Arkadaşlarım telefonun wifi açık olduğunda 6 saatte bitiyor ama wifi kapalı olunca 2 günü rahat görebiliyorum. İlk aldığım zaman böyle değildi yavaş yavaşta olmadı birden oldu nedenini alamadım nedeni nedir acaba
quote:
Orijinalden alıntı: fyilmaz95
Arkadaşlarım telefonun wifi açık olduğunda 6 saatte bitiyor ama wifi kapalı olunca 2 günü rahat görebiliyorum. İlk aldığım zaman böyle değildi yavaş yavaşta olmadı birden oldu nedenini alamadım nedeni nedir acaba
note 2 de aynı sorunu yaşıyorum ama wifi dan olacağını zannetmiyorum bunun başka sebebi olmalı
son güncellemeden sonra böyle oldu
quote:
Orijinalden alıntı: naqıo
quote:
Orijinalden alıntı: fyilmaz95
note 2 de aynı sorunu yaşıyorum ama wifi dan olacağını zannetmiyorum bunun başka sebebi olmalı
yok wifi den olduğuna eminim aynı gün içerisinde 1 saat içerisinde wifi %15 20 gidiyorsa wifi kapalı iken %3-4 civarı gidiyor belki daha azdır hatta. Bunun wifi ile alakalı olduğuna %100 eminim
benim wifi bütün gün açık tam şarjdan cıkarıyorum akşama yuzde 60 falan kalıyor. sizde başka bi sorun olmasın.
benimmde 7/24 açık. 20saattir açıkmış telefon. şarj %59. hep evdeydim wi fi açıktı.
telefona formatta attım olmadı anlamadım servise götürsem halledebilirler mi acaba
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme