin lira indirimle satılıyor. İlerleyen aylarda talepsizlikten ötürü satışlar patlayacağından bir miktar cazip fırsatlar göreceğiz. S25 Ultra'yı da beğendiğimi pek söyleyemem ancak S25 ve S25+ şişirilmiş balondan ibaret olmuş.

• Samsung alıp kullanacak biri değilim ama bu başlıklarda çok beğeni alan yorumları okumaya geliyorum.

Adam ne olduğu belirsiz Çin markalarını Samsung , iphone gibi markalara karşı övüyor bayağı beğeni alıyor.

Bunun ekran kalitesi var , arayüzü var , bir sürü farklı detay varken. Ram ve işlemciye bakıp yorum yapıyor.

Samsung ya da iphone bu işi bilmiyor , dünya bilmiyor siz biliyorsunuz. Alamayınca çamur atan tayfa.. Türkiye bunlarla dolu 😂

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fazla pahalı yakın da mecbur düşürürler.

• Samsung fiyat anlamında rekabetçi politikadan vazgeçip bir kumar oynamak istiyor galiba. Fiyatlar eşitse Apple müşterisini kazanması çok zor. Adam gider rakibi olan appleı alır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gemini Advanced üyeliği 6 aycık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 24 Ocak 2025; 22:3:40 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu kalem olayı beni çok çekiyor ama hayır, katlanabilir kalemli almam lazım.

• Bu fiyata iPhone 16 pro Max alırım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Alpayan01 A kullanıcısına yanıt

Samsung tabiki daha üst düzey bir marka Vivo'ya kıyasla ancak ikisi de bir iki sene sonra çöp oluyor.Özellikle Vivo'yu hiçbir yer almak istemez,65 bin verdiğin cihaz Samsung'dan çok daha beter değer kaybeder ne yaptım ben dersin.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.