Şimdi Ara

Samsung Galaxy S5 Bilinmeyen Özellikleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Merhaba Arkadaşlar Samsung Galaxy S5 ile telefon pazarında dünyada söz sahibi olmuş durumda peki nedir bu Samsung Galaxy S5 bilinmeyenleri

Resim Video Gizleme Servisi

Galaxy S5 te istediğiniz video ve resimlerinizi gizleyebilirsiniz .

Bildirim ekranını açın tüm ayarları görüntüleyin sağ alttaki özel modu seçin özel modu etkinleştirin.

Ve özel mod etkin olduğuna göre resimleri ve videoları seçin daha sonra sağ üstteki menü tuşuna basın listeden özele gönder yapın özel modu kapattığınızda dosyalar telefonunuzda görünmeyecektir.
    Toolbox ile Telefonunuza Heryerden Ulaşın

Toolbox denen daireye dokunduğunuzda en çok kullandığınız 5 uygulamaya ulaşabilirsiniz.

Toolbox ı etkinleştirmek için iki parmağınızla aşağı çekip hızlı ayarlar ekranını açın toolbox ı seçin

Tüm kısayollar için ayarlar –toolbox seçeneğini seçip düzenle seçeneğine dokunun ve görüntülenmesini istediğiniz uygulamaları seçin
    Galaxy S5 Eldiven Modu

Galaxy S5 telefonunda harika bir özellik daha dokunmatik ekranlar normalde eldiven ile tepki vermez ama Galaxy S5 in Ayarlar-Ekran dokunma hassasiyetini artır seçeneğini işaretleyin.
     Samsung Galaxy  S5 Bilinmeyen Özellikleri Samsung Galaxy  S5 Bilinmeyen Özellikleri Samsung Galaxy  S5 Bilinmeyen Özellikleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jackaler -- 27 Mayıs 2014; 11:07:08 >

• Özel mod iyi oldu :) teşekkürler.

Benim de bir sorum olacak, rehberde iken yada mesajlarda telefonu kulağa dayayınca o kişiyi otomatik arıyordu. Sonra o ayarı bir ara kapalı kullandım, şimdi tekrar açmış olmama rağmen arama yapmıyor. Telefonu açıp kapattım ama fayda etmedi...
  • konu hakkında yardımcı olabilecek arkadaşımız var mı arkadaşın sorusuna
  • Ya şu özel mod konusu çok iyide ben Şifremi unuttum özel mod ve içindeki resimler belgeler bana lazım format atamam nasıl kurtarcam bu durumu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.