Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S3 MÜ ? HTC ONE S Mİ ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • DH üyeleri arkadaşım şu anda almanyada ve saturnde indirim var bu hafta sonu HTC ONE S 439euro SG3 489 euro 16(GB) tabiki s3 diyecEkler çıkacak ama 1.si samsunga sıcak bakmıyorum 2.si çok büyük geliyor 3. sü beats solo kulaklık alma ihtimalim çok büyük 4.sü one s e daha fazla içim ısındı yani en başında sg3 550 euroyken hiç düşünmediğim için kendimi one s e alıştırdımm SG3 ün artıları çok 4 çekirdek ve birsürü enteresan ve değişik özellikleri var benim kriterleride göz önüne alarak bana değerlendirme yapabilirmisiniz özellikle pil süresi

• cevap verip yardım edeceek yok mu?
  • s3
  • ben one s alırım s3 ne kadar iyi olsada o kadar büyük bi telefonu telefon diye taşımam
  • madem samsunga sıcak bakmıyorsun htc one x al bari ama yok ben illa 2 modelden birini alcam diyorsanda s3 açık ara daha iyi telefon
  • performans olarak ikisi de en iyi telefonlardan. fotoğraf açısından one video açısından sgs3 daha iyi. dizayn olarak tabi ki one s daha iyi. boyutlara bakarsak s3 daha uzun one s daha kısa ve ince bi telefon. ikisi de ekranlarında pentile dizilim kullanıyor. çözünürlük olarak gs3 önde ama one s'in ekranı daha küçük olduğu için ppi değeri farkı çok değil. benim görüşlerim bunlar ben de yaz sonunda htc one s almayı planlıyorum olurda one s'ten vazgeçersem s3 alıcam ben de.

edit: karar vermeden önce 2 telefonun da dh incelemesini izle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BCF52D394 -- 4 Ağustos 2012; 15:48:43 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.