Şimdi Ara

Samsung Galaxy S3 fiyatlarını burdan takip edelim (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
248
Cevap
5
Favori
13.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Erzurumlu kardeşimden henüz ses yok, ben de almak isterim bu fiyata. Beklemedeyim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasinaka

Saturn.de sitesine baktım.

s3 için 588 euro diyor ve ekliyor

inkl. MwSt, zzgl. VersandLieferbar in 2-3 Wochen

google çeviri : KDV, artı 2-3 hafta içinde Mevcut sevkiyat

Demek ki iphone 4 çıktığında bir türlü ulaşamadığımız telefona, şimdi de s3 çıkıncamı ulaşamıyacağız...

Doğrudur 2-3 hafta teslimat denmiş ama vergiye ingilizce included gibi bir şey söylenmemiş mi ? Yani vergi dahildir anlamına geliyor bu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: legendaddy

Forum İstanbul samsung Mağazası'nda telefonu inceledim 5dk falan internet vs mükemmel bütün özelliklerini deneyemedim. Fiyatını sordum 2.100tl dedi.

2100 çok fazla yahu... Iphone'ları hatırlayın ön siparişleri 2200-2300 gibi fiyatlardan oluyordu... Şimdi ne durumda fiyatları...
  • quote:

Orijinalden alıntı: jovanovic

quote:

Forum İstanbul samsung Mağazası'nda telefonu inceledim 5dk falan internet vs mükemmel bütün özelliklerini deneyemedim. Fiyatını sordum 2.100tl dedi.

2100 çok fazla yahu... Iphone'ları hatırlayın ön siparişleri 2200-2300 gibi fiyatlardan oluyordu... Şimdi ne durumda fiyatları...

2100 den girerse millet çil yavrusu gibi alternatiflere dagılır.bu ülke insanının günahı ne ya hu.teknolojiyi bize en yüksek rakamdan kakalıyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4s kuralı vardır bilir misin? Bizim halkımızda ondan haz aldığı için bu durumlardayız daha çok kakalarlar biz koyunlara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *malcolmx*

quote:

Orijinalden alıntı: jovanovic

quote:

2100 den girerse millet çil yavrusu gibi alternatiflere dagılır.bu ülke insanının günahı ne ya hu.teknolojiyi bize en yüksek rakamdan kakalıyorlar

Dilim soylemeye varmiyor ama Turkiye'de yasamak :((

Ben sahsen 2100'den kesinlikle asagida olmaz diyorum... 2.000 olmasi mucize olur bence...

Hizlialda 2300 gibi bir rakam dediler ama...

• quote:

Orijinalden alıntı: z0z0

4s kuralı vardır bilir misin? Bizim halkımızda ondan haz aldığı için bu durumlardayız daha çok kakalarlar biz koyunlara.

Hocam koyunu kecisi yok bunun... Bu vergiyle olacagi budur... Firmalarin da isine geliyor istedigi gibi kakaliyorlar...

Bir de yurt disi cep telefonlarina 100 liralik vergi gundemde...Pasaport kaydi yetmezmis gibi...

• 2200TL'den satacaklari adet cok cok dusuk olur.
    2000 TL psikolojik baraj, ustune gecmemeleri lazim.
    Fiyat soyle olmali 1.999 TL
  • Ben burdayım :)) genpa 29 veya 30 u cihazlari cikabilirim diye bilgi verdi fiyatlar ayni... 1899 dan vericem forumdan arkadaslarima....

• http://forum.donanimhaber.com/m_61255693/tm.htm
    burada 24 ay telpa garantili 1799 tl nakit.1899 tl 12 taksit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MALCOLMX© -- 25 Mayıs 2012; 13:54:06 >
  • 4 Haziranda teknolojik marketlerde ve operatörlerin bayii lerinde 2000TL den satışa çıkcaktır arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi z0z0 -- 25 Mayıs 2012; 17:32:22 >
  • quote:

4 Haziranda teknolojik marketlerde ve operatörlerin bayii lerinde 2000bin TL den satışa çıkcaktır arkadaşlar.

kaynak?

• quote:

Orijinalden alıntı: GaMeLeCtROniCa

quote:

4 Haziranda teknolojik marketlerde ve operatörlerin bayii lerinde 2000TL den satışa çıkcaktır arkadaşlar.

kaynak?

Sağlam kaynak, samsungtan çok yetkili biriyle konuştum hatta 4 haziranda benim elime gecicek yetkili samsung bayiilerine gidip ön sipariş verebilirsiniz aslına bakarsanız cihazın 2000 TL olcağı uzun zamandır belliydi ancak kesin değildi tam olarak ondan kimse bilgilendirilmedi.
    edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi z0z0 -- 25 Mayıs 2012; 17:31:40 >
  • quote:

quote:

quote:

4 Haziranda teknolojik marketlerde ve operatörlerin bayii lerinde 2000bin TL den satışa çıkcaktır arkadaşlar.

kaynak?

Sağlam kaynak, samsungtan çok yetkili biriyle konuştum hatta 4 haziranda benim elime gecicek yetkili samsung bayiilerine gidip ön sipariş verebilirsiniz aslına bakarsanız cihazın 2000bin TL olcağı uzun zamandır belliydi ancak kesin değildi tam olarak ondan kimse bilgilendirilmedi.

2000bin ne ya :D
  • Ayrıca Nakit Alımlarda 1800 Gibi Bir Fiyata Verebiliyorum S3'ü Arkadaşlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

quote:

quote:

quote:

kaynak?

Sağlam kaynak, samsungtan çok yetkili biriyle konuştum hatta 4 haziranda benim elime gecicek yetkili samsung bayiilerine gidip ön sipariş verebilirsiniz aslına bakarsanız cihazın 2000bin TL olcağı uzun zamandır belliydi ancak kesin değildi tam olarak ondan kimse bilgilendirilmedi.

2000bin ne ya :D

ahaha olur böle şeyler :)) bende farkına varmamıştım sağol.

• Kazik yememiz ne zaman son bulacak... Acaba 2000'li yillarda Avrupa ile ayni fiyatlara urun alabilecek miyiz?

• İstanbul Anadolu yakası satış noktası biliyor musunuz? Ve yaklaşık fiyatla tabi

• Güncel

• quote:

Orijinalden alıntı: thehspeed

Ayrıca Nakit Alımlarda 1800 Gibi Bir Fiyata Verebiliyorum S3'ü Arkadaşlar...

foruma satış için konu açmışmıydınız hocam?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.