Şimdi Ara

Samsung Galaxy S3 fiyatlarını burdan takip edelim (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
248
Cevap
5
Favori
13.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet aynen bende takipteyim uygun fiyat olursa bende alacağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla arkadasın dediği gibi 1500-1700 arası kayıtlı mal olacaksa ben 2 bin liraya 2 yıl türkiye garantili alma taraftarıyım.

Son model cihazı 2 yıl garantili kullanmak önemli. Bir de pasaport kaydı denen şey can sıkıyor artık. Kimseye güvenemiyorsun. Ha kapandı ha kapanacak derken. Birde 100 liranın altına kolay kolay yok. Aldığın yurt dışı cihaz konusunda da güvenemezsin pek. Alacaksamda forumda şahşen dreampark ve darendeli abi dışında kimseden s3'ü almam. Tabi fiyatlar 1500-1700 arası olursa yapacak bişey yok. One x i alacakken sırf bunun için 1 ay bekleme kararı aldım.

Ama inanın s3 iiçn sabırsızlanıyorum. One x ve S3 ten sorna da Iphone 4s devrininde bittiğini düşünüyorum. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjkwasheree

2099tl den girmesini tahmin ediyorum

Telpadan dağıtım tarihi hakkında her hangi bir bilgi varmı acaba...

• quote:

Orijinalden alıntı: excavator58

quote:

Orijinalden alıntı: bjkwasheree

2099tl den girmesini tahmin ediyorum

Telpadan dağıtım tarihi hakkında her hangi bir bilgi varmı acaba...

Bugün kayınbiradere sorayım net tarih verebilirse paylaşayım akşam. Telefoncu bir arkadaş var ona sorarsanız çok daha hızlı sorunuzu yanıtlar hocam.
  • erzurumdan gol haberi bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: GaMeLeCtROniCa

yurtdısı internet sitelerinden yaptıgım fiyat arastırması

sgs3 white 16gb

amazon.de»588.80euro
    saturn.de»588euro
    amazon.com»799.99usd
    amazon.co.uk»499.95pound

Devletimiz saolsun 100tl daha ek vergi koydu 1900tl ye 2 yıl garantili almak daha mantıklı 1600tl verip yarı yolda kalmak adama çok koyar...

• quote:

Orijinalden alıntı: freestyler7

quote:

Orijinalden alıntı: GaMeLeCtROniCa

yurtdısı internet sitelerinden yaptıgım fiyat arastırması

sgs3 white 16gb

amazon.de»588.80euro
    saturn.de»588euro
    amazon.com»799.99usd
    amazon.co.uk»499.95pound

Devletimiz saolsun 100tl daha ek vergi koydu 1900tl ye 2 yıl garantili almak daha mantıklı 1600tl verip yarı yolda kalmak adama çok koyar...

1900e varmı sanki
  • Evet 1900e var görünüyor şimdilik. Erzurumdaki Talpa\Genpa bayisi arkadaş bu fiyata 12 taksitle verebileceğini söylüyor. 1-2 güne netleşecekmiş.
  • Takip takip takip..
    Ne vardı az daha ucuz olaydı.. Açaydım gollarımı, gel bana akça pakça S3'üm diyeydim.. Offff.. Bekle babam bekle...
  • 1/2 ay sonra avrua cihazı kayıtlı 1300 1400 diye ilanlar yayınlanmaya başlar...
  • 64 gb olanından istiyorum anlıyormusunuz?
  • Yok mu yeni bir fiyat gelişmesi yaw?

• Arkadaslar 1817 den 3 er adet genpa basari telpa olarak toplam 9 adet siparis verdim en azindan 4 yada 5 ini siz arkadaslarima 1900 den vericem cunku on siparis fiyatindan aldim degisemezler.... Bakalim dusmemi cikmami olacak fiyatlarda...
    Telpadan ogredin kadari ile 3 distibutorde depolarinda cihaz kayitlar yapiliyormus... Btk ve samsung'u bekliyoruz dedi...

Not:imla hatalarim olduysa afedersiniz.. Note'dan yaziyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: thehspeed

Arkadaslar 1817 den 3 er adet genpa basari telpa olarak toplam 9 adet siparis verdim en azindan 4 yada 5 ini siz arkadaslarima 1900 den vericem cunku on siparis fiyatindan aldim degisemezler.... Bakalim dusmemi cikmami olacak fiyatlarda...
    Telpadan ogredin kadari ile 3 distibutorde depolarinda cihaz kayitlar yapiliyormus... Btk ve samsung'u bekliyoruz dedi...

Yani mallar Türkiye ye gelmiş ve depolarda öyle mi!?
  • quote:

Arkadaslar 1817 den 3 er adet genpa basari telpa olarak toplam 9 adet siparis verdim en azindan 4 yada 5 ini siz arkadaslarima 1900 den vericem cunku on siparis fiyatindan aldim degisemezler.... Bakalim dusmemi cikmami olacak fiyatlarda...

Hocam senin fiyatları takip ediyorum Axess e peşin fiyatına 12 ay taksitle iyi bir fiyattan verirsen S3 müşterilerinden biri benim büyük ihtimal. Konuyu takipteyim.

• Telpanin depolarinda en azindan telpanin satis muduru oyle diyorki sahsi gorusum genpa ve basarininda deposunda... Hergun sizi bilgilendiricem... Merak etmeyin arkadaslar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thehspeed -- 21 Mayıs 2012; 20:40:55 >
  • quote:

Telpanin depolarinda en azindan telpanin satis muduru oyle diyorki sahsi gorusum genpa ve basarininda deposunda... Hergun sizi bilgilendiricem... Merak etmeyin arkadaslar...

Takipteyiz hocam.

• 1900 iyi valla
  • Note 2200tl den, s2 1700tl den girdi. Fiyat bana da normal geldi. Apple gibi bir firma olsa kesin 5000tl falan isterdi bu ürün için...
  • Daha yeni fiyatlar için takip.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.