Şimdi Ara

Samsung Galaxy S3 Dayanıklılık konusunda düşündürücü!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung galaxy s3 hakkında söylenen kafamı epey karıştırmış durumda. Özellikle dayanıklılık hakkında söylenenler doğru ise o paraya değer mi?

http://urunincelemeleri.net/samsung-galaxy-s3-hakkinda-hersey/

• internette her söylenene inanmamak lazim ama benim fikrime göre bu telefon s2 nin üst modeli olarak piyasada ve samsung s2 den daha kalitelisini bu telefonda yaptı.

Yani s2'den daha dayanıklı olduğunu söyleyebiliriz
  • s2 den daha dayanikli degil :( drop testlerine bakarsaniz beni daha iyi anlarsiniz!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: portios

s2 den daha dayanikli degil :( drop testlerine bakarsaniz beni daha iyi anlarsiniz!

sitelerde dlaşan drop testleri ne kadar güvenilir tartışılır ama zannetmiyorum ki bir alt model bir üst model den daha dayanıklı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurfehmi

quote:

s2 den daha dayanikli degil :( drop testlerine bakarsaniz beni daha iyi anlarsiniz!

sitelerde dlaşan drop testleri ne kadar güvenilir tartışılır ama zannetmiyorum ki bir alt model bir üst model den daha dayanıklı olsun

iphone 3g serisi , iphone 4 serisinden daha dayanıklı mesela.

s3 hakkında bilgim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a.f.y. -- 7 Haziran 2012; 15:59:56 >
  • Dün izlediğim drop testinde telefon ne yazık ki zebil olmuştu. Bir Samsung kullanıcısı olarak bunu görmek beni üzdü açıkçası
  • forumda bu konuya cevap veren AnGets nick li arkadaştan direk alıntılayarak cevap veriyorum

quote:

Orijinalden alıntı: AnGets

S2 ye testte bir şey olmamasının sebebi, telefon kasasını kaplayan ve belirli bir oranda çıkıntı sağlayan krom çerçeve..Yere düştüğünde ilk teması bu alan sağladığı için ekrana darbe ulaşmıyordu..!

S3 ün önyüzün de pürüzsüz, yekpare tasarım kullanılmış..Yine kasayı saran bir çerçeve kullanılmış ama bu sefer çıkıntı yapmayan, daha yumuşak bir tasarım tercih edilmiş..Yani düştüğünde direk ekran darbeyle karşılaşıyor.. Kırılmasının sebebi bu..Arka kapak ise yerinden çıkıyor, bu S2 de de meydan gelebilirdi.. Tamamiyle testi yapanın şansına göre değişecek bir durum..!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: a.f.y.

quote:

Orijinalden alıntı: ugurfehmi

quote:

iphone 3g serisi , iphone 4 serisinden daha dayanıklı mesela.

s3 hakkında bilgim yok.

apple'dan her şey beklenir

• quote:

Orijinalden alıntı: emree27

forumda bu konuya cevap veren AnGets nick li arkadaştan direk alıntılayarak cevap veriyorum

quote:

Orijinalden alıntı: AnGets

S2 ye testte bir şey olmamasının sebebi, telefon kasasını kaplayan ve belirli bir oranda çıkıntı sağlayan krom çerçeve..Yere düştüğünde ilk teması bu alan sağladığı için ekrana darbe ulaşmıyordu..!

S3 ün önyüzün de pürüzsüz, yekpare tasarım kullanılmış..Yine kasayı saran bir çerçeve kullanılmış ama bu sefer çıkıntı yapmayan, daha yumuşak bir tasarım tercih edilmiş..Yani düştüğünde direk ekran darbeyle karşılaşıyor.. Kırılmasının sebebi bu..Arka kapak ise yerinden çıkıyor, bu S2 de de meydan gelebilirdi.. Tamamiyle testi yapanın şansına göre değişecek bir durum..!

bu kastedilen şeye bende dikkat etmiştim...
    s2 yere düştüğünde ilk darbeyi ekranın etrafını kaplayan şey alıyordu ama iphone düştüğünde direk cam yere temas ettiği için camı kırılıyordu...

konuya yorum getirirsek s2 s3 ten daha dayanıklı bence...
    sonuçta dahada hafif bir telefon... yere düşme şiddeti daha az olacaktır...

• ilginç......beklemekte fayda var..ama s 3 te çekiyor kendine...
  • s3 bekledigim gibi çıkmadı . s2 fiyat performans olarak bence tercih edilir
  • ekranin iphone ve s2'ye gore daha dayaniksiz olmasi cok normal ki iphone gibi 3. dususte kiriliyor. ekran boyutu buyudukce ekran onundeki camin mukavemeti de dusuyor dogal olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: positroN

ekranin iphone ve s2'ye gore daha dayaniksiz olmasi cok normal ki iphone gibi 3. dususte kiriliyor. ekran boyutu buyudukce ekran onundeki camin mukavemeti de dusuyor dogal olarak.

http://www.youtube.com/watch?v=K7e9ebi41Wc&nomobile=1

İphone hala kullanilabilir durumda ama s3 offline olmus :))

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ele batan cam kiriklariyla kullanmak cok hos olurdu kesinlikle.

• kendi sitenin reklamını forumda yapma

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.