Şimdi Ara

samsung galaxy s3 mini vs htc desire x

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung i8190 Galaxy S3 Mini ve HTC desire X arasında kaldım. Özellikler olarak s3 mini daha önde biliyorum ama aklıma takılan soru HTC mi samsung mu? 700 - 1000 arasıda HTC'nin desire X ten daha iyi bir telefonu yok. Arkadaşlar sizce seçimim hangi telefondan yana olmalı hangi zamanda almalıyım fiyat açısından.

Kıyaslama açısından burdan bakabiliriz
    http://kiyas.la/tr/cep-telefonu/karsilastir/Samsung-I8190-Galaxy-S-III-mini-vs-HTC-Desire-X

• KESİNLİKLE SAMSUNG GALAXY S3 MİNİ

GALAXY S 3 MİNİ ' DE EN UYGUN FİYAT,HIZLI KARGO,%100 GÜVENLİ ALIŞVERİŞ,2 YIL İTHALATCI GARANTİLİ

NETTEKİ YENİ AVM ' NİZ | http://www.bolbulamac.com/i8190-galaxy-s3-mini-beyaz-ithalatci-garantili.html
  • bolbulamac.com dan daha önce alısveriş yapan var mı? Ne kadar sürede elime ulaşır ne derece güvenebilirim acaba?
  • Ben Pazar günü gece Galaxy S3 ve Kingston Flash bellek sipariş verdim pazartesi kargoya verdiler salı günü elime geçti hiç bir sıkıntı yaşamadım BOLBULAMACTAN dostum.
    Bide galaxy s3 mini daha iyidir bence ama yinede telefon senin kararın dostum kullanacak olan sensin. Faturası fılan sıkıntısız geldi bana garanti belgeleri içinde şuan kullanıyorum çok memnunum Galaxy S3 ten mükemmel bi telefon sadece biraz büyük :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkdream17 -- 5 Mart 2013; 20:35:54 >
  • bolbulamac neymiş ya hb hizlialcom gibi sitelere yönelsenize tanınmış kaliteli firmalar
  • s3 mini
  • Bende s3mini diyorum
  • motorola razr xt910 yada xperia p

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese teşekkür ediyorum hala bir karar veremedim s3 mini kalitesinde şüphe ediyorum sanki HTC daha kaliteli geliyor ama özellik bakımından s3 mini baya bi önde gibi gözüküyor.. Az daha beklemekteyim, xperia p düşünülmesi gereken bir telefon ama benim tercihim öncelikle HTC'den yana sonrasında özelliği ve performansı iyi olan bir telefonla kıyaslanması. Şimdilik s3 mini almalı gibi düşünüyorum kendimi.
  • Kaliteli firmalar diyorsunuz da.Kaliteli dediğiniz tanınmış firmalar zaten tanınıyoruz deyip kafalarının estiği fiyattan satıyorlar.Bence olaya şartlı yaklaşmayın.Her geçen gün oldukça kaliteli ve ucuz fiyata satış yapan siteler artmaktadır.Onlara destek vererek fiyatların aşağı çekilmesine katkımız olabilir.

Mesela bu günlerde araştırın en ucuz galaxy s4 hangi sitede.Şaşıracaksınız iyice araştırın(bavuldolusu.com dan daha ucuzu var mı?) teknosa,hepsiburada gibi sitelere bakın bir de...lütfen rastgele yorum yapmayın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kpssmat -- 4 Haziran 2013; 17:38:28 >
  • xperia p bu 2 telefondanda daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mu2o

bolbulamac.com dan daha önce alısveriş yapan var mı? Ne kadar sürede elime ulaşır ne derece güvenebilirim acaba?

Valla ben olsam bu siteden alışveriş yapmam 2 ürün siparişi verdim stokta kalmadı diye iptal ettiler şimdi de paramın üstüne yattılar tavsiye etmem mahkemeyle alacaz artık yapacak birşey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bolbulamac

KESİNLİKLE SAMSUNG GALAXY S3 MİNİ

GALAXY S 3 MİNİ ' DE EN UYGUN FİYAT,HIZLI KARGO,%100 GÜVENLİ ALIŞVERİŞ,2 YIL İTHALATCI GARANTİLİ

NETTEKİ YENİ AVM ' NİZ | http://www.bolbulamac.com/i8190-galaxy-s3-mini-beyaz-ithalatci-garantili.html

Bolbulamaç beni dolandırdı benim başıma geldi sizin başınıza gelmesin arkadaşlar paramı alamıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: mu2o

bolbulamac.com dan daha önce alısveriş yapan var mı? Ne kadar sürede elime ulaşır ne derece güvenebilirim acaba?

Bolbulamaç beni dolandırdı benim başıma geldi sizin başınıza gelmesin arkadaşlar paramı alamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkdream17

Ben Pazar günü gece Galaxy S3 ve Kingston Flash bellek sipariş verdim pazartesi kargoya verdiler salı günü elime geçti hiç bir sıkıntı yaşamadım BOLBULAMACTAN dostum.
    Bide galaxy s3 mini daha iyidir bence ama yinede telefon senin kararın dostum kullanacak olan sensin. Faturası fılan sıkıntısız geldi bana garanti belgeleri içinde şuan kullanıyorum çok memnunum Galaxy S3 ten mükemmel bi telefon sadece biraz büyük :)

• s3 mini 720p çekim yapıyor desire x ise 480p. ama desire x videoları daha net ve keskin duruyor.. s3 mini videoları daha soluk. bu nasıl iş , bilen varsa açıklarsa sevinirim
    Paylaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: hatipoqlu

s3 mini 720p çekim yapıyor desire x ise 480p. ama desire x videoları daha net ve keskin duruyor.. s3 mini videoları daha soluk. bu nasıl iş , bilen varsa açıklarsa sevinirim
    Paylaş

Bende htc desire x var ve kesinlikle htc diyorum. 1. romu (androidi) daha stabil yani daha az ram yiyor ve daha hızlı çalışıyor. 2. Beats audio var kesinlikle çok iyi aynı kulaklık aynı şarkı ile arkadaşımınkinde test ettim mükenmel bas veriyor. 3. Daha ince tasarımada daha hoşuma gidiyor ama bıraz sağlamlık kötü Alıntı yaptığım arkadaşa gelirsek yazılımdan kaynaklanıyor htc kamera konusunda cidden iyi yazılımı çok iyi çok hızlı fotoraf çekiyor ve çok kaliteli oluyor Geç cevap için özür

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.