Şimdi Ara

Samsung Galaxy S3 fiyatlarını burdan takip edelim (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
248
Cevap
5
Favori
13.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: OMIKRON

sahibinde de bir adam 1200 tl ye satıyor yaw
    bende almayı düşünüyorum ama bu kadar ucuz olunca insan şüpheleniyor valla

Dubai de toptan fiyatı ne kadar ogrenmek lazım. Adeti 680 dolar olsa 1300tl e gelir!
    Gerçekten şüpheli yaklaşmakta yarar var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahayasin1

Selam
    Neyini takip edeceniz TR'de
    sim free 429€ hemde ayda sadece 17,84 euro.
    yani sim karti atin kendi sim kartinizi takin devam edin.
    ebay almanya (Bulundugum ülke) burada yasayanlar bu firsati kacirmasin derim. satan kiside Türk
    linkhttp://www.ebay.de/itm/Samsung-i9300-Galaxy-S3-Smartphone-Blue-White-nur-17-84-mtl-Fixkosten-/221020535923?pt=Handyvertr%C3%A4ge&hash=item3375d9bc73#rpdId
    Saygilar...

Türkiye de kullanmak mümkün müdür acep bu cihazı?

• quote:

Orijinalden alıntı: dr.bahaeddin

Belçika için fiyat verebilecek olan var mı?

650 € 16gb
    750 € 32gb

http://www.pdashop.be/zoeken?searchfilter=shopid%3A7&query=samsung+galaxy+s3
    http://www.astel.be/Samsung-presente-le-Galaxy-S3_4165

bende belçikadan alıcam ama henüz karar vermiş değilim yeni iphone u bekliyebilirim. Elimdeki 3gs de baya yaşlandı apple bu 4 lerdeki kütük tasarımdan vaz geçmezse ve küçük ekran diye ısarar ederse muhtemelen alıcam.

• Galaxy S3 Turkcell ile satisa basladi bugun. 100 mb internet paketiyle 2234. TL ye geliyor. Asiri pahali suan.

• quote:

Orijinalden alıntı: muhamnet

quote:

Selam
    ebay almanya (Bulundugum ülke) burada yasayanlar bu firsati kacirmasin derim. satan kiside Türk
    linkhttp://www.ebay.de/itm/Samsung-i9300-Galaxy-S3-Smartphone-Blue-White-nur-17-84-mtl-Fixkosten-/221020535923?pt=Handyvertr%C3%A4ge&hash=item3375d9bc73#rpdId
    Saygilar...

Selam
    Tabi ki mümkün fakat faturalı olduğu için Almanya da yaşayan birinin alması gerekir ve size bizzat kendisi getirmeli. Posta yada kargo ile yollanırsa sizi postaya cağırırlar gümrük vergisini ödetirler sonra teslim ederler. Astarı kılıfından pahalıya gelir
    Satıcı cihazın SIM kilitsiz olduğunu belirtmiş böylece her ülke ve her operator SIM'i ile sorunsuz çalışır.
    Aslında ben forumda bulunan Almanyadaki üyelerin dikkatine linki paylaşmıştım.
    Ayrıca Ülkemizdeki fiyat farkına dikkat çekmek istedim.
    Şahsen ben satıcıyla konuştum adam türk bana sim kartlari at bir kenara dursun dedi sözlesmenin bitimine 4 ay kala sim şirketini ara ve sözleşme tarihi bittiginde devam etmiyeceğini beyan et dedi o kadar. Tabi ben almadım, şimdilik bilgi edindim sadece
    Saygılar...

• quote:

quote:

quote:

Selam
    Saygilar...

Selam
    Tabi ki mümkün fakat faturalı olduğu için Almanya da yaşayan birinin alması gerekir ve size bizzat kendisi getirmeli. Posta yada kargo ile yollanırsa sizi postaya cağırırlar gümrük vergisini ödetirler sonra teslim ederler. Astarı kılıfından pahalıya gelir
    Satıcı cihazın SIM kilitsiz olduğunu belirtmiş böylece her ülke ve her operator SIM'i ile sorunsuz çalışır.
    Aslında ben forumda bulunan Almanyadaki üyelerin dikkatine linki paylaşmıştım.
    Ayrıca Ülkemizdeki fiyat farkına dikkat çekmek istedim.
    Şahsen ben satıcıyla konuştum adam türk bana sim kartlari at bir kenara dursun dedi sözlesmenin bitimine 4 ay kala sim şirketini ara ve sözleşme tarihi bittiginde devam etmiyeceğini beyan et dedi o kadar. Tabi ben almadım, şimdilik bilgi edindim sadece
    Saygılar...

hocam su konuyu biraz acarsanız sevinirım nasıl oluyoda 429 euroya geliyor elden almak mümkünmü almanyadan bir tanıdıgıma aldırıcam

• Hocam tanıdığınız Almanyada yaşıyorsa cihazı o alacak ve her ay 17,84€ x24 ay iki tane SIM karta para ödeyecek yani toplam 17,84€ aylik.
    Sizde ona toplu olarak 17,84x24+1=429,16€ verip cihazinizi kayıt ettirip sorunsuz kullanırsınız.
    Saygılar...
    Edit: Açiklaması operator servisi sim kartlarla konuşulursa yada kullanılırlarsa ayrica para kazanacak.
    Bence bizim Türk operatorleri dahil bu cihaza toptan olarak 250€'dafazla para ödemiyorlar. Tıpkı verdiğim linkteki Almanya T-Mobile şirketi gibi Toplamda 400€ kendisi alır kalan 29€'yu da her cihaz icin ebay da satışı yapan elemana bırakır.
    Bence olay bundan ibaret.
    S2 cihazimi da bu sekilde almıstim Ayda sadece 16€'ya
    Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahayasin1 -- 2 Haziran 2012; 4:35:43 >
  • quote:

Hocam tanıdığınız Almanyada yaşıyorsa cihazı o alacak ve her ay 17,84€ x24 ay iki tane SIM karta para ödeyecek yani toplam 17,84€ aylik.
    Sizde ona toplu olarak 17,84x24+1=429,16€ verip cihazinizi kayıt ettirip sorunsuz kullanırsınız.
    Saygılar...
    Edit: Açiklaması operator servisi sim kartlarla konuşulursa yada kullanılırlarsa ayrica para kazanacak.
    Bence bizim Türk operatorleri dahil bu cihaza toptan olarak 250€'dafazla para ödemiyorlar. Tıpkı verdiğim linkteki Almanya T-Mobile şirketi gibi Toplamda 400€ kendisi alır kalan 29€'yu da her cihaz icin ebay da satışı yapan elemana bırakır.
    Saygılar...

yani toplamda hersey dahil 429 euroya gelecek.iki tane sim kar demissin iki sim kartın toplam ödemesi aylık 17.84 euromu.elden almak mümkünmüdür yoksa sadece ebay üzerindenmi

• quote:

Orijinalden alıntı: GaMeLeCtROniCa

quote:

Hocam tanıdığınız Almanyada yaşıyorsa cihazı o alacak ve her ay 17,84€ x24 ay iki tane SIM karta para ödeyecek yani toplam 17,84€ aylik.
    Saygılar...
    Saygılar...

yani toplamda hersey dahil 429 euroya gelecek.iki tane sim kar demissin iki sim kartın toplam ödemesi aylık 17.84 euromu.elden almak mümkünmüdür yoksa sadece ebay üzerindenmi

Evet hocam iki sim kart için ayda sadece toplam 17,84€ ödenecek. Ve cihazin toplam maliyeti 429€ yanlış yok

Hocam ben adamla sadece sim free olup olmadiğını kesin bilmek için konuşmuştum.
    Yerinin oluo olmadigini bilmiyorum zira farklı şehirlerde yaşıyoruz tanımıyorumda.
    Ayrica elden verip vermiyeceginide bilemem. Ama isterseniz yarin öğleden sora onu arar elden alabiliyormuyuz sorusunu ona yöneltirim
    Sizede bildiririm

• ilginiz icin tesekkür ederim haberinizi bekliyorum

• quote:

ilginiz icin tesekkür ederim haberinizi bekliyorum

Rica ederim ok.

• TR de yaşıyorum. 1 ay sonra Almanya'ya gelip bir Alman Bankasından hesap acrtırıp bu cihazda alsam ve otomatik ödeme talimatı versem? Mümkün müdür acaba?
  • quote:

ilginiz icin tesekkür ederim haberinizi bekliyorum

Selam
    saat 12 den beri caldiriyorum ama cevap veren yok hocam.
    belki c.tesi oldugu icin, 1 adet mail attim konu ile alakali cevap gelirse paylasirim gelmesede p.tesi tekrar telf. ile ararim sizinle paylasirim.
    Saygilar...
  • quote:

TR de yaşıyorum. 1 ay sonra Almanya'ya gelip bir Alman Bankasından hesap acrtırıp bu cihazda alsam ve otomatik ödeme talimatı versem? Mümkün müdür acaba?

Hocam o konuda pek bilgi sahibi degilim ama bildigim bir sey var buradaki banka kanunlarinda hesap acabilmek icin düzenli 1 maas bordrosu ve en az 600€ glir olmali ki ücretsiz hesap acabilesiniz. maas yada gelir beyan etmiyorsaniz ayda 12-25€ bankaya göre degisir aydat keserler. yurt disindaki birinin yada yabanci birinin hesap acip acamiyacagida ayrica söz konusu (ikamet yada firma ön sart olabilir)
    Saygialr...
  • selamlar arkadaşlar Telpa için konuşuyorum öncelikle ilk hafta yani dün gelen cihazlar operatörlere gitti.
    2nci parti gelecek cihazlar ise yine büyük bayiler öncelikli olmak üzere sırasıyla dağıtılacak.
    Nakit indirimi diye birşey yok Galaxy S3 cihazlarda nakit diye bir opsiyonda yok. Çünkü Samsung piyasasının bozulmasını istemiyor S3de daha dikkatli bu konuda.
    Genpada'da durum farklı değil büyük bayilere gitti öncelikle.
    Telpa Genpa bayilerinin teklif vermesini istemişti bazı arkadaşlarımız.
    * ben sanal pazar üzerinden 1.999 TL ye ilan açık ( s3 yazınca en üstte benim ilanım çıkıyor. )
    * normalde nakite 1.862 Tl ye site (budakacmaz.com ) üzerinden vereceğim.
    İkinci hafta gelecek olan cihazlarda bir aksilik çıkmayacağını düşünüyorum. o yüzden de en başından beri her ilanımda Haziran ayı 15 inde sevkiyata başlayacağım diye de belirtmiştim.

Saygılar

• http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-galaxy-s3-1350-tl-88480565/detay/

Bu arkadaşa ne diyorsunuz arkadaşlar telefonu koreden aldığını belirtmiş ama korede bu model telefon satılmıyor.
  • teknosa'da ne zaman satışa çıkacaği hakkında bilgisi olan var mı ?
  • tahayasin1 kardeşime katılıyorum. Benimde kuzenim aynı şeyleri söyledi.aylık 19 küsür euro 24 ay telefon bedava... Ne güzel valla... Ben kısmetse 4'ünde bir uğrıcam Mannheim'e. Kahretsin ki kredi kartı geçen bir yer bulamadık henüz...
  • amerika fiyatları nedir acaba s3 ün.bu konuda bilgi verebilecek var mı.2 hafta sonra amerikaya gidiyorum.uygunsa getirecem ona göre ayarlayim kendimi.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.