bir kaç sorum olacaktı. 12 aylık telefonum eşimin kullandığı s4 mini nin şarj aleti ile 1 saat civarında şarj oluyor. internet wifi ve ya şebeke interneti (avea ) açık iken en fazla 5-8 saat içinde şarj bitiyor. genelde 2-3 saat içinde bitiyor. internet kapalı iken 15 saat civarı gidiyor. fabrika ayarlarına döndüm sadece telefonda viber whatsapp yüklü durumda bu şarj sürelini test ettim. sizce ne yapayım. 1-telefonu elden çıkarıp yeni telefon alayım (lg g2 gibi) 2-3000 mah orjinal batarya alayım (90 tl civarı) 3-şarj aletini değişeyim ? ya da sizlerin tecrübelerinde farklı çözümler varsa paylaşırsanız memnun olurum...
rapidturkeyR
kullanıcısına yanıt
12 aylik bi bataryanin kullanim suresinin dusmesi normal sayilabilir, ozellikle telefon yogun olarak kullanildiysa.Yeni bir batarya ile denemek lazim. Bu arada ben S3 ve S4 Mini arasinda kaldim, siz hangisini onerirsiniz?Evinizde ikisi de mevcut oldugu icin bi sorayim dedim :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
s4 mini daha kibar ama s3 ün ekran büyüklüğü daha kullanışlı . erkek için s3 bayan için s4 mini bence :)
1 saatte sağlıklı bir şekilde şarj olması imkansız batarya da sorun var
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme