Şimdi Ara

Samsung Galaxy S4 Rom

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Telefonuma resmi türkiye rom u yüklemek istiyorum. Telefonum yurtdışından gelme arkasında '' made in korea by samsung '' yazıyor. Antutu dan 22220 puan aldı.

Rom yüklememin nedeni google play açılmıyor.durduruldu hatası alıyorum. Ve cihaz tam türkçe değil.
    Resmi türkiye romu nerden bulabilirim ?
    Birde kore malına çakma ve kötü diyorlar, doğru mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yok mu yardım edecek arkadaşlar ?

• Cihazınızz gayet orjinal ve düzgün gibi geldi Kore malına kötğ diyenler her aldığı malada çin malına para verilmez diyodur

ROm konusunda yardımcı olamayacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Honanım Daber

Cihazınızz gayet orjinal ve düzgün gibi geldi Kore malına kötğ diyenler her aldığı malada çin malına para verilmez diyodur

ROm konusunda yardımcı olamayacağım

Yorumunuz için teşekkürler.
    Rahatladım

• Stock rom buldum.
    Bu romu kiesle yüklersem imei filan sıfırlanıyomuş doğru mu ?
    Elimde romla bekliyorum cevabınızı ...

• Telefona format at eğer düzelmezse servise götür bide telefonu nereden aldın?
  • IMEI sıfırlanmasından korkuyorsanız EFS Backup alarak IMEI'nizi yedekleyebilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG GALAXY S İ9000
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bilmiyorum fakat root mu ne yaparsan garantiden çıkıyormuş haberin olsun.
  • Rom Yaptığın İçin Garanti Kapsamından Çıkar ve Para Alırlar Bu Yüzden Rom Yüklemeyi Tavsiye Etmiyorum. Eğer Bir Sorun Varsa Direk Aldığın Yere Yada Garantiye Gideceksin İlk 7 Gün İçersinde Aldığın Ürünü Değiştirebilir Yada Paranı Alma Hakkın Vardır. He Bi Tavsiye Daha İlk Telefon Aldığında Sim Kartı Takmadan Önce Tüm Özellikleri İncele Sorun Varsa Değiştirmeye Git Sim Kartı Taktığın Andan İtibaren Kullanılmış Olarak Gösteriyor ve Değişim Yapmıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan262626 -- 20 Ocak 2014; 15:44:56 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.