Şimdi Ara

Samsung Galaxy S4'ün Türkiye satış fiyatı resmiyet kazandı, işte detaylar! (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
531
Cevap
6
Favori
28.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LightningRaven

quote:

Orijinalden alıntı: armodillo

quote:

@camoka5

Z nin ekranı , en azından amoledler gibi farklı renk gösterip cok parlak veya cok renkli doygun göstermiyor , 3 pixele 1 renk düşmüyor.

Ekran görüntüsü neyse o doğal hali üstünde birde kullanılan bravia engine 2 ile dahada net ve güzel bi görüntü sunuyor.

Samsung Galaxy S4'ün Türkiye satış fiyatı resmiyet kazandı, işte detaylar!

Z nin farkı burda.

Fotoğraf fake adamın ellerine bakarsanız Xperia Z de normal iken diğer resimlerde mavimsi çıkmış az biraz.

Bu fotoğraf degil videodan kesildi 1.5saatlik xperia z gameplay lionking853

tartışmanıza ortak olmak gibi olmasın ama, arkadaş resimde oynama yapıldığını iddia etmiş. bu durumda resim kaynağının ne olduğu önemsiz.

yani bu ekran renkleri konusunda yorum yapmıyorum ama sizin verdiğiniz cevap arkadaşın söylediği ile pek alakalı değil bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

quote:

quote:

quote:

@camoka5

Z nin ekranı , en azından amoledler gibi farklı renk gösterip cok parlak veya cok renkli doygun göstermiyor , 3 pixele 1 renk düşmüyor.

Ekran görüntüsü neyse o doğal hali üstünde birde kullanılan bravia engine 2 ile dahada net ve güzel bi görüntü sunuyor.

Z nin farkı burda.

Fotoğraf fake adamın ellerine bakarsanız Xperia Z de normal iken diğer resimlerde mavimsi çıkmış az biraz.

tartışmanıza ortak olmak gibi olmasın ama, arkadaş resimde oynama yapıldığını iddia etmiş. bu durumda resim kaynağının ne olduğu önemsiz.

yani bu ekran renkleri konusunda yorum yapmıyorum ama sizin verdiğiniz cevap arkadaşın söylediği ile pek alakalı değil bence.

1.5saatlik videonun nesine montaj yapaxaklar oldugu gibi aldık videodan z nin farkı amoled olmaması dogal renkleri veriyor farklı göstermiyor aman. Neyin kanıtlama çabasındayım ben mutluyum z ve merakıyla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• o fiyat eksik hükümet karar almış belli güç ve kapasite üzeri telefonlardan motorlu taşıt vergisi alınacakmış bahanede telefonda kullanılan grafik motoru tabiri.

Ayrıca bu iyata bütçe açığı vergisi batan bankalar vergisi 13 sene önce olan marmara depremi ve van depremi vergisi hariçdir.
  • quote:

quote:

quote:

@camoka5

Z nin farkı burda.

Hocam video olabilir ama bu oynama yapılmadığı anlamına gelmez.Kaldıki htc one neysede iphone 5 in renkleri öyle göstermesi mümkün değilmiş gibime geliyor. Galaxy S4e lafım yok zaten amoledlerin genel sorunu beyazlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ussuz -- 19 Nisan 2013; 17:50:42 >

• 2.665
  • quote:

Orijinalden alıntı: cryzboy43

quote:

Orijinalden alıntı: Pulstar

quote:

Orijinalden alıntı: Fuserr peki gitti gidiyorda daha ucuz olmasının sebebi nedir 1400 lira olan telefon nasın 969 lira oluyor
    Şimdik şöyle oluyor: İthalatçı firma garantili bir cihaza garanti gerektiğinde ithalatçı firma haricinde bir desteğiniz yoktur. Ayrıca yedek parçaya ve servis yaygınlığına ne kadar yatırım yapmıştır veya yatırım yapmış mıdır belli değildir. Samsung Türkiye garantili cihazda ise Türkiyenin herhangi bir yerindeki Telpa, Başarı, Brightstar ve C5 servisleri garanti desteği sunmaktadır. Yedek parça ve servis yaygınlığı gibi sorunları yoktur. Özetle; İthalatçı firma daha az yatırım yapmıştır ve yatırımı ölçeğinde fiyat çekmektedir; ancak 2 gün sonra kepenkleri indirirse garantisiz telefonla baş başa kalırsın. Samsung Türkiye garantili cihazda böyle bir durum yoktur. Bu yazdıklarım sadece Samsung için geçerli değildir. Tüm markalarda ithalatçı firma ile resmi distribütör garantisi farkı aynıdır.

paralel ithalatı bende tercıh etmem acıkcası ama bıde sole bı durum var ıthal urunler 1 yıl uluslararası garantı kapsamında dıye bılıyorum halıyle heryıl urun yenıleyen bırı ıcın fena rakamlar deyıl ayrıca 1 yıl sonra 2. elde dıs ıle paralel tel arası fıyat farkı fazlada olmaz(onemlı olan telın kozmetık durumu nede olsa)....uluslararası garantı olayını bırı dogrularsa sevınırım...

birde parçaları orjinal çıkmayabiliyormuş öreneğin bataryası falan telefonlar hatalı gelebiliyormuş her yıl telefon değiştiren biri olmadığım için yine almışken sağlamını alıp en 2-3 sene gitsin s3 de bir hayli düştü ki s4 çıkınca da düşmesi tahmin ediliyormuş iyisi gidip bir teknoloji mağazalarının birinden almak

• merhaba arkadaslar statta xperia Z (!) telefonu düşürdüm ufak bi mesafeden benim malesef ekran kırılmadı demiştim ici kirildi catlayınca dokunmatiği de iptal oldu.sony nin kendi servisi 750 tl fiyat söyledi yada teleservice verin dediler bizde sali günü teleservice teslim ettik hala haber bekliyorum henüz bi fiyat netleşmedi.+garanti hiç bi şekilde gecerli olmuyor.zaten Türkiye'de ne olursa olsun kullanıcı hatası oluyor alıştık artık. suan da hic bi odeme yapmadm sadece bekliyorum buyurun bunlarda resimlerim.http://l1304.hizliresim.com/18/g/m31dh.jpghttp://j1304.hizliresim.com/18/g/m31fp.jpg

ve teleservice bombayi patlattı işte bana ekran icin cikarttiklari fiyat,aklınız varsa sony ve s4 arasında kalmayın s4 alin.. ve emin olun bu cihazı kötülemek icin elimden gelen herşeyi yapacagım.

http://l1304.hizliresim.com/18/m/m7m4z.png buyrun teleservice cıkarttığı fiyat ekran için ben simdi ne yapayim 1850 telefona verdik,bu kadar da bunu yapımı icin para verirsem ne anladım ben bu işten ya yazik valla. ve de resmi sitesinde kendisiyle celisen bu ifadeye sakın ve sakın aldanmayın .http://img438.yukle.tc/images/6583ssafsaf.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogunahmet -- 19 Nisan 2013; 22:13:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ogunahmet

merhaba arkadaslar statta xperia Z (!) telefonu düşürdüm ufak bi mesafeden benim malesef ekran kırılmadı demiştim ici kirildi catlayınca dokunmatiği de iptal oldu.sony nin kendi servisi 750 tl fiyat söyledi yada teleservice verin dediler bizde sali günü teleservice teslim ettik hala haber bekliyorum henüz bi fiyat netleşmedi.+garanti hiç bi şekilde gecerli olmuyor.zaten Türkiye'de ne olursa olsun kullanıcı hatası oluyor alıştık artık. suan da hic bi odeme yapmadm sadece bekliyorum buyurun bunlarda resimlerim.http://l1304.hizliresim.com/18/g/m31dh.jpghttp://j1304.hizliresim.com/18/g/m31fp.jpg

ve teleservice bombayi patlattı işte bana ekran icin cikarttiklari fiyat,aklınız varsa sony ve s4 arasında kalmayın s4 alin.. ve emin olun bu cihazı kötülemek icin elimden gelen herşeyi yapacagım.

http://l1304.hizliresim.com/18/m/m7m4z.png buyrun teleservice cıkarttığı fiyat ekran için ben simdi ne yapayim 1850 telefona verdik,bu kadar da bunu yapımı icin para verirsem ne anladım ben bu işten ya yazik valla. ve de resmi sitesinde kendisiyle celisen bu ifadeye sakın ve sakın aldanmayın .http://img438.yukle.tc/images/6583ssafsaf.jpg

Öncelikle geçmiş olsun. Ancak S4'ün fiyatıyla ilgili bir konuya XZ nin kırılan ekranını paylaşmanıza anlam veremedim. Kırılan bu cam üzerinden insanlara sakın XZ almayın S4 alın derken, aynı kazanın S4 ile başınıza geldiğinde hiçbirşey olmayacağını mı düşündünüz? Telefonunuz nasıl bir darbe aldı bilemiyorum ama resme bakılırsa o bölge sivri bir yere sert şekilde çarpmış, tabiki emin olamayız ancak aynı şey hangi telefona olsa aynı sonuç olacağını düşünüyorum. Tamir için çıkarılan fiyat ne kadar acı olsada piyasası bu malesef. S3 ekranı 450-500tl ya değişiyorsa tamir için size verilen fiyat normal. Xperia Z kırılmazdır gibi açıklamalardan sonra böyle bir olay yaşanması gerçekten sinir bozucu bu konuda size katılıyorum, firma kendiyle çelişmiş.

• quote:

iPhone değer kaybetmiyor lafı üzerine demiş. iPhone 5i 3.000 TLden alanlar oldu. Hem de çok oldu. Onlar da büyük ihtimalle iPhone değer kaybetmez diye düşünerek almışlardır. Bunlar telefonlarını 2. elde kaçtan satacaklar 2.700 TLden mi?

o 3000 den alanlardan birileride benim patronlarım.
    adamlar değer kaybedip kaybetmemesini düşünmedilerki.iphone 5 çıkmış deyip verdiler bana 9000 lirayı git 3 tane al gel dediler.çıkıpta eskiyince satacak halleride yok.kullanıyolar işte.
    o fiyatlara alanlar böyle tipler işte.
    yalnız telefonuda hakkını vererek kullanıyolar onuda söyliyeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharpie -- 20 Nisan 2013; 18:03:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Çok değil sadece 4 sene önce bir telefon için 1000 TL'yi çok görürdüm. Hatta o fiyata en iyi telefonu alabileceğimi düşünürdüm. Şimdi ne olduysa artık 2000 TL'lerden bahsetmeye başladık. Bir 4,5 sene sonra 3000 TL'lere sevineceğiz gibi. Hatta sıradaki iPhone, 2000 TL'den piyasaya girerse çok ucuz deyip alacak bir çok kişi vardır eminim.

aynı şeyi düşünüyorum.çok garip bir şekilde alıştırdılar insanları bu fiyatlara.
    haala benim kendim için bir telefona 1000lira üzerinde vermişliğim yok.vermemde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rooftop

bu telefonlarin ozelliklerini soyle iyi boyle iyi abartarak anlatmayin.

bisiklet turlarinda 800 metrelerde gps cekmiyor 100km+ turlarda sarz yetmiyor.hem okadar para ver hem gps cekmesin.rezillik

video ve fotograf icin de ayni sey gecerli.

güldüm hemde sesli kardeş :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exciting Bad Boy

Radyo yok mu, şaka mı bu ?

Malesef şaka değil.

Fiyat konusuna gelince o düşer düşer
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeYaBaN.

quote:

Orijinalden alıntı: bulamadımbirşey

S2 devam. Daha üstünlük sağlayan bir s serisi çıkmadı.

hocam naptın sen ?

doğru diyor.0 sorun bir cihaz
  • neden guldun? s3 ile karsilastigim sorunlar bunlar.iphoneda olsaydi ayni seyleri yasardim fazla abartmayin su telefonlari.
  • Türkiye'de bu kadar fazla Telefona düşkün başka bir ülke yok birde en çok telefon kullanan ülkelerde ön sıralardayız, nedense hem elektronik bazında doyumsuzlugumuz var,
    Avrupa'da Türkiye'ye oranla daha çok elektroniği ve tekniği kullanıyorlar,
    Ben almanyada yaşıyorum, burda teknolojı bilgısayar, oyun konsollarından, cep telefonundan oluşmuyor, teknolojı dendimi, İnsan hayatını kolaylaştıracak buluşlar ön plana çıkıyor, elektrikli arabalar, otomatik metrolar Merkez'den kumandalı,otomatik araba park edici arabayı bir bloğapark ediyorsunuz, yer dönüyor size en uygun yere park ediyor,plastik şişe otomatı biten boş şişeleri içine atıp karşılığında para alıyorsunuz, işe yaramayan pil otomatı çöpe değil otomata atıp piller değerleniyor,
    Rüzgar trübünleri rüzgardan bedava elektrik. Üretiyor belediyeler,polise gerek olmayan trafik kontrol edicileri, fazla trafiği olmayan yerlerde trafiği siz idare ediyorsunuz, lambanın altında buton var ona basıp arabalara kırmızı yanıyor, körler için sarı titreşimi rozetler var onlar trafikten karşıya geçerken kırmızı yandığında o rozet titriyor yeşil yandığında konuşuyor, engelli vatandaşlar için özel yollar,heryere rahatlıkla gidebiliyorlar,otobüslerde özel donanım var basıyor düğmeye sandalyeyi hemen özel bölüme alıyor, engelli vatandaşlar için özel restoranlar var, spagetti makarnayı kendim evde üretiyorum
    Posta alacak Yada göndereceksem, şubeye gerek yok evimin yakınında posta istasyonu var özel bölüme koyup akşam postacı kardeş bütün postayı toplayıp varacağı yere götürüyor,
    Ve daha sayamayacagım aklıma gelmeyen bunun gibi bir sürü şey
    Benim anladığım teknoloji bu, bu seviyeye gelmeden ülkemde Bu kadar cep telefonuna, bilgisayar parçalarına, önem vermek bence görmememişlikten başka bişi değil, cep telefonundan önce eğitime ve ülkenin kalınmasına önem vermek lazım saygılar...

• quote:

Orijinalden alıntı: BekleGeliyorum

Yarış başlasın o zaman yakında herkesin elinde s4 görmeye hazır olun.

Şu an herkesin elinde s3 görmüyoruz, piyasada milletin elinde olan s3 cihazlarının %80 i 300 liralık s3 ler:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: sharpie

quote:

iPhone değer kaybetmiyor lafı üzerine demiş. iPhone 5i 3.000 TLden alanlar oldu. Hem de çok oldu. Onlar da büyük ihtimalle iPhone değer kaybetmez diye düşünerek almışlardır. Bunlar telefonlarını 2. elde kaçtan satacaklar 2.700 TLden mi?

o 3000 den alanlardan birileride benim patronlarım.
    adamlar değer kaybedip kaybetmemesini düşünmedilerki.iphone 5 çıkmış deyip verdiler bana 9000 lirayı git 3 tane al gel dediler.çıkıpta eskiyince satacak halleride yok.kullanıyolar işte.
    o fiyatlara alanlar böyle tipler işte.
    yalnız telefonuda hakkını vererek kullanıyolar onuda söyliyeyim.

Yanlış anlamayın da nesini dibine kadar kullanıyor sizin patronlar İphone 5'in? Kullanım koşulları belli cihazın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: sametkoc

Çıkar çıkmaz alıyım mantığıyla bu fiyatı döken insanlarla özel röportaj yapmak istiyorum. En fazla 2 aya fiyatı 1600e kadar düşeceği gün gibi ortadayken bu fiyata almak cidden gereksiz, ha bu telefona 1600tl dökülür mü? orasıda ayrı bir tartışma.

+25670

• Araba satiyorlar o paraya

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.