Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S4 UNITED ARAB EMIRATES VERSIYONU HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
2.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Başlıkta bahsettiğim gibi "United Arab Emirates" için üretilmiş parallel ithalat yoluyla (Grey market) kayıtlı bir Samsung Galaxy S4 telefonum var.

Bu telefon için geliştirilmiş bir sürü Stock Firmware var. Şimdi Türkiye için üretilen telefonların donanımlarında farklılık var mı, yani benim telefonuma Türkiye firmware' ini kurabiliyorumuyum? Aralarındaki farkı anlamış değilim. Bana detaylı olarak nelere dikkat etmem gerektiğini bilen bir arkadaşımız aktarabilir mi?
    Bildiğim kadarıyla IMEI bilgilerini saklayann EFS partitionu çok önemli. Elde ettiğim sonuçlara göre birkaç update yöntemi var. En sağlıklısı ve en doğrusu hangisidir?

Bilişimciyim o yüzden karmaşık ter,mler kullanabilirsiniz.

Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

• Cihaziniz birlesik arap emirlikleri icin uretilmemistir sadece arap emirlikleri romu yukludur icinde.

9500 mi 9505 mi modeli yanlis rom atmayin.

Efs yedeginide alin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9500 Modeli.

Birkaç terim var ayrıca kafamı karıştırıyor.

ROM' u anlıyorum. Fakat Stock ROM dışında ne tür ROM' lar ve uzak durmalımıyım. Mutlaka bu ROM' lar ülke modellerine göre tasarlanmış ve farklılık gösteriyorlardır.
    Farklılıkları nereden kaynaklı. Sürücüleri mi farklı, donanım mı farklı.

NOT: Türkiye ROM' u yükleyince türkiyeye gelen modellerle aynı mı olacak. Güncellemeleride aynı dönemde mi alacak yoksa seri numarasına mı bakıyor acaba.
    Mesela türkiye modellerine performans arttırıcı ve ufak tefek özellikler geldi (Bir arkadaşımda Türkiye model var oraadn biliyorum), fakat benim modele henüz bir güncelleme yok ve bu güncelleme olmadan da pil performansı gerçekten kötü diğerine (yerli güncellenmiş model) göre.

Güncellemeyi adım adım anlatan bir site biliyormusunuz?

İyi geceler ve teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreamertr -- 26 Temmuz 2013; 3:14:13 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.