Şimdi Ara

Samsung Galaxy S4'ün Türkiye satış fiyatı resmiyet kazandı, işte detaylar! (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
531
Cevap
6
Favori
28.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: wampaa

Bence telefona verilmesi ideal tutar 750 lira bilemedin 100 liradır 2000 çok be 2 aylık maaş bağlanmaz bir telefona.
    Tüm firmalar birleşse 2000 TL ye cihaz çıkarsınlar her ay bir model millet kombin yapsın alsın

+yan yatmış sekiz Sonuna kadar katılıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeYaBaN.

Vatandan %25 indirim ile 1.750 TL ye alınır.

Vatan fiyatlara %25 ekliyor.sonra indirim yapiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akira Kanzaki

quote:

Orijinalden alıntı: gcb1903

quote:

Orijinalden alıntı: FlyingUnderpants

200tl ye mal olan zimbirtiyi 2000tl ye satarsam ben de dunyanin en hizli buyuyen firmasi olurum.

100 tl ye mal olan zımbırtıyı 3000 tl ye satsaydı dünyanın en hızlı büyüyen değilde en büyük şirketi olurdu. örnek: Aplle

Önce Apple yazmasını öğren. Ayrıca 3000 TL bir modelini göster sana Nokia 5800 'ımı vereceğim hadi bul bakalım. iPhone 3Gs çıkalı kaç sene oldu halen kullananlar çok fazla. Ama şimdi bir S3 kullanan bulamazsın. iPhone arayüz olsun store bakımından olsun daha gelişmiş. App Store'da lisanslı uygulamalar varken Google Play Store'da lisanslı uygulama bulabilmek için 2 saat uğraşmam gerekiyor. Android çöp kutunu kullanmaya devam et sen. İstediğiniz kadar eksileyin Android fanboyları!

Edit: Gönderimi düzenleyemedim. Garip.

Aplllo aypon 5 ilk çıktığında 3 bin liraydı sende bekle 9 ay sonra s4 1300 lira olsun. Ne sorun yaptın, ben Samsung kullanmam bile t700 kullanıyorum 2007 yılında almıştım hala taş gibi.
    Ama aklı selim bir insan gidip aplllo almaz f/p oranı en düşük marka.
    Aplllo ne veriyor da size bu kadar fanı oluyorsunuz anlamıyorum. 100 liralık malı 3000 bin liraya geçiriyor mutlu oluyorsunuz.

Macbook diye bir zımbırtısı 10 bin tl ama karşılığındaki çok daha gelişmiş bir Msi dizüstü 4 bin lira.

• Apple Deger Kaybetmez Sozu Kismen Dogru.

Samsung S3 ilk ciktiginda 2000 liraydi simdi oldu 1300-1400 lira

Android ureticileri cok SIK model cikariyorlar yilda en az 2 hatta 4 haliyle her cikan model fiyatlari 20% dusuruyor.

Iphone 5 kardesimde var.fiyatinin dusmes sebebi tutunamadi (Boyasi Kalkmasi (yanlardan) ayrica 5S den cok umutlar Beklendiginden fiyati makul.

Yanlis Anlasilmasin fiyati normalde 650-700 dolar yani TR de suan 1500 tl satilmasi gerek hatta S3 le Ayni fiyat olsun ...

Hicbir urunu ilk ciktiginda almamak gerek.adamlar 8cekirdekli (4+4) diye reklam yapip 3000 lira deselerde cok degil 3ay sonra piyasada o fiyata tel olmayinca mecbur 2500-2200 olcak.

6ay sonra veya Eylul de 2000 den Asagi fiyata goruruz piyasada S3 ozaman 1000 lira olur S4 eski S3 gibi olur 1800-1700 civari

• Xperia Z 1400-1500 Liraya alınıyor.. 300 400 verip S4 almaya ne gerek var..
  • Şu dandik telefone 1TL bile vermem.

• BEn bir kere o salaklığı yaparım bir daha yapmam s 3 ü aldım 1950 TL ye yalvar yakar adam indirim yapmıyordu şimdi fiyatı 1200 TL oldu
  • Ne gerek var

• quote:

Orijinalden alıntı: M.İ

Şu dandik telefone 1TL bile vermem.

• Vatan bilgisayar ön siparişe özel telefonun yanında Audio Dock ve Kablosuz Şarj Kapağı hediye ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihangir12

Vatan bilgisayar ön siparişe özel telefonun yanında Audio Dock ve Kablosuz Şarj Kapağı hediye ediyor.

Aynı teklifi bize samsung bayiside teklif etti. Ama sadece audio dock dediler bize

• para biriktiriyorum ama samsung note 3 için...
  • quote:

Orijinalden alıntı: LightningRaven

Gorilla Glass 3 gibi rakiplerinde olmayan

Xperia Z deki dragontrail glass gg3 ten kat kat saglam

Edit : S4 ün erken tanıtılmasını sağlayan htc onenin çıkmasına sebep olan SONY XPERİA Z DIR. ITS A SONY !

SİZE MARKALARI KISACA ÖZETLİCEM :

SONY = TARZ , İNCELİK SADECELİK VE DAYANIKLIK

HTC= SES , FONKSİYON , YENİLİK ,

İPHONE = GEREK VAR MI Kİ ANLATMAYA ?

SAMSUNG = ÇALINTI , UCUZ İMALAT , BELEŞÇİ , SAHTEKAR DAHA SAYMAMA GEREK VAR MI ?

• S4 almayı düşünüyordum yazılanları okuyunca vazgeçtim, şu anda kararsızım xperia'mı, one'mı, 5'mi alsam düşünüyorum. Üçünün de birbirinden güzel özellikleri var.
    Sony öyle güzel dizayn edilmiş ki, testlerde cama bir şey olmuyor sadece camın üzerindeki kaplama çiziliyor, zaten kullanıcılar bu kadar değerli bir cama ellerini sürmesinler diye üzeri kaplanmış. Diğerleri de tasarım harikaları, zaten ben tasarımı güzel bir ürün görürsem dayanamam, cebimdeki bütün parayı veresim gelir. Yazılanları okudukça evdeki alüminyum tavada yumurta bile pişiremez oldum, kıyamıyorum nasıl yaptılarsa alüminyum gibi değerli bir metalden yapmışlar. Anlamadığım tek bir şey var, bu kadar özelliksiz, kalitesiz bir markanın konusuna neden bu kadar kaliteli marka kullanan arkadaş giriyor. Şahin'le ilgili bir forum konusuna BMW, Mercedes kullanan girmez ama burada bir gariplik var.

• quote:

Orijinalden alıntı: ogunahmet

merhaba arkadaslar statta xperia Z (!) telefonu düşürdüm ufak bi mesafeden benim malesef ekran kırılmadı demiştim ici kirildi catlayınca dokunmatiği de iptal oldu.sony nin kendi servisi 750 tl fiyat söyledi yada teleservice verin dediler bizde sali günü teleservice teslim ettik hala haber bekliyorum henüz bi fiyat netleşmedi.+garanti hiç bi şekilde gecerli olmuyor.zaten Türkiye'de ne olursa olsun kullanıcı hatası oluyor alıştık artık. suan da hic bi odeme yapmadm sadece bekliyorum buyurun bunlarda resimlerim.http://l1304.hizliresim.com/18/g/m31dh.jpghttp://j1304.hizliresim.com/18/g/m31fp.jpg

ve teleservice bombayi patlattı işte bana ekran icin cikarttiklari fiyat,aklınız varsa sony ve s4 arasında kalmayın s4 alin.. ve emin olun bu cihazı kötülemek icin elimden gelen herşeyi yapacagım.

http://l1304.hizliresim.com/18/m/m7m4z.png buyrun teleservice cıkarttığı fiyat ekran için ben simdi ne yapayim 1850 telefona verdik,bu kadar da bunu yapımı icin para verirsem ne anladım ben bu işten ya yazik valla. ve de resmi sitesinde kendisiyle celisen bu ifadeye sakın ve sakın aldanmayın .http://img438.yukle.tc/images/6583ssafsaf.jpg

geçmiş olsun hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: kaankskmaz

Türkiye'de bu kadar fazla Telefona düşkün başka bir ülke yok birde en çok telefon kullanan ülkelerde ön sıralardayız, nedense hem elektronik bazında doyumsuzlugumuz var,
    Avrupa'da Türkiye'ye oranla daha çok elektroniği ve tekniği kullanıyorlar,
    Ben almanyada yaşıyorum, burda teknolojı bilgısayar, oyun konsollarından, cep telefonundan oluşmuyor, teknolojı dendimi, İnsan hayatını kolaylaştıracak buluşlar ön plana çıkıyor, elektrikli arabalar, otomatik metrolar Merkez'den kumandalı,otomatik araba park edici arabayı bir bloğapark ediyorsunuz, yer dönüyor size en uygun yere park ediyor,plastik şişe otomatı biten boş şişeleri içine atıp karşılığında para alıyorsunuz, işe yaramayan pil otomatı çöpe değil otomata atıp piller değerleniyor,
    Rüzgar trübünleri rüzgardan bedava elektrik. Üretiyor belediyeler,polise gerek olmayan trafik kontrol edicileri, fazla trafiği olmayan yerlerde trafiği siz idare ediyorsunuz, lambanın altında buton var ona basıp arabalara kırmızı yanıyor, körler için sarı titreşimi rozetler var onlar trafikten karşıya geçerken kırmızı yandığında o rozet titriyor yeşil yandığında konuşuyor, engelli vatandaşlar için özel yollar,heryere rahatlıkla gidebiliyorlar,otobüslerde özel donanım var basıyor düğmeye sandalyeyi hemen özel bölüme alıyor, engelli vatandaşlar için özel restoranlar var, spagetti makarnayı kendim evde üretiyorum
    Posta alacak Yada göndereceksem, şubeye gerek yok evimin yakınında posta istasyonu var özel bölüme koyup akşam postacı kardeş bütün postayı toplayıp varacağı yere götürüyor,
    Ve daha sayamayacagım aklıma gelmeyen bunun gibi bir sürü şey
    Benim anladığım teknoloji bu, bu seviyeye gelmeden ülkemde Bu kadar cep telefonuna, bilgisayar parçalarına, önem vermek bence görmememişlikten başka bişi değil, cep telefonundan önce eğitime ve ülkenin kalınmasına önem vermek lazım saygılar...

Anladık Almanya'da yaşıyosun da anlattıklarınla telefonun ne alakası var. Telefona ihtiyacımız var gelmiş adam Almanya'da elektrik lambalarını anlatıyor :))

• quote:

Orijinalden alıntı: vires

quote:

Orijinalden alıntı: kaankskmaz

Türkiye'de bu kadar fazla Telefona düşkün başka bir ülke yok birde en çok telefon kullanan ülkelerde ön sıralardayız, nedense hem elektronik bazında doyumsuzlugumuz var,
    Avrupa'da Türkiye'ye oranla daha çok elektroniği ve tekniği kullanıyorlar,
    Ben almanyada yaşıyorum, burda teknolojı bilgısayar, oyun konsollarından, cep telefonundan oluşmuyor, teknolojı dendimi, İnsan hayatını kolaylaştıracak buluşlar ön plana çıkıyor, elektrikli arabalar, otomatik metrolar Merkez'den kumandalı,otomatik araba park edici arabayı bir bloğapark ediyorsunuz, yer dönüyor size en uygun yere park ediyor,plastik şişe otomatı biten boş şişeleri içine atıp karşılığında para alıyorsunuz, işe yaramayan pil otomatı çöpe değil otomata atıp piller değerleniyor,
    Rüzgar trübünleri rüzgardan bedava elektrik. Üretiyor belediyeler,polise gerek olmayan trafik kontrol edicileri, fazla trafiği olmayan yerlerde trafiği siz idare ediyorsunuz, lambanın altında buton var ona basıp arabalara kırmızı yanıyor, körler için sarı titreşimi rozetler var onlar trafikten karşıya geçerken kırmızı yandığında o rozet titriyor yeşil yandığında konuşuyor, engelli vatandaşlar için özel yollar,heryere rahatlıkla gidebiliyorlar,otobüslerde özel donanım var basıyor düğmeye sandalyeyi hemen özel bölüme alıyor, engelli vatandaşlar için özel restoranlar var, spagetti makarnayı kendim evde üretiyorum
    Posta alacak Yada göndereceksem, şubeye gerek yok evimin yakınında posta istasyonu var özel bölüme koyup akşam postacı kardeş bütün postayı toplayıp varacağı yere götürüyor,
    Ve daha sayamayacagım aklıma gelmeyen bunun gibi bir sürü şey
    Benim anladığım teknoloji bu, bu seviyeye gelmeden ülkemde Bu kadar cep telefonuna, bilgisayar parçalarına, önem vermek bence görmememişlikten başka bişi değil, cep telefonundan önce eğitime ve ülkenin kalınmasına önem vermek lazım saygılar...

Anladık Almanya'da yaşıyosun da anlattıklarınla telefonun ne alakası var. Telefona ihtiyacımız var gelmiş adam Almanya'da elektrik lambalarını anlatıyor :))

Yazdiklarimdan elektrik lambasını çıkartan insanla ne tartışılır, sende bu çarkın insanısın, Burda anlatılmak istenen, türkıyede sonradan görmelik olayı var, daha toplum gelişmeden milyarlarca para telefona veriyorlar, yani bu konuları anlamanı beklemiyorum. Saygılar...

• quote:

Orijinalden alıntı: FRAPS

Bu dandik telefonun konusu hala ilerliyor mu ? Buna verilen paraya yazık , daha sgs3 çıkalı 1 yıl olmadan , 800 liraya sıfırı bulabiliyor.Kafanızı kullanın şu zımbırtıya para vermeyin.

Zaten birkaç ay beklerseniz 1000 liraya almayanı dövecekler.Çünkü görünüm olarak sgs3 ten hiçbir farkı yok. Htc nin yaptığı gibi sonuna + ekleyerekte piyasaya sürebilirlerdi.

Başlığı değiştirin sgs 3+ yapın

Ekran full hd derler , ama pentiledir.
    Ses çıkışı kötüdür.
    Kamerada ois yoktur.
    ,
    radyo yoktur
    8 çekirdek diye satarlar ama 4+4 tür.Güçsüz çekirdekler en çok çalışan çekirdekler olacaktır. Octa çıkmadan zaten yalan oldu.
    Kasa kalitesi s3 ile aynıdır , tasarımda aynıdır.SAdece ekran boyutu biraz artmıştır.

Buna vereceğiniz parayla gidin geçen yıl çıkmış htc one x alın daha iyi , hiç değilse kalite nedir anlarsınız

Bu telefon tam bebelere göre olmuş , elinde s3 olan bu telefonu alıyorsa şu gifte ki çoçuk gibi açgözlüdür : ))
    />

Yine o adam.

• Telefonu (bilgisayar) çok beğendim. Navigasyon, fotograf makinesi ihtiyaçlarım da vardı zaten. Siparişi verdim. Hayırlısı olur inşaAllah.
  • gelip burda buna bu kadar veren enayi keriz bilmem ne yazan insancıklar size acıyorum.

para benim zevk benim.SANANE ?
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.