Şimdi Ara

Samsung Galaxy S3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şarj bitti. Şarza taktım telefonda hiç bir kıpırdama olmadı. şarj cihazı biraz bozuktu yenisi aldım. ondada hiç kıpırdamadı. teknik servise gittim. adam bana bu android telefonları sarj bitimeden şarza koyman lazım yoksa şarz biterse açılmaz dedi. çıkardı bataryayı ordan + - uçlarına elektirik verdi %5 e kadar şarz edip bana verdi bende eve gidene kadar biraz kurcaladım ve şarz tekrar bitti. ve yine taktım aynı sorun telefon açılmıyor. hiçbir şekilde ekran birşey yok. titreme felan yok. Tekrar servise getireceğim sadece bir bilgi almak istiyorum sizlerden adam beni kandırdımı yoksa gerçekden böyle bir sorun mu var? daha önce şarz biterdi koyardım olurdu şarz tekrar kullanırdım. acaba telefonamı birşy oldu da demedi bana bilgi lütfen .

Not : telefonu alalı 1 yıl oldu . 0 olark aldım

• ++++++
  • Böyle bir sorun olması saçma yani. Ben Note 2 kullanıyorum kaç defa şarjı tamamen bitti şarja taktığım anda ekran açılıyor ve Pil simgesi gekiyor ekrana bence sizin telefonunuzda bir sorun var S3 kullanan hiçbir arkadaşımdan böyle bir şikayet duymadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bataryan tam bitmiştir şarja tak 30 dk ile 45 dk içinde düzelir
  • Böyle saçma bi şey duymadım sonuçta şarj aleti sarj etmicek mi o telefonu 0 olsa nolur 50 olsa nolur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0 olduğunda bir süre tepki vermeyebilir, biraz kendine gelmesini bekle yine açılmıyorsa sorun vardır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG GALAXY J7 PRO [ANA KONU]
    7 yıl önce açıldı
    Samsung Galaxy S4 Zoom İnceleme
    11 yıl önce açıldı
    Samsung Galaxy Note 3 N9005
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.