Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra, Galaxy S25+ ve Galaxy S25 Türkiye fiyatı açıklandı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: TexasRanger , Yasir3447 , xmen3 Daha Az
3 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 4 Misafir - 4 Masaüstü3 Mobil2 Android
5 sn
88
Cevap
2
Favori
5.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy şu anda #10
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aynı fiyata s24 ultra almak varken kim niye s25+ alsın bu ne saçma fiyat.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • S918B kullanıcısına yanıt
    Gerçekten bunu yiyen oluyor mu ya?

• noobszle kullanıcısına yanıt
    S24 en pahalı döneminde 42 bindi. Şu fiyatlar saçmalık. Düzgün bir telefon gelseydi Macbook-airpods-apple ekosistemini bozacaktım artık hiçbir yere gitmiyorum samsung dolandıracağına apple dolandırsın beni.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Fiyatları çığrından çıkmış, şaşırmışlar.

S24 çıktığında S23 ile arada büyük fiyat farkı yoktu. Şu an ise S25 modeli S24'den fahiş düzeyde yüksek fiyatla piyasaya çıkıyor. Vergi ile açıklanamayacak kadar kazık bir fiyat.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen seneki lansman fiyatlarının üzerine yıllık enflasyon artışı kadar eklemişler s25 plus için. Savunmak için söylemiyorum ama benzer artışlar hemen hemen her üründe var.

• Çöp

• Galaxy S25 serisindeki tek yenilik fiyat olmuş.

• Takas desteği yetersiz.. Ön sipariş hediyeleri yetersiz.. Ek ön sipariş takas desteği 5bin tl mi şaka mı bu.. Fiyatlar aşırı pahalı..

• ta o zaman yazmıştım buda çöp nasıl ki s healt Samsung çöpü, bixby Samsung çöpü, Galaxy aı de Samsung çöpü diye

ama bu sene tutar çünkü gemini akıllı cihazlarda geleceğin aı si

• Honor magıc 6 pro alın paranız cebinizde kalsın yazık her yıl aynı telefon modeli sadece isim 25 ultra

• Numenorian Man kullanıcısına yanıt
    belki s25 in fiyatı aşağı doğru esner ama sanmıyorum yonga kendi üretimi olmayınca bide gemine pro icin google a para odeyecekler gibi gun sonunda s25 i tercih ederim ama apple ile ayni fiyata tr de satması zor bakalim fiyat düşmesi gelecek mi bence satışları kotu olacaktır onceki swriye gore

• Tarla alırım bu paraya

• s23 Ultradan geçmeyi düşünüyordum sanırım iyi bir laptop alacağım.

• Doğum günü kodu verebilecek arkadaşımız var mı ? Kampanyalarla birleşmediği için alamayacağım yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alpayan01 A kullanıcısına yanıt
    başka ne tavsiye edersin?

• Muhtemelen S27 yada S28 serisinden itibaren önemli gelişmeler göreceğiz.

• Çok isteyen Galaxy S23U yurtdışı kayıtlıyı 1/3 fiyatına alıp misler gibi kullanır.

• iPhone 16 pro max 256 gb :

ABD fiyatı 1200 dolar

Türkiye fiyatı 100.000 TL

Samsung Galaxy S25 Ultra 256 gb :

ABD fiyatı : 1300 dolar

Türkiye fiyatı 83.500 TL

Samsung Türkiye'ye özel fiyatlandırma yapmamış diyenleri anlayamıyorum. Yurtdışında daha pahalıya satılmasına rağmen Türkiye'de yaklaşık 20k daha ucuz. Eğer Samsung özel fiyatlandırma yapmasaydı en az 100K olmalıydı fiyatı.

Ben en az 90k olmasını bekliyordum. Tahminime göre iyi fiyatta geldi ama Samsung ilk çıktıktan birkaç ay sonra fiyatında indirim olduğu için birkaç ay beklendikten sonra alınırsa yaklaşık 70k bandından alınabileceğini düşünüyorum.

iPhone 15 pro Max kullanıyorum. Yaza doğru s25 ultra almayı düşünüyorum.

• 3 yıllık iphone 13'e takasta 27 bin lira veren samsung 1 yıllık s24 plusa 30 bin veriyor.
    Samsung Galaxy S25 Ultra, Galaxy S25+ ve Galaxy S25 Türkiye fiyatı açıklandı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • S23 Ultra kullanıyorum geçersemde x200 pro yada oneplus 13 e geçerim bu paralara alınmaz bunlar s25 ultra 512 gb olanı 75-80 bandına gerilerse alınır

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.