Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra, Galaxy S25+ ve Galaxy S25 Türkiye fiyatı açıklandı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Karacaoglan70 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 8 Misafir (3 Mobil) - 6 Masaüstü3 Mobil
5 sn
88
Cevap
2
Favori
5.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy şu anda #10
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Takas koşullarına bakayım dedim. iphone 15 pro için 47 küsür teklif ediyorlar. Üstüne de ultra için en az 25-30k gerekiyor. Şaka gibi fiyatlar. Asla değmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iphone alın o kadar paraysa

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • S25 128GB baz modeli yurt dışı Samsung resmi sitesinde 800 dolar yani 28.520 TL. Fıkra bu kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xSHUJx -- 22 Ocak 2025; 23:38:35 >
  • samsung kafayı yemiş. s24 ile neredeyse aynı cihazı satışa koyuyorsun ama 11bin tl fiyatı arttırmışsın. sebep?

geçen seneye göre takas desteği de düşmüş. gerçekten ihtiyacınız yoksa kesinlikle sipariş vermeyin, böyle aptalca bi fiyatlama olamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anilkoc -- 23 Ocak 2025; 15:19:40 >
  • S25 51 bin TL
    O fiyata 25W şarj ve yıllardır değişmeyen kameralar. Magic 6 pro alınır mesela. Bir sürü seçenek var. Fiyata bak 😱

• Gidin Xiaomi 14T pro alın. Keyfinize bakın. 120W şarj var.

• Bu kafayla daha çok zarar edersiniz. Fiyatlar aşırı yüksek. Ne gibi görüyorlar bizi milyoner mi ?

• DeepImpact. kullanıcısına yanıt
    Değil ?

Kamera ve s peni zaten günlük hayatta bana hayli hayli yetecek işlemciye tercih ederim şahsen.

• 92 bin tl ye 15pm 1tb satılıyor. S25u illa ki güzel olacaktır ama onu alana kadar iphone alırım değerini korur. en temizi s23u almak.

• Şaka gibi asamlar aynı telefonu bir daha duyurmus ve iki katı fiyatla 😂 Eskiden samsung bazi şeyleri ilk kullanandi

- Bluetooth 6.0, UFS 4.1 yeni amoled panel gibi hicbir sey yok
    - Apple'a verdikleri panel daha iyi kendi kullandiklarindan - S25 base hala 128 gb ayıp
    - Kameralar geçen sene ile aynı
    -Piller ayni SiC batarya vs bir halt yok
    - Sarj hızı ayni bir tek Qi 2 destekli ama magnet yok??
    -Tek yenilik olan Gorilla Glass Armor 2 'yi hala sadece ultraya veriyor.
    - IP 69 yok, yahu bakiyorum bir tane yenilik yok.
    - S24 Plus 35000 Tl lere kadar düşmüştü black fridayde ancak bu cihazda imkansız
    - En azindan ultraya 16 ram ver o da yok.

Kısacası bilinçli tüketici olun, almayın. Gelecek nesil mecbur her şeyi yenileyecekler. Donanım olarak tek bir yenilik yok, Qualcommdan çipi alıp değiştirip vermişler saka gibi.

• Saçmalık iyice şımarmışlar bunlar.Diğer markalara geçmek gerekli

• quote:

Orijinalden alıntı: sniper23

S25 Ultra fiyatı 1388$ şuan. 6 ay sonra 800$'a düşer, o zaman alınabilir.

Aynen s24 u bile daha düşmedi o dediğin fiyatlara

• sezer1578 kullanıcısına yanıt
    Bir kaç ay sonra belki indirim olur ama takas desteği muhtemelen olmaz diye düşünüyorum?
    Bende a35 ultra var takas olayı ile değişim yapıyım diyorum ama bilemedim

• Samesung

• Kampec kullanıcısına yanıt
    Güzel :)

• erwinsmith06 kullanıcısına yanıt
    Gerçekten makyajlı S24 gibi olmuş. İşlemci ve geniş açı kamerası dışında sadece ufak tefek iyileşmeler var. Ancak s-pen'in bluetooth özelliğinin tamamen kaldırılması telefonu kalem tarafında geriye götürmüş. O kalemin yetenekleri Samsung için bir imza niteliği taşıyordu. Uzaktan deklanşör, zoom vs gibi kamera yetenekleri artık kullanılamayacak, sunum için uzaktan kumanda görevi göremeyecek, oynatıcılar için play/pause, skip özellikleri göremeyecek vs...

Diğer taraftan Samsung Türkiye'nin lansmanda 85bin tl ye sattığı 1TB S24 Ultra modelini, S25 siparişinde takas için 48bine sayıyor olması trajikomik. Şu takası yapmak için kafayı yemiş olmak gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 23 Ocak 2025; 08:52:28 >
  • Anasını satayım yerli yabancı farketmez bizleri sağmal inek gibi görüyorlar.

Yukarıda arkadaşda yazmış aynı segmentte neredeyse iki katı fiyat çekmiş Samsung.
    Kime ve kaç kişiye satmayı düşünüyorlar merak ediyorum.

• Telefonu yenilecek bütçeye sahip herkes için yenilikler bir hayli fazla.

• Alpayan01 A kullanıcısına yanıt
    Kafanız mı güzel Vivo ile Samsung yan yana koyulabilecek, fiyat karşılaştırması yapılabilecek bir marka mı?

• Cem095 kullanıcısına yanıt
    Asıl senin kafan mı güzel x200 pronun tüm kameraları ekranı ve bataryası daha iyi sırf samsung diye s22den beri aynı olan telefonu bu fiyata alacak kadar kafayı yemedik

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.