Şimdi Ara

Samsung Galaxy S3 fiyatlarını burdan takip edelim (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
248
Cevap
5
Favori
13.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ozkaracalar

quote:

Orijinalden alıntı: ozgrozt

Yaw kusura bakmasın, Hasan beyin de ilanını yazmayı unutmuşum, aynı şekilde ben de arkadaşın sorusuna katılıyorum, Hasan bey bir grup oluştursak nasıl birindirim alırız?

Üstadım blok 10 adetlik grup olursa 1600 kayıtlı olur

listeye benide ekleyin arkadaşlar
  • bu arada cihazı bügün forum istanbulda uzunca inceledim böyle bişey olamaz ekran harika elde çok iyi duruyor browser müthiş kameranın 20 fotoyu üst üste çekme olayını test ettim saniyeler içinde fotoyu çekerken telefonu sağa sola oynattım çektiği resimleri kesinlikle bozmamış sabit çekiyor gibi.

en önemlisi telefonda gram donma yok açılabilecek tüm uygulamaları açtım arka planda banamısın demedi

fiyatı sordum:2000 tl dediler samsung turkiye garantisi altındaymış ön sipariş alıp haziran 4 ten sonra teslim edeceklermiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghostrider07 -- 27 Mayıs 2012; 22:34:41 >
  • AKK ne alemde beyler onu bunu bırakın da ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghostrider07

quote:

quote:

Yaw kusura bakmasın, Hasan beyin de ilanını yazmayı unutmuşum, aynı şekilde ben de arkadaşın sorusuna katılıyorum, Hasan bey bir grup oluştursak nasıl birindirim alırız?

listeye benide ekleyin arkadaşlar

sizinle 8 kişi olduk.
  • Beni de listeye ekler misiniz lütfen..

Selam ve saygılarımla
  • hocam benide ekleyin bende almak istiyorum 9. olarak
  • Son 2 kişi ile 10 olduk sanırım?

Bir 10 kişi daha bulsak 1500 olur mu acaba Ölücülük yapalım biraz
  • hocam ayın 29unde bize 1550den yap 10 tanede alalım hocam ya :) bekliyoruz kaç gündür bu telefonu
  • quote:

quote:

hocam 10 kişi olduk 1550ye veriyormusunuz acaba?
  • Evet 10 kişi oldu ve tahminimce eğer Hasan bey 1550 yi kabul ederse bu sayı daha da yükselecektir.
  • 1500 ve altına kayıtlı bende düşünebilirim. Yoksa 1800 e telpa, yurt içi cihaz alırım. Bozulma riski ve özellikle kayıt düşme sıkıntım olmaz en azından. Fark 200 lira olacaksa bence boşuna uğraşmayın arkadaşlar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: virtue28

1500 ve altına kayıtlı bende düşünebilirim. Yoksa 1800 e telpa, yurt içi cihaz alırım. Bozulma riski ve özellikle kayıt düşme sıkıntım olmaz en azından. Fark 200 lira olacaksa bence boşuna uğraşmayın arkadaşlar...

1800 tl ye telpa garantili cihaz nerede, link atabilirmisiniz?
  • takip

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet-79

Evet 10 kişi oldu ve tahminimce eğer Hasan bey 1550 yi kabul ederse bu sayı daha da yükselecektir.

ayrı bir konumu açsak bununla ilgili daha fazla ilgi görür tahminimce
  • 2 gundur telefonu inceliyorum. Bende su an s2 var. S3 un mavisini inceledim.guzel hos telefon.incecik, hafif, hizli, kamerasi basarili. 4.0.4 guzel bir hava vermis cihaza. Fakat bence 1500 un uzeri verilecek bir telefon degil. Tahminim 1 ay sonra fiyati duser. Ben de almak istiyorum. Sordum dun samsung yetkilisine 2000 lira olacak dedi. 1 ay sonra uygun fiyata bulurum. S2 ile karsilastirinca, oyle aralarinda ucurum yok.

• S2'yi de inceliyorum iki haftadır ve aklımda acaba s2 mi alsam gibisinden sorularda oluşmadı değil. Ancak yine de S3 gerçekten de ayrı bir olay. Aynı anda video, mesajlaşma ve internet'ten gazete okuma olayında zerre takılma olmadı. Hayran oldum cihaza...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: virtue28

1500 ve altına kayıtlı bende düşünebilirim. Yoksa 1800 e telpa, yurt içi cihaz alırım. Bozulma riski ve özellikle kayıt düşme sıkıntım olmaz en azından. Fark 200 lira olacaksa bence boşuna uğraşmayın arkadaşlar...

1800 tl ye telpa garantili cihaz nerede, link atabilirmisiniz?

diğer başlıkda yine yazdım, forumdan bir arkadaş peşin 1800 e telpa garantili satıyor. Sanırım oda bir telefon bayi. S 3 başlıklarını inceleyin oralara yazmıştı

• quote:

Orijinalden alıntı: ghostrider07

quote:

Evet 10 kişi oldu ve tahminimce eğer Hasan bey 1550 yi kabul ederse bu sayı daha da yükselecektir.

ayrı bir konumu açsak bununla ilgili daha fazla ilgi görür tahminimce

Olabilir aslında, açıyorum konuyu
    Kayıtlı en iyi fiyatı kim verirse gider ondan alırız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmet-79 -- 28 Mayıs 2012; 10:54:21 >
  • Arkadaşlar dogubank ve bahçeli evlerde bir iki telefoncu var isterseniz onlarada haber bırakayım, haftaya cumartesi eminönünde filan buluşur en iyi fiyatı kim verirse grub olarak gider oradan alırız ne dersiniz?

• Birlikten güç doğar ne kadar çok kişi o kadar iyi.
    Bende katılmak isterdim ama askerden gelince inşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freestyler7 -- 28 Mayıs 2012; 10:45:32 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.