Şimdi Ara

Samsung Galaxy S3 fiyatlarını burdan takip edelim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
248
Cevap
5
Favori
13.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar , s3 fiyatlarıyla ilgili konuları buraya yazarsak tüm müstakbel s3 alıcıları en uygun
    fiyatları kolayca bulabilir. Bilgisi olanların katkısı da olması dileğiyle :)

• Biraz önce Erzurumda bir Genpa\Telpa bayisiyle konuştum. S.G.S3 1900 tl 12 taksit fiyat veriyor.
    Bu arada telefon tamamen Türkiyeden alınıyor (2yıl tam garanti, pasaport imei derdi yok)
  • çok faydalı bir konu olacak

yurt dışı pasaport kayıtlı 1750-1800 gibi şuanki ilanlardan gördüğüm bu

telpa 1900 tl den verirse telpadan alınabilir

Şu ilanı takip ediyorum

http://forum.donanimhaber.com/m_60653204/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghostrider07 -- 19 Mayıs 2012; 14:47:32 >
  • 1.900 tl 12 taksit, rakam olarak yuksek olmasina ragmen on siparis fiyatlarina gore daha makul gibi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vuu ben bu işi sevdim :) 1500 - 1700 tl arasında kayıtlı yurt dışı bulunabilir :)
  • Gorunuse gore 1.500 tl civari yurtdisi, rahatlikla bulunacak gibi...

• Yararlı bir başlık olmuş hocam.takip

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • takipppp. güvenilir bir satıcı bulursam bende yurtdışı kayıtlılardan alıcam
  • 1500 kayıtl yurtdışı bulmanız ilk birkaç ay için mümkün değil . Yurtdışı satış fiyatları bile çoğu ülkede 1400 ün üstünde. Örneğin ingilterme fransa italya gibi ülkelerde 500 pound . Bunun karı ve kayıt ücreti olan 100 tl yide koyunca ciddi rakamlar çıkıyor. Devlet el attı işe . Yurtdışı telefonları türkiyedekinden 400-500 ucuza almak zor gibi. 1500 e kayıtlı bulursanız kaçırmayın. Bence en az 6-7 ay sonra bu fiyatlara bulunur. Ayrıca artık telefonlarda garanti bir işe yaramıyor. Donanımsal sorun olmadıkça , bütün sorunları kullanıcı hatası olarak nitelendiriyorlar. Zaten tamir edilen telefon birdaha hayır etmiyor. Zaten tamir ediliş şeklini görseniz telefondan soğursunuz. Biyerini tamir ederken başka yerlerini mahvediyorlar birdaha hayır etmiyor içi açılan telefon. Gözümle gördüğüm ve başıma defalarca geldiği için söylüyorum. Ki artık telefonlar kullanıcı hatası olmadığı müddetçe sorun vermiyor 2 sene içerisinde. Benim için garanti sadece ilk alınışta olabilecek ölü pixel, herhangi bir donanımsal sorun olabilmesi durumunda önemli. Satın aldığın satıcı telefonda üretimden kaynaklanan sorun olursa geri alırım diyorsa sonrası için garanti aramaya gerek yok

2 ölü pixelle kvk ya telefon yolladim ve telefon geldikten sonra home tuşu bozuktu 1 ay içerisinde 7 adet ölü pixel türedi. 6600 dada zamaninda joyistik için vermiştim geldiğinde hoparlörü çalışmaz vaziyette döndü. Tekrar yolladim bu kez ekranda 3 adet çizikle geldi. Türkiyedeki garantinin işleyişine hayranım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golden Gate -- 19 Mayıs 2012; 16:51:17 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Mesele sadece güvenilir satıcı değil ki garanti olayı da çok önemli.
    Alırken garantiyi de düşünmek lazım . Önce şunu netleştirmek lazım tam garanti için 1800-1900 mü
    yoksa diğeri için 1500-1600 mü ? Arada çılgın bir fark olursa tabiki yurtdışına yöneliriz ama piyasayı takip etmek lazım..
  • takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreFB1907

1500 kayıtl yurtdışı bulmanız ilk birkaç ay için mümkün değil . Yurtdışı satış fiyatları bile çoğu ülkede 1400 ün üstünde. Örneğin ingilterme fransa italya gibi ülkelerde 500 pound . Bunun karı ve kayıt ücreti olan 100 tl yide koyunca ciddi rakamlar çıkıyor. Devlet el attı işe . Yurtdışı telefonları türkiyedekinden 400-500 ucuza almak zor gibi. 1500 e kayıtlı bulursanız kaçırmayın. Bence en az 6-7 ay sonra bu fiyatlara bulunur. Ayrıca artık telefonlarda garanti bir işe yaramıyor. Donanımsal sorun olmadıkça , bütün sorunları kullanıcı hatası olarak nitelendiriyorlar. Zaten tamir edilen telefon birdaha hayır etmiyor. Zaten tamir ediliş şeklini görseniz telefondan soğursunuz. Biyerini tamir ederken başka yerlerini mahvediyorlar birdaha hayır etmiyor içi açılan telefon. Gözümle gördüğüm ve başıma defalarca geldiği için söylüyorum. Ki artık telefonlar kullanıcı hatası olmadığı müddetçe sorun vermiyor 2 sene içerisinde. Benim için garanti sadece ilk alınışta olabilecek ölü pixel, herhangi bir donanımsal sorun olabilmesi durumunda önemli. Satın aldığın satıcı telefonda üretimden kaynaklanan sorun olursa geri alırım diyorsa sonrası için garanti aramaya gerek yok

2 ölü pixelle kvk ya telefon yolladim ve telefon geldikten sonra home tuşu bozuktu 1 ay içerisinde 7 adet ölü pixel türedi. 6600 dada zamaninda joyistik için vermiştim geldiğinde hoparlörü çalışmaz vaziyette döndü. Tekrar yolladim bu kez ekranda 3 adet çizikle geldi. Türkiyedeki garantinin işleyişine hayranım.

Söylenen fiyatları gördükçe diyorum. Millet uçmuş resmen! Ben Avusturalya dan bir tanıdık vasıtasıyla fiyat aldım ama kesin değil fiyat biraz daha düşebilir söylediğine göre(tax free vs sanırsam). Bana söylediği fiyat yaklaşık 1300tl. Aklım çok karıştı note u satmaya karar verirsem alacağım telefon sgs3 olur.

• Arkadaşlar kişisel alım imkanlarından daha çok forum üyelerinin de faydalanabileceği fırsatları paylaşırsak hepimizin daha çok yararına olur diye düşünüyorum . Bu demek degil ki bunları paylaşmayalım bu da imkanı olanlar için karşılaştırma şansı yaratır. Ancak genelimiz türkiyeden alabileceği için bu tip bilgileri sabırsızlıkla bekliyoruz.

• Telefon bayisi arkadaşları buraya teklif vermeye bekliyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: sezercikdt

Telefon bayisi arkadaşları buraya teklif vermeye bekliyoruz

Güzel fikir

• Aslında Türkiye garantili almak gereksiz şahsi fikrim bu. Zaten sorunların geneli bizden kaynaklı yani garanti geçersiz oluyor. Şahsi getirtme imkanım var evet ama telefoncularda bu fiyatın 300lira civarı karıyla satarlar gibi bir fikre sahibim. Yani 1 ay sonra 1500liraya alınabilir. Teklif konusunda ise bu konu teklif verme yada açık arttırma konusu değil yanlış anlamadıysam. Fiyatları takip edelim konusu ve bende öğrendiğim fiyatı belirttim. Bu söylediğim fiyat ise şundandır: yurtdışı cihaz getirip satan bazı arkadaşlar fahiş karlar koyarak satış yapıyorlar. Forum üyelerimizin bu kar marjlarını görmeleri açısından söyleme gereksinimi gördüm. Çünkü kendilerine 1300liraya mal olmuş bir şeyi 500lira karla satan arkadaşlar mevcut. Sözüm meclis dışına, kimseyi kırmak istemem.

Edit: İmla
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjkwasheree

Aslında Türkiye garantili almak gereksiz şahsi fikrim bu. Zaten sorunların geneli bizden kaynaklı yani garanti geçersiz oluyor. Şahsi getirtme imkanım var evet ama telefoncularda bu fiyatın 300lira civarı karıyla satarlar gibi bir fikre sahibim. Yani 1 ay sonra 1500liraya alınabilir. Teklif konusunda ise bu konu teklif verme yada açık arttırma konusu değil yanlış anlamadıysam. Fiyatları takip edelim konusu ve bende öğrendiğim fiyatı belirttim. Bu söylediğim fiyat ise şundandır: yurtdışı cihaz getirip satan bazı arkadaşlar fahiş karlar koyarak satış yapıyorlar. Forum üyelerimizin bu kar marjlarını görmeleri açısından söyleme gereksinimi gördüm. Çünkü kendilerine 1300liraya mal olmuş bir şeyi 500lira karla satan arkadaşlar mevcut. Sözüm meclis dışına, kimseyi kırmak istemem.

1300 e eline geçen ve satmaya kararlı olan bir satıcı. Yüzde 20 den aşağı karla mümkünatı yok satmaz. En iyi niyetlisi yüzde 20 kar koyar. Zaten 100 lira kar içinde kimse uğraşmaz telefonu getirtmekle veya getirmekle . Ancak 100 lerce satış yada 100 lerce alım yapmalıki 100 liralık kar bişeye değsin. Bayiler bunun 2 katı kar koyuyor. Yüzde 20 kar olsa bile 1560 tl yapar. 100 lira kayıt ücreti olsa 1660 yapar şu anki koşullarda bunun altı çok zor. Ne zaman satış fiyatı düşer telefonun. O zaman fiyatta düşer. Bunun dışında indirim beklemek saçma. Bu sene eskiden olduğu gibi hemen bir düşmede olmayacak belliki s3 te. 10 milyon önsipariş almış durumda, s2 de bu 2 milyon civarıydı. S3 e bu sene çamur atmak tam bir saçmalık. Telefon herşeyiyle kullanıcısını mutlu eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golden Gate -- 20 Mayıs 2012; 0:14:52 >

• quote:

quote:

Aslında Türkiye garantili almak gereksiz şahsi fikrim bu. Zaten sorunların geneli bizden kaynaklı yani garanti geçersiz oluyor. Şahsi getirtme imkanım var evet ama telefoncularda bu fiyatın 300lira civarı karıyla satarlar gibi bir fikre sahibim. Yani 1 ay sonra 1500liraya alınabilir. Teklif konusunda ise bu konu teklif verme yada açık arttırma konusu değil yanlış anlamadıysam. Fiyatları takip edelim konusu ve bende öğrendiğim fiyatı belirttim. Bu söylediğim fiyat ise şundandır: yurtdışı cihaz getirip satan bazı arkadaşlar fahiş karlar koyarak satış yapıyorlar. Forum üyelerimizin bu kar marjlarını görmeleri açısından söyleme gereksinimi gördüm. Çünkü kendilerine 1300liraya mal olmuş bir şeyi 500lira karla satan arkadaşlar mevcut. Sözüm meclis dışına, kimseyi kırmak istemem.

1300 e eline geçen ve satmaya kararlı olan bir satıcı. Yüzde 20 den aşağı karla mümkünatı yok satmaz. En iyi niyetlisi yüzde 20 kar koyar. Zaten 100 lira kar içinde kimse uğraşmaz telefonu getirtmekle veya getirmekle . Ancak 100 lerce satış yada 100 lerce alım yapmalıki 100 liralık kar bişeye değsin. Bayiler bunun 2 katı kar koyuyor. Yüzde 20 kar olsa bile 1560 tl yapar. 100 lira kayıt ücreti olsa 1660 yapar şu anki koşullarda bunun altı çok zor. Ne zaman satış fiyatı düşer telefonun. O zaman fiyatta düşer. Bunun dışında indirim beklemek saçma. Bu sene eskiden olduğu gibi hemen bir düşmede olmayacak belliki s3 te. 10 milyon önsipariş almış durumda, s2 de bu 2 milyon civarıydı. S3 e bu sene çamur atmak tam bir saçmalık. Telefon herşeyiyle kullanıcısını mutlu eder.

Çamur atmak zaten saçma. Ama fiyatlarda kar oranları da çok yüksek. Sitemim buna.

• quote:

quote:

quote:

Çamur atmak zaten saçma. Ama fiyatlarda kar oranları da çok yüksek. Sitemim buna.

Satan arkadaşlar kar oranına değil telefonun piyasasına bakıyor. Ne zamanki ucuza birisi getirip elden yada dükkandan satar. Yada hepsiburada hizlial gibi siteler düşük karla ne zaman satar. O zaman fiyatlar düşer iyice. Ama bu seferde zaten kar oranı düştüğü için elden dışardan getirten pek olmuyor . Elden getirenlerin sattığı fiyata hepsiburada gibi sitelerden almış oluyoruz. Apple da isleyiş byleydi. Bu sene s3 tede öyle olacak gibi.

• yurtdısı internet sitelerinden yaptıgım fiyat arastırması

sgs3 white 16gb

amazon.de»588.80euro
    saturn.de»588euro
    amazon.com»799.99usd
    amazon.co.uk»499.95pound

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.