Şimdi Ara

Samsung Galaxy S4'ün Türkiye satış fiyatı resmiyet kazandı, işte detaylar! (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
531
Cevap
6
Favori
28.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: PlayMakers

quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

xperia Z nin nesi 10 numara tasarımı nasıl 10 numara ya Allahım yarabbim gittim inceledim htc sony karması olmuş menüler . birkaç tane farklı şey eklemiş sony çıkarmış. samsung un touchwiz i gibi özgün değil . vallahi yarı fiyatına versen gene almam Z yi hiç beğenmiyorum . S3 aldım mutluyum her türlü işimi görüyor S4 şuan gereksiz ama yeni telefon alınacaksa başkasına bakmasınlar alacak olanlar boşa. htc nin yazılım olaylarını biliyoruz. aynı sene çıakrdığı telefona destek vermekten aciz. samsung ACE 2 telefonuna bile 4.1.2 yi verecekmiş . samsung u tutamazlar artık htc sony felan onlar yedek oyuncu. samsungun toplam satışları ikisinide geçer geçti geçecek.

Cumartesi s4 de alacagim , yapcagim ilk is touchwiz yerine farkli bir launcher yuklemek olcak. Toucwiz e bu forumda iyi demeyin adama gulerler.

Iyi ibaresi geciyormu solediklerimde ozgun dedim sadecr ve ben begeniyorum kim ne derse desin. Marketteki parali launcherler dahil cogu bekleneni veremiyor gorsellik yok. Bi tsf shell e bakmistim.bir ara eksikleri var stabil degiller

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: swat882

quote:

Orijinalden alıntı: +7Can

quote:

quote:

Hepsi burada dan hediye kodu da aldım. Şimdi hediyeyi, ürün ile beraber mi gönderecekler?

ne hediyesi?

Ya masaüstü hoporlör ya da kablosuz şarj pedi veriyor.

onu malesef alamayacaksınız...

çünkü ürünler 27 sinden sonra kargolanıyor yani 28 i (pazar) günü kargo şirketleri çalışmadığından dolayı ürün pazartesi elinize geçecek..

dolayısıyla sizde pazar gece 00.00 a kadar telefonunuzun imeisini giremeyeceğinizden dolayı hediyeyi de alamayacaksınız...

Hocam sen nerden çıkardın internet siparişine hediye verilmeyeceğini?
    Kampanya koşullarını okudun mu ? 3. adım için tarih vermiş mi? İnternet siparişlerinde faturalar Cumartesi mesai saati ile birlikte kesilmeye başlanacak. Pazar mesai bitimine kadar devam edecek. Sen daha kafadan adam eliyorsun. Adam web sitesinde her adım için tarih koymuş.

1. Adım, Web sitesi ön kaydı 17-26 Nisan
    2. Adım, Satın alma, fatura tarihi, 27-28 Nisan
    3. Adım, Web sitesi confirmation ( Bunun tarihi nerede ?) Yok. Çünkü ürün eline geçer geçmez başvuru yapıyorsun.

Felaket tellalı gibi hediye alamayacaksınız deyip milletin niye hevesini kaçırıyorsun ?

• quote:

Orijinalden alıntı: memduhank

quote:

quote:

quote:

quote:

Hepsi burada dan hediye kodu da aldım. Şimdi hediyeyi, ürün ile beraber mi gönderecekler?

ne hediyesi?

Ya masaüstü hoporlör ya da kablosuz şarj pedi veriyor.

onu malesef alamayacaksınız...

çünkü ürünler 27 sinden sonra kargolanıyor yani 28 i (pazar) günü kargo şirketleri çalışmadığından dolayı ürün pazartesi elinize geçecek..

dolayısıyla sizde pazar gece 00.00 a kadar telefonunuzun imeisini giremeyeceğinizden dolayı hediyeyi de alamayacaksınız...

Hocam sen nerden çıkardın internet siparişine hediye verilmeyeceğini?
    Kampanya koşullarını okudun mu ? 3. adım için tarih vermiş mi? İnternet siparişlerinde faturalar Cumartesi mesai saati ile birlikte kesilmeye başlanacak. Pazar mesai bitimine kadar devam edecek. Sen daha kafadan adam eliyorsun. Adam web sitesinde her adım için tarih koymuş.

1. Adım, Web sitesi ön kaydı 17-26 Nisan
    2. Adım, Satın alma, fatura tarihi, 27-28 Nisan
    3. Adım, Web sitesi confirmation ( Bunun tarihi nerede ?) Yok. Çünkü ürün eline geçer geçmez başvuru yapıyorsun.

Felaket tellalı gibi hediye alamayacaksınız deyip milletin niye hevesini kaçırıyorsun ?

sakin ol dostum sakin

şimdi şöyle oluyor... internet siparişlerinde bu haftasonu eline ulaşması gibi bir durum söz konusu değil.... yukarıda oysa o kadar açıklama yapmıştım ama anlamamışsın sanırım...

cumartesi günü internet siteleri ürünleri kargolasa bile pazar günleri kargo çalışmadığı için ürün en geç pazartesi günü elinde olabiliecek.. haliyle sende telefonunun imei numarasını giremediğin için cumartesi ya da pazar günü ürününü alamayacaksın

• @swat882
    Birader ben senin yazdığını okudum. Gayette iyi anladım. Faturalar, 27-28 Nisan tarihinde kesildikten sonra ürünü ne zaman eline aldığının önemi yok samsungun sayfasından 2. hediye kaydını yapman için. Ürün eline geç geçerse stok biter, tek handikap bu. Ama daha kafadan internetten aldın, zaten şansın yok ne demek ? O zaman önceden netten ödemenin ne avantajı kalır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memduhank -- 26 Nisan 2013; 12:48:51 >
  • İnternetten alan kişiler ön siparişi iptal edip bayiye yöneliyor...
    Ürün türkiye ye sayılı adette geliyor bu sebep ile mağazalara az dağıtılıyor.
    Hediye için ürün fatura numarası ve imei no su gerekli...
    İlk Parti ürünleri yarın sabah teslim ediyorum.
    Ürünler kilitledim dolaba....
  • quote:

Orijinalden alıntı: cakal1907

İnternetten alan kişiler ön siparişi iptal edip bayiye yöneliyor...
    Ürün türkiye ye sayılı adette geliyor bu sebep ile mağazalara az dağıtılıyor.
    Hediye için ürün fatura numarası ve imei no su gerekli...
    İlk Parti ürünleri yarın sabah teslim ediyorum.
    Ürünler kilitledim dolaba....

Hocam bu çok saçma ya. O zaman adamlar neden internet dışında tüm mağaza alımlarında geçerlidir yazmamışlar bu hediye kampanyasını. Böyle pazarlama olmaz ki. H siteside netten satıyor o da aynı reklamı paylaşmış. VB 'de aynı şekilde. Madem bunlar hediyeyi veremeyecek neden web sayfalarına bunun linkini koymuşlar. İptal etmek için ne gerekiyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memduhank -- 26 Nisan 2013; 23:32:01 >

• Not : Bu 16 gblik sanırım 32 lik 2,099 tl..
    Bende galaxy s3 almayı planlıyorum 1,300 şuan 1 aya iner 1,100 tl lere..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdi 1903 -- 27 Nisan 2013; 0:17:06 >
  • Dh de alan yokmu? Yorumlari yazarsa seviniriz.

• Hepsiburada kargoya vermiş. Pazartesi elimize geçecek inşaAllah.
  • Telefona pardon tablete bak fm radyo yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

Telefona pardon tablete bak fm radyo yok.

en son ne zaman radyo dinledin?
  • Arkadaş yeni telefonlar geliyor hala ucuzlamıyor bu telefon piyasası 1000tl altına adam akıllı telefon almak zor oldu 2000 barajını aştık s5 de 2500 barajını da aşaarız anca o zaman 800 liraya adam gibi telefon alınır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lanquaté

quote:

Çok olmadı. Geçen haftalarda.
  • quote:

Kardes ne radyosu ya radyo dinleyenmi var istedigin sarkiyi ac dinle her telefon artik kendi dj oldugun bir radyo

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hacilar cihazi inceleyebilicegm stand warmi ist avrupa yakasinda ?? İphone 5 ten gecmek mantiklimi bi bakam diyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: 8888LİVERPOOL8888

quote:

Kardes ne radyosu ya radyo dinleyenmi var istedigin sarkiyi ac dinle her telefon artik kendi dj oldugun bir radyo

Tamam.
  • quote:

quote:

quote:

Boşver dinleme ne yapıcan radyo mu kaldı artık :)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Euro Truck Simulator 2'de dinliyorum arada iyi gidiyor.

Asıl mesele dinleyip dinlememek değil de ne bileyim yıllardır radyo olurdu telefonlarda şimdi yok. Tuhaf geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 27 Nisan 2013; 22:16:25 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Asıl mesele dinleyip dinlememek değil de ne bileyim yıllardır radyo olurdu telefonlarda şimdi yok. Tuhaf geliyor.

Bunlar hep satış politikası. 5-6 yıl önce kalkan kızılötesini şimdi tekrar getirip müthiş yenilik bakın kızılötesi var bununla televizyonu kontrol edebiliyorsunuz diyorlar.

Şimdi ufaktan radyoları kaldırırlar bi 3-4 yıl sonra yine alın size yneilik diye koyarlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Volkanbaba

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bunlar hep satış politikası. 5-6 yıl önce kalkan kızılötesini şimdi tekrar getirip müthiş yenilik bakın kızılötesi var bununla televizyonu kontrol edebiliyorsunuz diyorlar.

Şimdi ufaktan radyoları kaldırırlar bi 3-4 yıl sonra yine alın size yneilik diye koyarlar.

Öyle maalesef.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.