Şimdi Ara

Samsung Galaxy S3 Şarj Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlarım telefonun wifi açık olduğunda 6 saatte bitiyor ama wifi kapalı olunca 2 günü rahat görebiliyorum. İlk aldığım zaman böyle değildi yavaş yavaşta olmadı birden oldu nedenini alamadım nedeni nedir acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: fyilmaz95

Arkadaşlarım telefonun wifi açık olduğunda 6 saatte bitiyor ama wifi kapalı olunca 2 günü rahat görebiliyorum. İlk aldığım zaman böyle değildi yavaş yavaşta olmadı birden oldu nedenini alamadım nedeni nedir acaba

note 2 de aynı sorunu yaşıyorum ama wifi dan olacağını zannetmiyorum bunun başka sebebi olmalı
  • son güncellemeden sonra böyle oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: naqıo

quote:

Orijinalden alıntı: fyilmaz95

Arkadaşlarım telefonun wifi açık olduğunda 6 saatte bitiyor ama wifi kapalı olunca 2 günü rahat görebiliyorum. İlk aldığım zaman böyle değildi yavaş yavaşta olmadı birden oldu nedenini alamadım nedeni nedir acaba

note 2 de aynı sorunu yaşıyorum ama wifi dan olacağını zannetmiyorum bunun başka sebebi olmalı

yok wifi den olduğuna eminim aynı gün içerisinde 1 saat içerisinde wifi %15 20 gidiyorsa wifi kapalı iken %3-4 civarı gidiyor belki daha azdır hatta. Bunun wifi ile alakalı olduğuna %100 eminim
  • benim wifi bütün gün açık tam şarjdan cıkarıyorum akşama yuzde 60 falan kalıyor. sizde başka bi sorun olmasın.
  • benimmde 7/24 açık. 20saattir açıkmış telefon. şarj %59. hep evdeydim wi fi açıktı.
  • telefona formatta attım olmadı anlamadım servise götürsem halledebilirler mi acaba
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.