Şimdi Ara

Samsung Galaxy S4 Lollipop 5.0.1 Hindistan (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
232
Cevap
5
Favori
12.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam maruz görün ama bir kaç sorum var.
    İşlemleri yapmada sıkıntı yok daha önce s3e çok rom attım ama s4e hiç ellemedim.
    1-Bu yaptığımız işlem öncesinde root atacak mıyız.
    2-Cihaz garanti dışı kalacak mı
    3-Çıkan bu sürüm samsung tarafından yayınlanan orjinal rus romu mu, sorun var mıdır ? Yani birisi tarafından hazırlanmış toplama bir romu ?
    4-Türkçe dil var değil mi standart
    5-Ben bi kere yükleyim keyfime bakayım diyorum sürekli güncellenecek mi?
    6-Dalvik yerine art geldi mi?
    Açıkcası performans değil de grafikler beni etkiledi:)
    Lütfen maddeler cevap verirseniz sevinirim arkadaşlar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tey_mur

bunu indirdim amma update.zip inmiyor

Hocam o baglantinin indirme limiti dolmus ondan indiremiyorsun. Yandiske uye ol ve tekrar o indirme baglantisina tikla ardindan yandiskjme ekle de yandiskinden sorunauzca indir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rusya sürümünün ne farkı var benimki i9505 de
  • quote:

Orijinalden alıntı: toress86

Blackcat in yontemi basarili oldu thnks

yalniz klavyede titresim olmuyor onu yapabilen varsa bi geri donsun harflere basinca titressin istiyorum kitkattaki gibi

Güç tasarrufunu kullanıyosan eğer devre dışı olur zaten. aktifleştirmek için güç tasarrufuna gir orda 3 madde olacak titreşimli geri bildirimi aç dediğin gibi olur
  • pesimistadam P kullanıcısına yanıt
    Zaten sammobile 'ın yayınladığı video da bile 7 dakikada kitkat %5 lollipop %7 şarj tüketti :) Umuyorum 1 güncelleme daha alır s4...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagritemel86

quote:

yalniz klavyede titresim olmuyor onu yapabilen varsa bi geri donsun harflere basinca titressin istiyorum kitkattaki gibi

Güç tasarrufunu kullanıyosan eğer devre dışı olur zaten. aktifleştirmek için güç tasarrufuna gir orda 3 madde olacak titreşimli geri bildirimi aç dediğin gibi olur

Biliyorum onu ya sanki ilk actigimda titresim vardi guc tasarruf moduna aldim gitti cikardim geri gelmedi reset falan attim duzelmedi

• quote:

Orijinalden alıntı: cagritemel86

quote:

Biliyorum onu ya sanki ilk actigimda titresim vardi guc tasarruf moduna aldim gitti cikardim geri gelmedi reset falan attim duzelmedi
     Samsung Galaxy S4 Lollipop 5.0.1 Hindistan

• toress86 T kullanıcısına yanıt
    Simdi bende baktim da aynen dedigin gibi kardesim bende de titresim sekmesi kapali ve acamadim. Ne guzel adapte olmustum simdi nerden soktun sen bunu aklima dostum :)

• Aynen kardes de bide forum sahibi vasta isinma yok falan demis telefon sarjdayken elimde patlicak diye korkuyorum resmen . Su telefonu bi duzeltsinler yoksa artik telefon degil soba niyetine kullanicam

• Eski rootlu haliyle işlemci hızını 1.2 ghz'ye kilitlemiş ısınma problemini aşmıştım. Chrome girince telefon otomatik 1 ghzde çalışıyordu ısınmasın diye hafif ılınma oluyordu. Lolipop'ta surf yaparken gram ısınma yok tabi wifi üzerinde durum böyle. Henüz wipesini falanda yapmadım.

• Arkadaşlar burdaki tarifle lolipopu sorunsuz kurdum...cihazi 2 gündür kullanıyorum ama cok ısınma problemi var bu normal mi yada yapılacak bir islem varmi...!!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Isınma ilk etapta kurulum esnasında oluyor..kullandığım ikinci gün,şimdi aşırı ısınma sorunu yok.hatta kitkata göre daha aşağı seviyelerde diyebilirim

• 30 dk sörf faces twitter geziniyorum elim terliyor yaa ... cozum nedir yada bi fikrin var mi 4.4.2 de bu kadar hic olmamisti..:(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün yeni hir rehber ekleyecegim sammobile deki romun nasil yuklenecegi hakkinda

• quote:

Orijinalden alıntı: blackcat67

Bugün yeni hir rehber ekleyecegim sammobile deki romun nasil yuklenecegi hakkinda

Peki sammobile romu sizin romun uzerine kurulabilecek mi

• quote:

Bugün yeni hir rehber ekleyecegim sammobile deki romun nasil yuklenecegi hakkinda

Odin üzerinden yüklenecek, rehber hazırlamaya gerek yokki. Zaten @MuhendisMurat'ın rehberi mevcut forumda.
  • toress86 T kullanıcısına yanıt
    buaradaki ayari kontrol et. titrrsim calismasi lazim

Samsung Galaxy S4 Lollipop 5.0.1 Hindistan

• quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

quote:

Odin üzerinden yüklenecek, rehber hazırlamaya gerek yokki. Zaten @MuhendisMurat'ın rehberi mevcut forumda.

Bence de yeni bir rehbere ihtiyaç var, anladığım kadarı ile sammobiledan baktım, odin ile kurulum yapacağız ve wipe işlemlerini yapacağız, çok daha basit bir işlem ve bu sefer tek bir dosya ile romu yükleyebilecek yapamayanlar.
  • sabirsizlikla bekliyoruz kilay gelsin

• Birde ram kullanimi 1.30 gb falan bostayken . Bu biraz fazla degil mi yoksa sikinti mi bende bilemedim . Kitkat da bostayken 1.10 falan civariydi ama

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.