Şimdi Ara

Samsung Galaxy S4 Lollipop 5.0.1 Hindistan (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
232
Cevap
5
Favori
12.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Oncelıkle rehber hem sekıl olmuş hemde hızlı Açılıyor
    Şarj yavaş ılerlıyo
    cok hızlı ayarlara falan gırıyo yanı kısacası yenı telefon almış hıssı verıcektır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackcat67

Samsung Galaxy S4 Lollipop 5.0.1 Hindistan

Güncellemeyi Nasıl Yüklerim ?

Not Burdaki yazdıklarımı harfiyen uygulayın hatayla karşılaşma oranınız %0 eğer harfiyen okuyup uygularsanız. Bu adımları yapabilmeniz için cihazınızda özel bir recovery olmaması gerekiyor stok recovery ile yapılabilir. Knox Sayacı kurulup yada kurulmamaya engel değil yani 1'de olsa kurulur.

İndireceklerimiz

1- Update.zip Lollipop Ota güncellemesi bunu SD Kartımıza atıyoruzhttps://yadi.sk/d/73lzfk1KeMioX
    2-https://cloud.mail.ru/public/6dfb1dab9e80/I9500XXUGNH4_I9500SERGNH4_SER.zip Eski rus firmwaresi yüklüyoruz daha sonra bunda ota ile güncelleme yapıyoruz Güncelleme boyutu 20-30 MB ARASI NJ1 sürümüne yükselmiş oluyor ve işin en ballı kısmına geliyoruz cihazımız açıldıktan sonra
    3- Yeniden başlatıp Recovery moda giriyoruz daha sonra external yani hafıza kartımıza attığımız update.zip dosyasını seçiyoruz tadaaa yükleniyor :)

Not : Bu işlemler kesinlikle KNOX Sayacını arttırmaz. Lollipop kurulduktan sonra mutlaka fabrika ayarlarına sıfırlayın.

Neler Değişmiş ?
    *Telefon kapalıyken şarj modunda'ki o ekran değşimiş aynı note 4'teki gibi olmuş.
    *Boot ekranı değişmiş Galaxy S5'deki boot ekranı gelmiş
    *Şarj hızı arttırılmış önceden 1200ma ile şarj oluyordu şimdi 1700Ma şarj olurken ısınıyordu şimdi daha ısınmada yok.
    *Cihazın performansı %100 Arttmış durumda önceden subway surfers'ta hafif kasma oluyordu şimdi SIFIR kasma.
    *Bütün uygulamalar yenilenmiş.

ODIN İŞLEMLERİNİ YAPAMAYANLAR İÇİN. İLK ÖNCE TELEFONUMUZU KAPATIYORUZ DAHA SONRA SES KISMA TUŞU + HOME TUŞU + TELEFONU AÇMA TUŞUNA BASILI TUTUYORUZ DOWNLOAD MOD AÇILIYOR SES AÇMA TUŞUNA BASIP CİHAZIMIZA USB KABLOSUNU BAĞLIYORUZ. Daha Sonra odini açıyoruz.

BURADA PDA KISMINA TIKLIYORUZ
    1- Samsung Galaxy S4 Lollipop 5.0.1 Hindistan

I9500XXUGNH4_I9500SERGNH4_I9500XXUGNF6_HOME.tar BU size verdiğim Rusya firmwaresi bunu seçiyoruz. Ve Start Butonuna basıyoruz.https://cloud.mail.ru/public/6dfb1dab9e80/I9500XXUGNH4_I9500SERGNH4_SER.zip

2-  Samsung Galaxy S4 Lollipop 5.0.1 Hindistan

3- Romu yükledikten sonra Cihazımıza Wipe işlemlerini Yapıyoruz Recovery Moddan Recovery Moda Böyle giriliyor cihazımızı kapatıyoruz ilk önce daha sonra

Recovery moda girince bu ekran geliyor.

*Wipe Data Factory reset diyoruz daha sonra Wipe Cache
    *Reboot system now'a tıklıyoruz ve telefonumuz açılıyor bekleyin..
    *Telefonumuz açıldıktan sonra hemen ayarlar menüsüne gelip yazılım güncelleştirmesi yapıyoruz. Yazılım güncelleştirmesinin boyutu 30 MB altı olması gerekiyordu tam hatırlamıyorum bunu yüklüyoruz. Daha sonra telefon yeniden açılcak falan diyecek tamam deyip yüklenmesini bekliyoruz yüklenip açıldıktan sonra ! Telefonumuzu Kapatıp Recovery Moda Giriyoruz Daha sonra size vermiş olduğum Update.zip dosyasını Hafıza kartınıza atmanız gerekmekte. Onu attıktan sonra Recovery Ekranından APPLY Update From EXTERNAL STORAGE TIKLIYORUZ !
    Burdan size vermiş olduğum Update.zip dosyasını seçiyoruz ve yüklenmesini bekliyoruz (https://yadi.sk/d/73lzfk1KeMioX)

Yükleme işlemi tamamlanınca Reboot SYSTEM NOW tıklayın İşlemimiz Tamamlanmıştır..

Boot Ekranı Temsili Resim

Şimdi değişiklikleri birlikte inceleyelim :)

Yenilenen Bildirim Ekranı :

Yenilenen Kilit Ekranımız :

Yenilenen Touchwiz :

Yenilenen Ayarlar Menüsü :

Yenilenen Bazı Uygulamalar :

Hocam söylediklerinizi harfiyen yaptım ve şuan lollipopu sorunsuz bir şekilde kullanıyorum çok teşekkür ederim. Benim sormak istediğim kamera uygulaması videolarda gösterildiği gibi değil 4.4.2'de ki gibi bu normal mi bir şey mi sormak istedim

• bende odin telfonu gormuyor diye yapamadim neden acaba nedeni bile bilirmiyim hepsini yapdim usb drivers yukledim olmadi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tey_mur

bende odin telfonu gormuyor diye yapamadim neden acaba nedeni bile bilirmiyim hepsini yapdim usb drivers yukledim olmadi?

Hocam ara kablonda sıkıntı yoksa eğer Odin'in v3.07 sürümünü indir. Yine yapamadığın yerde yardımcı olmaya çalışırım. Fakat lollipop sanki şarjı hızlı tüketiyor gibi yinede sen bilirsin belki ben çok kurcaladığımdandır.

Ben alttaki programlarla sorunsuz yükledim

Odin V3.07 sürümü :http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1738841

Samsung Driver :http://yadi.sk/d/xDGfQHUrHi4F2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pesimistadam -- 2 Şubat 2015; 22:26:23 >

• Blackcat in yontemi basarili oldu thnks

yalniz klavyede titresim olmuyor onu yapabilen varsa bi geri donsun harflere basinca titressin istiyorum kitkattaki gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: pesimistadam

Hocam söylediklerinizi harfiyen yaptım ve şuan lollipopu sorunsuz bir şekilde kullanıyorum çok teşekkür ederim. Benim sormak istediğim kamera uygulaması videolarda gösterildiği gibi değil 4.4.2'de ki gibi bu normal mi bir şey mi sormak istedim

Gayet normal. Zaten videolarda da normal S4 kamerası şeklindeydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-
    Gayet normal. Zaten videolarda da normal S4 kamerası şeklindeydi.

Bilgilendirme için teşekkür ederim hocam.
  • pesimistadam P kullanıcısına yanıt
    hocam buda olmadi gormuyor odin takinca olmuyor yardim edin lutfen

• quote:

hocam buda olmadi gormuyor odin takinca olmuyor yardim edin lutfen

Telefonu ve bilgisayari kapatip yeniden baslat birde oyle dene bakalim gorecek mi

saol hocam yapdim amma simdi ne yapim yani odinle lelipop 5 kuruyum yoksa kitkak kurub otomu yapim hangisini ediyim sen hangisini yapdin

• quote:

saol hocam yapdim amma simdi ne yapim yani odinle lelipop 5 kuruyum yoksa kitkak kurub otomu yapim hangisini ediyim sen hangisini yapdin

Önce odin ile rusya'nın kitkat romunu yükle sonra recoveryden wipe yap ve ayarlardan güncellemeleri kontrol et bir güncelleme göreceksin az bişey onu yap ardından hafıza kartına attığın update'yi kur. Ben bu şekilde yaptım sorunsuz kullanıyorum şuan.

Lollipop'u oto güncelleme , güncelleme için kies'e yönlendiriyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pesimistadam -- 2 Şubat 2015; 23:30:02 >
    update.zip bende yuklenmiyor nedeni bilmiyorum amma oyle
  • quote:

update.zip bende yuklenmiyor nedeni bilmiyorum amma oyle

Update zip son aşama oraya kadar her şey tamamsa eğer telefon kapalı konumdayken home tuşu + ses yükseltme + power tuşuna basılı tut samsung yazısını görünce bırak. Ardından Recovery ekranından APPLY Update From EXTERNAL STORAGE'i seç ve sdcard'tan Update zip'i seçtin mi otomatik olarak yükleme başlar.
    linkten inmiyor update.zip inmiyorki
  • 1)Örnegin ayarlar kisminda videolarda izledigimiz gibi saga sola kaydirinca sekme degistirmiyor
    2)Uygulamalarin guncelleme bildirimleri gelmiyor. Bu konularda bilgisi olan varsa beni de bilgilendirirse cok sevinirim.
    3)Pil konusuna gelince sanki eskisinden daha kötü gibi :s umuyorum bugunluk boyle olmustur.

• quote:

linkten inmiyor update.zip inmiyorki

İniyor tekrar dene bence boyuru 1.5 gb kablosuz ağ ile indir.

link :https://cloud.mail.ru/public/6dfb1dab9e80/I9500XXUGNH4_I9500SERGNH4_SER.zip
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagritemel86

1)Örnegin ayarlar kisminda videolarda izledigimiz gibi saga sola kaydirinca sekme degistirmiyor
    2)Uygulamalarin guncelleme bildirimleri gelmiyor. Bu konularda bilgisi olan varsa beni de bilgilendirirse cok sevinirim.
    3)Pil konusuna gelince sanki eskisinden daha kötü gibi :s umuyorum bugunluk boyle olmustur.

Haklısın hocam kaydırma bendede çalışmıyor + pil tüketimi hızlı

• Köşede duran S4'e yükledim ama, Android işte fazla bieşey beklememek lazım Makyaj yapılmış performans artışı yok Pil tüketimi e fazla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RMDuman

Köşede duran S4'e yükledim ama, Android işte fazla bieşey beklememek lazım Makyaj yapılmış performans artışı yok Pil tüketimi e fazla.

Ios kullanyosan androide laf etmeden once ios bak ..

bunu indirdim amma update.zip inmiyor
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.