Şimdi Ara

Samsung Galaxy S3 fiyatlarını burdan takip edelim (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
248
Cevap
5
Favori
13.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Turkcell yada Vodafone kontratli satis yapacak mi bu cihaz icin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evolution

Turkcell yada Vodafone kontratli satis yapacak mi bu cihaz icin?

Herhangi bir aciklama yok fakat mutlaka yaparlar

• Arkadaşlar buradan bir liste oluşturalım ve 1499TL karşılığı satan İst-Kadıköy'deki Arif isimli beyefendiden alden teslim alalım. Toplu alımda belki biraz daha indirim alırız ne dersiniz?

http://resim.donanimhaber.com/m_61118969/mpage_1/f_/key_//tm.htm#61329229

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgrozt -- 27 Mayıs 2012; 10:49:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgrozt

Arkadaşlar buradan bir liste oluşturalım ve 1499TL karşılığı satan İst-Kadıköy'deki Arif isimli beyefendiden alden teslim alalım. Toplu alımda belki biraz daha indirim alırız ne dersiniz?

http://resim.donanimhaber.com/m_61118969/mpage_1/f_/key_//tm.htm#61329229

kayıt olayını nasıl halledecez

• quote:

Orijinalden alıntı: ozkaracalar

SAMSUNG GALAXY S III KAYITLI 1650 TL
    http://forum.donanimhaber.com/m_60653204/mpage_1/f_/key_//tm.htm#60653204

Hasan bey burdan bi grub oluştursak artık 10-20 ne çıkarsa, bize bu toplu alımda son bi ikram yaparmısınız?
  • Yaw kusura bakmasın, Hasan beyin de ilanını yazmayı unutmuşum, aynı şekilde ben de arkadaşın sorusuna katılıyorum, Hasan bey bir grup oluştursak nasıl birindirim alırız?
  • quote:

Yaw kusura bakmasın, Hasan beyin de ilanını yazmayı unutmuşum, aynı şekilde ben de arkadaşın sorusuna katılıyorum, Hasan bey bir grup oluştursak nasıl birindirim alırız?

Üstadım blok 10 adetlik grup olursa 1600 kayıtlı olur
  • Kayıtlı 1550TL olsun, vallahi billahi buradan yazıyorum 30 Mayıs sabahı gelir elden alırım bilesin Hasan Bey, bir grup oluşacak ise bu başlıkta; ilk isim yazan ben olayım madem.

1.ozgurozt
  • bende haziran gibi parayı denkleştirebilirsem almayı düşünüyorum toplu alırsak güzle olur , ayrıca Hasan Bey'e teşekkür ederim

birde pasaport kaydı hakkında birşey sormak istiyorum bu pasaport kaydının 1-2 yıl sonra düşmesi gibi bir durumla karşılaşabilir miyiz ?

teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alexdesouza.10 -- 27 Mayıs 2012; 13:16:30 >
  • Evet 1550 olursa benide yazın hocam, 2 haziran cumartesi gelip elden alırım, beyaz renk.

2.Ahmet-79

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmet-79 -- 27 Mayıs 2012; 13:23:15 >
  • Grup indirimi olursa bende elden alırım. (1.500 TL - 1.550 TL civarlarında)

3. SaBoTeUr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaBoTeUr -- 27 Mayıs 2012; 13:32:16 >
  • Aynı şekilde 1550 olursa ben de almayı düşünüyorum hasan beyden.

4.Lebiberon_23
  • pasaport kaydi icinde 1550 olursa bendr alirim

5.aIainPROST

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emiLL -- 27 Mayıs 2012; 15:36:54 >
  • arkadaslar simdi biraz beyin fırtınası yapalım.telefon satısa sunulduktan sonra az bucukda olsa fiyatta düsüş olurmu.birde euro su an 2.30 civarında degisiyor.15 hazirandaki yunanistan seciminde euro düsermi veya artarmı.fikirlerinizi beklıyorum.

• Beni de yazın hocam gruba

6. erjunt
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozkaracalar

quote:

Yaw kusura bakmasın, Hasan beyin de ilanını yazmayı unutmuşum, aynı şekilde ben de arkadaşın sorusuna katılıyorum, Hasan bey bir grup oluştursak nasıl birindirim alırız?

Üstadım blok 10 adetlik grup olursa 1600 kayıtlı olur

Hocam beni onceden yazmistin,bloka da ekle de 1600 den alalim :)

7. Phantom_coal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phantom_coal -- 27 Mayıs 2012; 18:54:25 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Garanti 2 sene olmuş diyolar Türkiye için doğruluğu nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: charliee

Garanti 2 sene olmuş diyolar Türkiye için doğruluğu nedir ?

yok hocam. avrupadan alınan cihazlar 1 yıl uluslararası garanti kapsamında. fakat biraz sınırlı bir garanti diyebiliriz. çünkü cihaz iade ve değişimi ve anakart değişimini kapsamıyor maalesef.
  • Bende öyle biliyorumda bu sabah forumda mı okudum nerde okudum onuda hatırlamıyorum biyerde gördüm 2 yıl yazıyordu o yüzden sordum teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.