Arkadaşlarım telefonun wifi açık olduğunda 6 saatte bitiyor ama wifi kapalı olunca 2 günü rahat görebiliyorum. İlk aldığım zaman böyle değildi yavaş yavaşta olmadı birden oldu nedenini alamadım nedeni nedir acaba
quote:
Orijinalden alıntı: fyilmaz95
Arkadaşlarım telefonun wifi açık olduğunda 6 saatte bitiyor ama wifi kapalı olunca 2 günü rahat görebiliyorum. İlk aldığım zaman böyle değildi yavaş yavaşta olmadı birden oldu nedenini alamadım nedeni nedir acaba
note 2 de aynı sorunu yaşıyorum ama wifi dan olacağını zannetmiyorum bunun başka sebebi olmalı
son güncellemeden sonra böyle oldu
quote:
Orijinalden alıntı: naqıo
quote:
Orijinalden alıntı: fyilmaz95
note 2 de aynı sorunu yaşıyorum ama wifi dan olacağını zannetmiyorum bunun başka sebebi olmalı
yok wifi den olduğuna eminim aynı gün içerisinde 1 saat içerisinde wifi %15 20 gidiyorsa wifi kapalı iken %3-4 civarı gidiyor belki daha azdır hatta. Bunun wifi ile alakalı olduğuna %100 eminim
benim wifi bütün gün açık tam şarjdan cıkarıyorum akşama yuzde 60 falan kalıyor. sizde başka bi sorun olmasın.
benimmde 7/24 açık. 20saattir açıkmış telefon. şarj %59. hep evdeydim wi fi açıktı.
telefona formatta attım olmadı anlamadım servise götürsem halledebilirler mi acaba