Şimdi Ara

Samsung Galaxy S4 Lollipop 5.0.1 Hindistan (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
232
Cevap
5
Favori
12.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aslında kurulum bayağı basit ben daha önce bir kere rom yüklemiş biri olarak sorunsuz hallettim sadece harfiyen uymaları lazım update yapacak arkadaşların
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramone01

takılanlar port değiştirsin bu kadar basit. konuyu baştan aşağı okudumda bu işi bilmeyen adamlar için cihazlarını brick etme rehberi olmuş bu. dostum sen en iyisi bu konuyu yayından kaldır yoksa çok kişinin başı ağrıyacak 2 hafta sabretmeyi öğrensinler.

Okuyupta anlaşılmayacak birşey yazmadım.
  • blackcat67 kullanıcısına yanıt
    öyle güzel anlatmışsın ki çok kısa sürede yüklemeyi yaptım sorunsuz çalışıyor.. Çok teşekkürler..
  • Takılmalar sorun yaşayan arkadaşlara önerim:

Update dosyasını indirmeyin.
    Gerekli olan rus romunu indirin ve yükleme yapın.
    Daha sonra recoveryden wipe yapın ve açın.
    Açıldıktan sonra rusça açıldığını göreceksiniz. Yazılım güncelleme ye gelin ve güncelleme yapın.
    26 MB lık bir güncelleme dosyası gelecek. Onu kurun. Telefon yeniden başlayacak ve tekrar güncelleme ekranına gelin ve güncelleye basın.
    1049 MB lık lolipop güncellemesini otomatik olarak indirmeye başlayacak. İndirme pc ye göre yavaş iniyor ama en güvenli ve temiz kurulum bu yöntemle olmaktadır.

Dosya tamamen indikten sonra hemen KUR a basmayın 2-3 dakika bekleyin hemen basınca hata verebiliyor. Tarafımca 1 kere başıma geldi. Kurulum yapılamıyor kiesten yükleyin diye hata verebiliyor. Bu sefer tekrar 1 gb lık dosyayı indirip tekrar kur demek gerekiyor.

Kur dedikten sonra telefon yeniden başlıyor ve kurulum takılmadan tamamlanıyor.

• Ben bu update.zip şu bu uğraşmak istemiyorum direkt kursam bir sıkıntı olur mu? Sadece Odin ile Rus dosyasını kurarak?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wifi den güncelliyorum şuan yüzde 38 de
  • quote:

takılanlar port değiştirsin bu kadar basit. konuyu baştan aşağı okudumda bu işi bilmeyen adamlar için cihazlarını brick etme rehberi olmuş bu. dostum sen en iyisi bu konuyu yayından kaldır yoksa çok kişinin başı ağrıyacak 2 hafta sabretmeyi öğrensinler.

Bu isleri bilmeyen hic bulasmaz kardesim
    Ben bildigim halde brick ettim dun lolipop yukleyim derken o ayri

Ama bu islerde herzaman kurulu olan romu yedek tutun brick olursa odinden hemen flashlarsaniz

• quote:

Orijinalden alıntı: toress86

quote:

Ama bu islerde herzaman kurulu olan romu yedek tutun brick olursa odinden hemen flashlarsaniz

bu yazdıklarımı bu işleri çok iyi bilen birisi olarak yazdım ben dostum. ama görüyorsunuz ki konuda yapamayan o kadar arkadaş var ki. bi şekilde cihazı brick etseler geri dönüşünü beceremeyecek durumda olan jişiler çok baş ağrıtır. hem ne gerek var ki 2 hafta sabretmek çok mu zor ? (bu arada bende 5.0.1 kullanıyorum. 3 gündür. :) )

• kutukak kullanıcısına yanıt
    Update.zip dosyasi OTA dosyasinin aynisi o yuzden sikinti cikmaz. Ve dediginle ayni kapiya cikiyor haklisin. Ama garanti olsun diye update.zip i indirmenizi tavsiye ederim...

• arkadaşlar iki sorum olacak

1- odin benim cihazımı görmüyor com port bulmuyor usb driverli yüklü

2- orjinal türkiye romu çıkınca ona dönüş yapabilecekmiyiz
  • wifi den yüzde yüz oldu kur dedim yeniden başladı kies den kurun diye hata verdi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: toress86

quote:

bu yazdıklarımı bu işleri çok iyi bilen birisi olarak yazdım ben dostum. ama görüyorsunuz ki konuda yapamayan o kadar arkadaş var ki. bi şekilde cihazı brick etseler geri dönüşünü beceremeyecek durumda olan jişiler çok baş ağrıtır. hem ne gerek var ki 2 hafta sabretmek çok mu zor ? (bu arada bende 5.0.1 kullanıyorum. 3 gündür. :) )

En iyisi bilmeyen bulasmasin :)

• evt sonunda lolipop geçtim şimdilik izlenimleri olumlu :)
  • ya ben edemedim odinle telona taktim telfon odin gormedi simdi ben ne yapmaliyimkiodin telfonu gorsun driverde yukledim gormedi yardim edin lutfen bilen varmi?
  • forumda anlatıldığı şekilde yükledim oldu.ancak telefonum ısınmaya başladı
  • erol58 E kullanıcısına yanıt
    Ilk baslarda isiniyor baya sonra dahada isinma olmuyor kuruldu diye surekli kucaliyoruz program guncelle derken baya bi isindi su andalik birsey yok

• quote:

Orijinalden alıntı: erol58

wifi den yüzde yüz oldu kur dedim yeniden başladı kies den kurun diye hata verdi

bendede aynısı oldu tekrar güncelleme dosyasını OTA üzerinden wifiden indirip tekrar kur dedim yaptı.
  • satici_52 S kullanıcısına yanıt
    ya bende odin telfonu tanimiyor neden acaba baska yolu yokmu arkadasim bunun

• samırım şarj 4.4.2 göre daha az gidiyor
  • yapabildim çok sagol
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.