Şimdi Ara

Samsung Galaxy S4'ün Türkiye satış fiyatı resmiyet kazandı, işte detaylar! (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
531
Cevap
6
Favori
28.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Chenk

quote:

Orijinalden alıntı: swat882

quote:

Orijinalden alıntı: +7Can

quote:

quote:

Hepsi burada dan hediye kodu da aldım. Şimdi hediyeyi, ürün ile beraber mi gönderecekler?

ne hediyesi?

Ya masaüstü hoporlör ya da kablosuz şarj pedi veriyor.

onu malesef alamayacaksınız...

çünkü ürünler 27 sinden sonra kargolanıyor yani 28 i (pazar) günü kargo şirketleri çalışmadığından dolayı ürün pazartesi elinize geçecek..

dolayısıyla sizde pazar gece 00.00 a kadar telefonunuzun imeisini giremeyeceğinizden dolayı hediyeyi de alamayacaksınız...

Ürün’ün 27-28 Nisan 2013 tarihlerinde alınması gerekmektedir yazıyor ancak IMEI numarasını o web sitesinden telefonla/Eposta ile temin edersin.
    bence zaten Samsung bu tarihi 1 hafta uzatır

uzatması imkansız dostum zaten 10.000 tane limiti var....

amaçları zaten internetten değil samsung bayilerinden almaya teşfik etmek o yüzden çok çakalca bir gün seçmişler... ürün zaten 27 nisan cumartesi günü piyasaya çıkıyor ve internet sitelerine de stoklar o gün teslim edilecek bu yüzdendir ki istesenizde haftasonu elinizde olmayacak çünkü kargo şirketleri pazar günleri çalışmıyor... dolayısıyla hediyeyi alamayacaksınızı eğer fiziki bir mağazadan almazsanız

edit: eposta ile ya da telefon la size imei söylemezler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swat882 -- 23 Nisan 2013; 23:14:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Chenk

quote:

quote:

quote:

quote:

Hepsi burada dan hediye kodu da aldım. Şimdi hediyeyi, ürün ile beraber mi gönderecekler?

ne hediyesi?

Ya masaüstü hoporlör ya da kablosuz şarj pedi veriyor.

onu malesef alamayacaksınız...

çünkü ürünler 27 sinden sonra kargolanıyor yani 28 i (pazar) günü kargo şirketleri çalışmadığından dolayı ürün pazartesi elinize geçecek..

dolayısıyla sizde pazar gece 00.00 a kadar telefonunuzun imeisini giremeyeceğinizden dolayı hediyeyi de alamayacaksınız...

Ürün’ün 27-28 Nisan 2013 tarihlerinde alınması gerekmektedir yazıyor ancak IMEI numarasını o web sitesinden telefonla/Eposta ile temin edersin.
    bence zaten Samsung bu tarihi 1 hafta uzatır

IMEI numarasını, Cumartesi günü arayıp öğreneceğiz o zaman diyorsun. Tamam. Sonra samsung bayisine mi gideceğiz? Bir de samsung bayisi nedir? Herkes samsung satıyor :)

• Faturaya IMEI yazmıyorlar mı? Bence numarayı söyleyebilirler. Hepsiburada.com u arayacağım yarın inşaAllah.
  • Mesela Vatan'ın sitesinde bu şekilde bir bilgi yok. Demekki hepsiburada.com bu konuda destek verecek diye anlıyorum. Vermesi lazım.

Bu arada Bayern 4lemiş. :)
  • ilk 4 sayfayı okudumda gereksiz insan ve ürünlerin satışından rant sağlayacak kişilerin yorumlarıyla dolmuş

ben sony taraftarıyım, 6 yıldır k750i ile w995 kullandım. ses kalitesi iyiydi. sağlamlığı demirden farksız. tasarım da çok iyiydi metalik tasarım tercihimdir.

2 telefonda su geçirmesinden arızandı hoş, w995 hala kullanıyorum. kamerası 8 mp ama çok çok kötü

sony su geçirmez özelliğini yansıtmış, kamerada da gayet iddaalı

karşılaştırmada şu var; performans olarak s4 üstün durumda, sağlamlıkda xperia z

s4 yine herkeste olacak ve bi kaç ay sonra üst modeli çıkacak. fiyatları abartı düşecek, xperia z ise popüler takınmaya karşı olan insanların tercihi olacak, üst modeli çok geç çıkacak

s3 süper. yorumlardan böyle hatta s3 bu haliyle bile z ye kafa tutar ama herkesin elinde?

samsung tasarımda sıfır. s3 ile bu telefonun farkı var mı tasarım olarak.

çok teknolojiden anlamam. bana ahım şahım işlemci de gerekmez. xperia z şık duruyor ve Türkiye için çok pop. olacağını zannetmiyorum

ama xperia z için walkman serisi bilmem ne serisi hepsinin karışımı demiş. telefona su kaçmasın diye hoparlör yapmamışlar nerdeyse ses seviyesi sıfır

ben sony xperia z almayı düşünüyorum. akıllı telefon kullanmadım kullanmış olsam da çok fazla teknoloji düşkünü olacak olsam da samsung zaten 2 ayda 1 telefon çıkarıyor gider o gün samsung u bulurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scavenger Of Human Sorrow -- 24 Nisan 2013; 0:03:43 >

• Samsung iyi hoşda fiyat politikalırınıda beğenmiyorum çıkıyor 2000 tl den 2 ay sonra 1300 tl 8-9 ay sonrada yeni cihaz çıkarıyor elindeki cihaz pul oluyor satıp yenisini alırken iyice zarar ediyorsun.
  • s4 ne zaman gelecek beyler yurt dışı kayıtlı alıcam hemende
  • quote:

Orijinalden alıntı: norton772

quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

Seneye 900tl ye dusunce %25 indirimle 680 tl ye vatandan aliriz

Ya bi bıkmadınız dimi şu fiyat konusunda yazılanlardan. O kadar laf edildi htc one sayfasında hala gelmiş burda goygoyculuk yapıyorsun. Beğenmediysen samsung'u bi gidin şuradan yaa. Nasıl bir kuyruk acısıdır arkadaş yaa. Kaç haftadır bunun tantanasını yaptınız başka yerlerde şimdi yine gelmiş burayı karıştırma derdindesiniz. Özellikle mi yapıyorsunuz bunları yoksa algıda yetmezlik-idrakta zorluk mu var. Bir kaç tane var senin gibi işi gücü fiyat. Lanet olsun sizin gibi insanlara yaa, ne forum adabı bıraktınız ne heves insanlarda. Bedava verecekler üç sene sonra oldu mu, mutlumusun şimdi

Dostum uyarayımda lanet okumak yargıtay kararlarına göre hakarete giriyor,ayrïca internet üzerinden yapilan bu durumlardada aleni şekilde hakaret etmiş oluyorsun ,aman deyim dikkatli olalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Htc one alıcam fakat samsung bir an önce indirimlere başlasada rekabet artsa biz tüketicilerinde yararına olsa yazık şu telefonlara ne paralar veriyoruz,ne s4 nede one bu paralar etmez ,bu fiyatların böyle olmasının en büyük sebebi de firmalar keşke daha düşük kar marjıyla çalışsalar ama nerdeeee

• xperia Z nin nesi 10 numara tasarımı nasıl 10 numara ya Allahım yarabbim gittim inceledim htc sony karması olmuş menüler . birkaç tane farklı şey eklemiş sony çıkarmış. samsung un touchwiz i gibi özgün değil . vallahi yarı fiyatına versen gene almam Z yi hiç beğenmiyorum . S3 aldım mutluyum her türlü işimi görüyor S4 şuan gereksiz ama yeni telefon alınacaksa başkasına bakmasınlar alacak olanlar boşa. htc nin yazılım olaylarını biliyoruz. aynı sene çıakrdığı telefona destek vermekten aciz. samsung ACE 2 telefonuna bile 4.1.2 yi verecekmiş . samsung u tutamazlar artık htc sony felan onlar yedek oyuncu. samsungun toplam satışları ikisinide geçer geçti geçecek.
  • 1999TL + 450TL kırık ekran parası.
  • Hediye işi zor madem sadece bayi alımlarında geçerli desen ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: Melefoni

Samsung iyi hoşda fiyat politikalırınıda beğenmiyorum çıkıyor 2000 tl den 2 ay sonra 1300 tl 8-9 ay sonrada yeni cihaz çıkarıyor elindeki cihaz pul oluyor satıp yenisini alırken iyice zarar ediyorsun.

+1
  • Şu iPhone 5s'ide görelim bakalım bir karar kılacaz.
  • Hediyeleri hepsiburada vermiyormuş , web sitesinden anladığım kadarıyla Samsung Turkiye veriyor .
    Bu nedenle HB nın hiçbir sorumlulu olmayacakır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chenk -- 24 Nisan 2013; 10:54:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: whiskeyinthejar

quote:

Orijinalden alıntı: KinGEagLE

bugün sony xprei z inceledim aga ekran ne öyle la mat soluk renkler fln one x koydum yanına rezil kaldı teelfon ....yazık etmişler ya adam gibi ekran koysalar belki bir gideri olurdu şimdi hiç yok isterse dinamite dayanıklı olsun alınmaz

isa one x diyince hatırladım. ne yapıyo plazman

ben hatırlayamadım adımı nerden biliyon :)

• quote:

quote:

quote:

bugün sony xprei z inceledim aga ekran ne öyle la mat soluk renkler fln one x koydum yanına rezil kaldı teelfon ....yazık etmişler ya adam gibi ekran koysalar belki bir gideri olurdu şimdi hiç yok isterse dinamite dayanıklı olsun alınmaz

evine gidip yaptığı viskilerini mideye yolladığın adamım ben

• quote:

quote:

quote:

quote:

evine gidip yaptığı viskilerini mideye yolladığın adamım ben

zuahha nerden çıktn la yarın musaitsen geleyim yanına :)

• quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

xperia Z nin nesi 10 numara tasarımı nasıl 10 numara ya Allahım yarabbim gittim inceledim htc sony karması olmuş menüler . birkaç tane farklı şey eklemiş sony çıkarmış. samsung un touchwiz i gibi özgün değil . vallahi yarı fiyatına versen gene almam Z yi hiç beğenmiyorum . S3 aldım mutluyum her türlü işimi görüyor S4 şuan gereksiz ama yeni telefon alınacaksa başkasına bakmasınlar alacak olanlar boşa. htc nin yazılım olaylarını biliyoruz. aynı sene çıakrdığı telefona destek vermekten aciz. samsung ACE 2 telefonuna bile 4.1.2 yi verecekmiş . samsung u tutamazlar artık htc sony felan onlar yedek oyuncu. samsungun toplam satışları ikisinide geçer geçti geçecek.

Cumartesi s4 de alacagim , yapcagim ilk is touchwiz yerine farkli bir launcher yuklemek olcak. Toucwiz e bu forumda iyi demeyin adama gulerler.

• 27 nisanda satışta.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.