Şimdi Ara

Samsung Galaxy S3 fiyatlarını burdan takip edelim (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
248
Cevap
5
Favori
13.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar konuyu açtım isteyen adını yazdırabilir.

http://forum.donanimhaber.com/m_61368337/mpage_1/f_/key_//tm.htm#61368337

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telpa garantili teb world karta 12 taksit en uygun fiyata nereden alabilirim arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: thehspeed

Ben burdayım :)) genpa 29 veya 30 u cihazlari cikabilirim diye bilgi verdi fiyatlar ayni... 1899 dan vericem forumdan arkadaslarima....

hocam cihazlar geldi mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erjunt

Son 2 kişi ile 10 olduk sanırım?

Bir 10 kişi daha bulsak 1500 olur mu acaba Ölücülük yapalım biraz

1600 e versin op basina koy,piyasasi yeni,anca resmi olarak cikarsa.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://forum.donanimhaber.com/m_61368337/mpage_1/f_/key_//tm.htm#61368337

arkadaşlar konuyu buraya açtık , almak isteyenler renk , nakitmi peşinmi alcaklarını birde telefon numaralarını Ahmete göndersinler adlarını yazdırsınlar.
  • quote:

Telpanin depolarinda en azindan telpanin satis muduru oyle diyorki sahsi gorusum genpa ve basarininda deposunda... Hergun sizi bilgilendiricem... Merak etmeyin arkadaslar...

Hocam hala bir haber yokmu telpadan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: excavator58

quote:

Telpanin depolarinda en azindan telpanin satis muduru oyle diyorki sahsi gorusum genpa ve basarininda deposunda... Hergun sizi bilgilendiricem... Merak etmeyin arkadaslar...

Halen Cevap Bekliyorum 3 Distiribütorun Bayi Panelleri Açık Bekliyorum Bilgi Vermek İçin Size.....

• quote:

quote:

quote:

Halen Cevap Bekliyorum 3 Distiribütorun Bayi Panelleri Açık Bekliyorum Bilgi Vermek İçin Size.....

hocam mavi renk hakkında bilgi aldınız mı? 2 tane sipariş vermişsiniz sorun varmış sanırım mavide

• Sanalpazarda garantili var çok da uygun şaşırdım 1679 yazıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: b0Ni07

quote:

quote:

quote:

hocam mavi renk hakkında bilgi aldınız mı? 2 tane sipariş vermişsiniz sorun varmış sanırım mavide

Bakalım Ne Çıkacak Maviler Stoktamı Yoksa Hepsini Beyaz Yolladık Diyebilirler...

10 Tane Siparişim Var... Bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: 01halil

Sanalpazarda garantili var çok da uygun şaşırdım 1679 yazıyor

yalandır telpanın havaleti fiyatı 1700küsürdü
  • Mavi renk yok bundan emin olabilirsiniz, herkes beyaz alacak :))

• Ne zaman alacağız peki...
    Ne zaman dağıtacak bu telpa?...
  • Yaw bekle bekle gına geldi, çatlayacağım, ramak kaldı
  • Arkadslar 2 gundur cihazi inceliyorum. Guzel hos incecik hafif klas telefon. 4.0.4 cihaza guzel bir hava vermis. Ben su an s2 kullaniyorum.karsilastirinca aralarinda ucurum yok.ben bu cihaza sahsen 1500 un uzeri vermem. Cihaz 1500 un uzerini hak eden bir telefon degil bence. 1 ay gibi beklerim, turkiye garantili uygun fiyata almaya calisirim.

• Bekle bekle duman olduk.
    Bİrde bu mavi meselesi olursa artık çatlamak ne, tuz buz olacağız.
  • Rusyada satışa çıktımı telefon. Rusya fiyatları ile ilgili bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
  • arkadaslar, bugun tekrardan inceledim telefonu fakat telefonun bazi notelarda da karsilastigim gibi home tusu yaygin uzun oldugu icin, ince bir rahatsizlik hissi eriyor telefonu alirken buna dikkat etmenizi oneririrm.

• quote:

Orijinalden alıntı: z0z0

arkadaslar, bugun tekrardan inceledim telefonu fakat telefonun bazi notelarda da karsilastigim gibi home tusu yaygin uzun oldugu icin, ince bir rahatsizlik hissi eriyor telefonu alirken buna dikkat etmenizi oneririrm.

Nasıl hocam tam olarak ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jovanovic

quote:

Orijinalden alıntı: z0z0

arkadaslar, bugun tekrardan inceledim telefonu fakat telefonun bazi notelarda da karsilastigim gibi home tusu yaygin uzun oldugu icin, ince bir rahatsizlik hissi eriyor telefonu alirken buna dikkat etmenizi oneririrm.

Nasıl hocam tam olarak ?

Yani s2 gibi kareye yakın degil de uzunlamasına ince yapmışlar home tuşunu.basarken parmagı iyi oturtmak gerekir.heralde bunu demek istemiş arkadaş

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.