Şimdi Ara

Samsung Galaxy S3 mini Şarj olmuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
4.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    4 aylık samsung s3 mini sahibiyim.2 gün önce 12 saatlik bir yolculuk yaşadım otobüste ve eve geldim.Şarjı %0 tamamen kapalıyken şarja taktım ve %100 oldu normal bir şekilde.Ama dün gece şarja taktım hiç şarj olmadan durmuş.Sabah kalktığımda %25'di ve durmadan düşüyordu şarjda olmasına rağmen.Otobüsdeyken şarjım azalınca usb ile denemiştim ve sadece kapalı iken şarj etmişti.Şimdi telefon tamamen kapandı ve prizden hiç açılmıyor.Usb'den ise sadece dönen beyaz çubuk geliyor ve açılmıyor.En son 8gb kart bardı onu çıkarıp 16gb takmıştım başka bir değişiklik olmadı bu süre zarfında.Ne yapabilirim?

• An itibari ile bir kaç değişiklik oldu.Önce usb ile bağlayınca şarj ekranı geldi kapalıyken sonra kapadı açıldı herzamnki gibi ama şarj ekranı geldi hep.Sonra prize taktım şu an kapalı bir şekilde şarj ediyor.Açmaya korkuyorum tam şarj olunca açıcam.
  • Acaba otobüsteki şarj olayında,telefonun standardına uymayan akım verilmiş olabilirmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

Acaba otobüsteki şarj olayında,telefonun standardına uymayan akım verilmiş olabilirmi

bilmiyorum otobüsün normal tv'sinine bağlamıştım.Hocam az önce telefonu açtım bu arada şu an şarj doluyor.Ama sorunu bulmam lazım bir daha tekrarlamadan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    samsung galaxy s7 pil değişimi
    2 yıl önce açıldı
    samsung galaxy s5 kasma problemi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.