Şimdi Ara

Samsung Galaxy S3 fiyatlarını burdan takip edelim (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
248
Cevap
5
Favori
13.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok merak ediyorum fiyatları ucuz bir an bekleyeceğim.

TAKİP!
  • s3 çıkınca iphone 4s alınmaz mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zebetosu

s3 çıkınca iphone 4s alınmaz mı?

Donanım olarak S2 bile 4S'ten üstün zaten. 1,5 senedir iPhone 4 kullanıyorum. Ondan önce de 1,5 sene Blackberry 8900 kullandım. Telefonun bende ortalama ömrü 1,5 sene oluyor. Çünkü sıkılmaya başlıyorum. Günün her anında zaten kullandığım bir cihaz olduğu için sürekli aynı arayüz bir süre sonra sıkmaya başlıyor. O yüzden donanım olarak tartışmasız S3. Ama ben cep telefonlarından pek anlamam derseniz size iPhone öneririm. Çünkü bir arkadaşımın sözü vardı çok hoşuma gitmişti: "Apple, teknolojinin basitleştirilmiş halidir". Buna göre seçiminizi yapın

• anlamasam da anlayacam
  • Bu başlık zaten halihazırda s3 almaya karar vermiş arkadaşların en uygun nerden ve nasıl alabileceklerini
    paylaşmaları için açıldı. Karşılaştırma ve tavsiye için sayısız başlığa başvurabilirsiniz :)
  • Arkadaşlar sahibinden de apple market satışa cıkarmış cihazı ve ellerinde mevcutmuş şuan. Fiyatı 1599 TL bence gayet uygun piyasaya göre. Aynı gönderiyi htc forumunda da yaptım. Şimdi ordan okuyup buraya gelip apple marketçi misin sen diye bana giydirmeyin. Alakam yok sadece bilgilendirmek istedim. Ben fiyatların 1500'ün altına düşmesini bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: erjunt

quote:

Orijinalden alıntı: zebetosu

s3 çıkınca iphone 4s alınmaz mı?

Donanım olarak S2 bile 4S'ten üstün zaten. 1,5 senedir iPhone 4 kullanıyorum. Ondan önce de 1,5 sene Blackberry 8900 kullandım. Telefonun bende ortalama ömrü 1,5 sene oluyor. Çünkü sıkılmaya başlıyorum. Günün her anında zaten kullandığım bir cihaz olduğu için sürekli aynı arayüz bir süre sonra sıkmaya başlıyor. O yüzden donanım olarak tartışmasız S3. Ama ben cep telefonlarından pek anlamam derseniz size iPhone öneririm. Çünkü bir arkadaşımın sözü vardı çok hoşuma gitmişti: "Apple, teknolojinin basitleştirilmiş halidir". Buna göre seçiminizi yapın

çok basit canım ben iphone dan anlamam arkadas da anlamıyor 2. El iphone verdi şarkıları silemedik itunes kuracaz öyle dedi kurduk ne müzik atabildik ne sildik. Ne garip bir sistem soğudum resmen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• http://forum.donanimhaber.com/m_61118969/tm.htm

bu arkadaş da 1499 TL'den satıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: emmrree1990

http://forum.donanimhaber.com/m_61118969/tm.htm

Kayıtsız olduğu için fiyat uygun
  • quote:

Orijinalden alıntı: erjunt

quote:

Orijinalden alıntı: emmrree1990

http://forum.donanimhaber.com/m_61118969/tm.htm

Kayıtsız olduğu için fiyat uygun

Kayıt dediğiniz şey yakınınız varsa bedava, yoksa da en fazla 100 liradır...

• telpa telefonu siteden kaldırmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoveSea

http://www.hizlial.com/u02.044.1271.0617/-Samsung-i9300-Galaxy-S3-Quad-Core-16-GB
    2.298.99 TL!!! Yuhunuz kardeşim!! Yuhunuz!!!!

Aslında pek de şaşırdığımı söyleyemicem bu fiyatlara Türkiye'de...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertgold11

iyi iyi 1000tl ye düşerse düşünebilirim

Dostum g.kore'den 480 amerikan dolarına s2 getirdik arkadaşa... Kaldı ki s3 çıkınca dahada düşer.Varsa yurtdışında tanıdık o fiyata rahatlıkla bulursun bence...
  • Saturn.de sitesine baktım.

s3 için 588 euro diyor ve ekliyor

inkl. MwSt, zzgl. VersandLieferbar in 2-3 Wochen

google çeviri : KDV, artı 2-3 hafta içinde Mevcut sevkiyat

Demek ki iphone 4 çıktığında bir türlü ulaşamadığımız telefona, şimdi de s3 çıkıncamı ulaşamıyacağız...
  • Arkadaslar siz oyle ucuk rakamlara bakmayin 2300 gibi yuksek rakamlari iphone 4s ciktiginda 3500 liraya alanlari biliyorum ama simdi ne oldu 1800 liraya kadar dustu fiyati. Yani biz s3 u ciktiktan sonra 1500-1700 lira civarlarindan alabilicez vatanin %25 indirimi ile alamazsin gelin bana hesap sorun .d.d saka bi yana gercekten onlar asiri yuksek fiyatlar samsung un resmi satis fiyatini 1.799 tl yapacagini dusumuyorum

• bugünkü tanıtımlara katılan var mı? Yarın sınavım var diye, çarşamba günü de saat nedeniyle lansman ve tanıtımlara katılamama gibi bir durumum var :/ giden ve inceleyen varsa yorumları alabilir miyiz?

• quote:

Orijinalden alıntı: yasinaka

quote:

Orijinalden alıntı: mertgold11

iyi iyi 1000tl ye düşerse düşünebilirim

Dostum g.kore'den 480 amerikan dolarına s2 getirdik arkadaşa... Kaldı ki s3 çıkınca dahada düşer.Varsa yurtdışında tanıdık o fiyata rahatlıkla bulursun bence...

var olmasına da bu sene gelmeyeceklermiş o yüzden yattı androidtelefonlari.com dan xperia arc s veya fiyatı düşerse s2 almayı düşünüyorum

• Forum İstanbul samsung Mağazası'nda telefonu inceledim 5dk falan internet vs mükemmel bütün özelliklerini deneyemedim. Fiyatını sordum 2.100tl dedi.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.