Şimdi Ara

Samsung Galaxy S3 fiyatlarını burdan takip edelim (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
248
Cevap
5
Favori
13.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ghostrider07

çok faydalı bir konu olacak

yurt dışı pasaport kayıtlı 1750-1800 gibi şuanki ilanlardan gördüğüm bu

telpa 1900 tl den verirse telpadan alınabilir

Şu ilanı takip ediyorum

http://forum.donanimhaber.com/m_60653204/tm.htm

O ilandan ön siparişi verdim ben. Polonya'dan alacaktım ama arada pek fark olmayacak. İlk çıkışta zaten bulabileceğimi de pek zannetmiyorum.

• En iyisi bu yıl sonuna kadar bekliyeyim ben ozaman fiyatlar iyice düşer alınacak gibi olur...Demek istediğim 16 gb olanına 1900 lira vermek hoşuma gitmiyor zira 64 gb olsaydı neyse...
  • quote:

Orijinalden alıntı: marseltalon

En iyisi bu yıl sonuna kadar bekliyeyim ben ozaman fiyatlar iyice düşer alınacak gibi olur...Demek istediğim 16 gb olanına 1900 lira vermek hoşuma gitmiyor zira 64 gb olsaydı neyse...

keşke ama keşke ben de bekleyebilsem!! öyle bir özellik yok ki bende!!! illa alacağım hemen!!
    resmen moralim bozuldu, eşimle kavga çıkarttım, 1 ay beklesek filan dediğinde...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoveSea

quote:

Orijinalden alıntı: marseltalon

En iyisi bu yıl sonuna kadar bekliyeyim ben ozaman fiyatlar iyice düşer alınacak gibi olur...Demek istediğim 16 gb olanına 1900 lira vermek hoşuma gitmiyor zira 64 gb olsaydı neyse...

keşke ama keşke ben de bekleyebilsem!! öyle bir özellik yok ki bende!!! illa alacağım hemen!!
    resmen moralim bozuldu, eşimle kavga çıkarttım, 1 ay beklesek filan dediğinde...

Bekleme konusunda profesör oldum...

• Fiyatlar ne kadar uçuk yahu !
  • Valla 5800 canımdan bezdirdi, 1735 tl oldukça iyi bir fiyat, yılbaşına anca bu seviyeye iner zaten. Aldım gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erwin

Valla 5800 canımdan bezdirdi, 1735 tl oldukça iyi bir fiyat, yılbaşına anca bu seviyeye iner zaten. Aldım gitti.

5800 dokunmatik mi hocam ya bastırmatık 1753 nerede acaba ? Hayırlı olsun bu arada...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erwin

Forumda arkadaş satıyor.

http://forum.donanimhaber.com/m_60653204/mpage_1/key_/tm.htm

Fiyatlar fena değil gibi... Yalnız cihaz kaç GB ?
  • 16 olması lazım.
  • Bugün konuşabildim, aldığım fiyat 1999tl ama kesin değil malesef. Ön siparişle alan hocam fiyat gayet iyiymiş. Cihaz elinize geçince sizden güzel bir inceleme bekliyoruz inş. .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 212444 -- 22 Mayıs 2012; 19:30:48 >
  • erzumdaki bayi arkadaşım, genpalı s3 ben de almak istiyorum, 12 taksitli fiyatı nedir? nakit fiyatı nedir?
  • Bende almak istiyorum ama şuan brezilyadayım.. burda 850 dolar fiyatı. 1550 TL gibi bşy yapıyor galiba. ama tek düşüncem türkçe olmayacak , kolay bi şekilde halledilebilirmi acaba. yoksa kısa bi süre sonra bikaç haftalığına türkiyeye gelecem o zaman türkiyedenmi alsam karar veremedim.

-LINK-
  • quote:

Orijinalden alıntı: avanoss

Bende almak istiyorum ama şuan brezilyadayım.. burda 850 dolar fiyatı. 1550 TL gibi bşy yapıyor galiba. ama tek düşüncem türkçe olmayacak , kolay bi şekilde halledilebilirmi acaba. yoksa kısa bi süre sonra bikaç haftalığına türkiyeye gelecem o zaman türkiyedenmi alsam karar veremedim.

-LINK-

Vayy, Brezilya!

Hocam forumda on siparisle nakit 1650 isteyen bir arkadas var, yukarda da linki vardi... Ona gore dusunun bence :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bulgaristan'da 560-580€'ya anlaşırım-anlaşılıyor, fiyatta iskonto yapıyorlarmış- o da 1300TL yapıyor yaklaşık olarak. Dubai'ye gidecek olan var mı? 1240TL bana gayet makul geldi... Haziran ortası-temmuz ortası arası bende almayı düşünüyorum. Bulgaristan'a gidicem o zaman umarım.uygun bir fiyattan alabilirim.

• yav s3 çıkınca s2ler ucuzlar mı acaba?
  • ucuzlar sıfır kutulu s2 leri pasaport kaydı ile 1050 1100 arası satıyorlar 9100g 900 980 tl cıvarı sıfır açılmamış kutulu..bi ay sonra 9100 sıfır kutulu 900 950 tl ye satılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertgold11

yav s3 çıkınca s2ler ucuzlar mı acaba?

ucuzlar ama beleş olmaz. Yurt dışı kayıtlı faturalı cihaz 900-1050TL.civarına kadar düşer...

• iyi iyi 1000tl ye düşerse düşünebilirim
  • thehspeed

Hocam Telpadan haber yok mu. Stok durumu, dağıtım vs. Bu konu sizden haber bekler....
    Bekliyoruz yazmanızı...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.