Şimdi Ara

Samsung Galaxy S4'ün Türkiye satış fiyatı resmiyet kazandı, işte detaylar! (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
531
Cevap
6
Favori
28.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yine haberi bile okumadan yorum atanlar türemiş.
  • Hepsiburada da 1.998.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha teleon çıkmadan sallamalar daha görüp neyin ne oldugunu bilmeden yok dandik kasa yok radyosu yok(iphone kullanıyordur kesin bunlar ama kendi iphonelerine laf ettirmezler ) yok bilmem ne xpreia z gördüm s3 ümden daha kötü görüntüsü var bence. biriside yazmış siz öle anlattınızzki s4 almaktan vazgeçtim :) bu kadar aciz bir milletiz gidip görmeden test etmeden nasıl bu kadar ön yargılı olabiliryorsunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erkin59

quote:

Orijinalden alıntı: LightningRaven

Gorilla Glass 3 gibi rakiplerinde olmayan

Xperia Z deki dragontrail glass gg3 ten kat kat saglam

Edit : S4 ün erken tanıtılmasını sağlayan htc onenin çıkmasına sebep olan SONY XPERİA Z DIR. ITS A SONY !

SİZE MARKALARI KISACA ÖZETLİCEM :

SONY = TARZ , İNCELİK SADECELİK VE DAYANIKLIK

HTC= SES , FONKSİYON , YENİLİK ,

İPHONE = GEREK VAR MI Kİ ANLATMAYA ?

SAMSUNG = ÇALINTI , UCUZ İMALAT , BELEŞÇİ , SAHTEKAR DAHA SAYMAMA GEREK VAR MI ?

Bu yazdiklarini samsung gorse ipden evini bulur dikkat et

• quote:

Orijinalden alıntı: Susqunface

daha teleon çıkmadan sallamalar daha görüp neyin ne oldugunu bilmeden yok dandik kasa yok radyosu yok(iphone kullanıyordur kesin bunlar ama kendi iphonelerine laf ettirmezler ) yok bilmem ne xpreia z gördüm s3 ümden daha kötü görüntüsü var bence. biriside yazmış siz öle anlattınızzki s4 almaktan vazgeçtim :) bu kadar aciz bir milletiz gidip görmeden test etmeden nasıl bu kadar ön yargılı olabiliryorsunuz ?

Yazdıklarımı iyi okursan S4 almaktan vazgeçtim'i arkadaşlar biraz sevinsinler diye yazdığımı anlarsın. S4' almaktan vazgeçip diğer üçünden birini almam için fiyatlarının 500.TL civarında olması lazım,
  • bu arada milleti anlamakta zor :) galaxy s3 fiyatı düşüyor neden düşüyor gibi laf lar çıkıyor . pahalı olsa neden pahalı ucuz oluyor piyası dandik gibi laf tuhaf bir milletiz. s4 çıktıgında direk almayın ama ucuzlayınca alın derim ben
  • Hepsi burada dan hediye kodu da aldım. Şimdi hediyeyi, ürün ile beraber mi gönderecekler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

quote:

Orijinalden alıntı: emrehanci

quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

quote:

Orijinalden alıntı: CakirAkinSen

quote:

Orijinalden alıntı: rainbow05
    quote:

Orijinalden alıntı: CakirAkinSen 2bin tl veren olurmu acaba ya? buna
    S3 ilk ciktiginda nasil o parayi veren olduysa iphone ilk ciktiginda nasil o parayi veren olduysa bunada verirler
    iphonelar değer kaybetmiyor ki

He değer kaybetmıyor hala 3- 3.5 bin tl ye satıyorlar öyle değilmi?

+1

:):):) Haklısın alay ederler gibi insanlara 3000-3500 TL fiyat çektiler zamanında. Şuan 1990 TL seviyesinde.
    :):):)

Ne diye kendinizi rezil ediyosunuz. Çekememezligin bukadari. 2100den girdi aradan aylar gecti 2000 oldu. Tamam iphone un olmayabilirde yani yok diyede bukadar kislançlik niye. 3500tl gibi sacma ornekleri kullanmaniz tamamen içinizdeki apple nefretini gosteriyo. Nasil samsungdan nefret edenler zirt pirt s3 900tl diyosa sizinkide ayni hesap.

belki 3500 tl olmayabilir ama ne 2100'ü arkadaşım 3000 tl'den piyasaya girdiğini adım gibi biliyorum şimdi ise 1900 tl civarında.

• 1200 tlye düşer 1-2 aya
  • Ne pis bir dünyada yaşar olduk ? Millet 400-500 lira ile bir ay geçinirken , 2000-3000 liraya telefon alınıyor.Telefon la bu telefon.Yazık valla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 5Maverick2 -- 23 Nisan 2013; 16:49:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: +7Can

Hepsi burada dan hediye kodu da aldım. Şimdi hediyeyi, ürün ile beraber mi gönderecekler?

ne hediyesi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KinGEagLE

bugün sony xprei z inceledim aga ekran ne öyle la mat soluk renkler fln one x koydum yanına rezil kaldı teelfon ....yazık etmişler ya adam gibi ekran koysalar belki bir gideri olurdu şimdi hiç yok isterse dinamite dayanıklı olsun alınmaz

isa one x diyince hatırladım. ne yapıyo plazman
  • Üç ay sonra 1.400 e düşer bence

• quote:

Orijinalden alıntı: swat882

quote:

Hepsi burada dan hediye kodu da aldım. Şimdi hediyeyi, ürün ile beraber mi gönderecekler?

ne hediyesi?

Ya masaüstü hoporlör ya da kablosuz şarj pedi veriyor.
  • quote:

quote:

ne hediyesi?

yenigalaxys4.com baktınız mı? Hediyeler var
  • quote:

quote:

quote:

ne hediyesi?

onu malesef alamayacaksınız...

çünkü ürünler 27 sinden sonra kargolanıyor yani 28 i (pazar) günü kargo şirketleri çalışmadığından dolayı ürün pazartesi elinize geçecek..

dolayısıyla sizde pazar gece 00.00 a kadar telefonunuzun imeisini giremeyeceğinizden dolayı hediyeyi de alamayacaksınız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swat882 -- 23 Nisan 2013; 23:03:17 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

ne hediyesi?

çünkü ürünler 27 sinden sonra kargolanıyor yani 28 i (pazar) günü kargo şirketleri çalışmadığından dolayı ürün pazartesi elinize geçecek..

dolayısıyla sizde pazar gece 00.00 a kadar telefonunuzun imeisini giremeyeceğinizden dolayı hediyeyi de alamayacaksınız...

Haklısın. Ama hepsiburada.com neden böyle bir detay paylaşıyor o zaman? Başka bir yolu olabilir mi?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ne hediyesi?

Haklısın. Ama hepsiburada.com neden böyle bir detay paylaşıyor o zaman? Başka bir yolu olabilir mi?

zannetmiyorum.. o afişi tüm siteler kendi anasaygalarına koyuyorlar ama bunu almanın tek yolu bu cumartesi ya da pazar ürünü samsung bayilerinden 1999 tl den alıp , eve geldikten sonra imei numarasını girip hediyeyi almak olucak...

• quote:

quote:

quote:

quote:

ne hediyesi?

Ürün’ün 27-28 Nisan 2013 tarihlerinde alınması gerekmektedir yazıyor ancak IMEI numarasını o web sitesinden telefonla/Eposta ile temin edersin.
    bence zaten Samsung bu tarihi 1 hafta uzatır

• Başka marka telefon kullanıp ya da başka marka telefon almayı düşünenler bu tarz başlıklara gelip Samsung'u kötüleme huylarından ne zaman vazgeçecekler acaba? Bence siz Samsung'un uğurusunuz. Ne kadar çok kendinizi paralarsanız Samsung ürünleri o kadar fazla satıyor. Bir süre konuştuktan sonra 2014 yılında S4 rekor satış yapmış, S5 ortaya çıktığında görünürsünüz artık.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.