Şimdi Ara

Samsung Galaxy S3 fiyatlarını burdan takip edelim (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
248
Cevap
5
Favori
13.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Herkese merhaba arkadaşlar. Ben de uzun zamandır S3 almayı düşünüyorum. Bugün bi alışveriş merkezinde bayağı bir mağaza gezdikten sonra, avea satış yerinde 1850 TL 12 taksitli satış fiyatı idi. Yanında da koruyucuda indirim vs. yapacaklarını söylediler. Nakitte fiyatın ne olacağını sorduğumda ise, 1800 TL fiyat verdiler. Taksitli ile nakit arasında çok fazla fark yok. Sizce fiyat nasıl? Alınabilir mi bu fiyatla? Teşekkürler...
  • Bence daha ucuza bulunabilir.Mesela hepsi buradada daha ucuz.
  • hemen alın beyler..dua etmeyi unutmayın bana lütfen.

SIII fiyatı 1499 TL

http://www.arabulvar.com/samsung-i9300-galaxy-s-iii-beyaz/?pr=224048

limangonun sanırım yeni kardeş sitesi.reklam maili gelmiş limangodan.
  • güncel
  • 3 günlük brightstar garantili cihazı 1245TL ye aldım, nasıl sizce? kutu full şarj cihazı kullanılmamış daha

• DOĞUBANKTA 1550 TL YE TELPA GARANTİLİ VAR ARKADAŞLAR 05414585609 TELEFON NUMARAM ARAYIN YERİNİ TARİF EDEYİM İNANMAYANLARA AYRICA GİTSİNLER BAKSINLAR HER YERDE ZATEN O FİYAT KAZIK YEMEYİNN ÖZELLİKLE SÖYYLÜYORUMM TELPA GARANTİLİ GREY GARANTİLİ 1400 YURTDIŞI 1200 TL ARKADAŞLAR...ALIN SİZE ÇEKTİĞİM BİR RESİM...

Samsung Galaxy S3 fiyatlarını burdan takip edelim
  • Merhaba Sevgili Teknoloji Severler;
    Samsung Galaxy S3 GERÇEK KULLANICI YORUMU için lütfen buraya tıklayın.

bizdenedik.blogspot.com
    Gün içinde kullandığımız pek çok ekipmanın gerçek kullanıcı yorumlarının bulunduğu sitemiz kullanıma açılmıştır.

Not: Sitemiz kesinlikle satış veya reklam amaçlı değildir. Amacımız bilinçli tüketicilere araştırma zemini hazırlamaktır.

Saygılarımızla;
    bizdenedik.blogspot.com ekibi.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.