Şimdi Ara

Samsung Galaxy S5 mi almak daha mantıklı? Yoksa S5 Mini mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar hiç anlamıyorum telefon işlerinden en son 6600 alarak telefona para vermiştim daha sonra takas ede de XpressMusic var şuanda elimde her neyse, arkadaşlarımda kararsız kaldılar benim durumuma bende sormak istedim sizlere...

Samsung Galaxy S5 2.4 Ghz işlemci hızına sahipken S5 Mini 1.5 Ghz hıza sahipmiş.
    S5 16 Gb kamerası varken Mininin 8 Gb miş.

Fiyat olarak S5 1700-1800 ve S5 Mini 1200 TL siz olsanız bu iki özellik için 500-600 Lira fazladan verip S5 alırmıydınız?
    Bir akrabamın kredi kartına taksit yaptırıp alıcam, ailemde o kişiye ödeme yapıcak. Aslında maddi olarak 500-600 tl nin hesabını yapacak dönemdeyiz. Ancak artık bir telefon almamım vakti geldi :) Her neyse sizler ne diyorsunuz 500-600 TL ve 2 özellik için değer mi bu paraya?

• Ikiside parasini hak eden cihazlar degil ozellikle samsungun minileri alinmayacak chazladir.s5 butcesine z3compact yada z2 veya g3 32lik gibi cok daha guzel cihazlar alin.

S5mini yerinde lg g2 32gb alin s5miniyi tokat manyagi yapar.Android 5 te alacak ayrica buda avantaj.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stevejones -- 16 Kasım 2014; 23:23:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • stevejones kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ediyorum , baya yardımcı oldun gerçekten şu dediklerini bi araştırayım ben :)
  • Samsung almayin.

• Stevejones herzamanki gibi :) hala millete nasil z2 oneriyorsun arkadas bi git ya

• 1800 TL butce varsa,

Iphone 5S 16gb (12,7gb bos alan var, uygulama, muzik ve fotograf icin yetiyor merak etmeyin). Arti yonleri: Isletim sistemi muthis stabil, 2 sene daha guncelleme alacagi kesin,uygulama marketi zengin, iscilik ve malzeme kalitesi muazzam, kamerasi cok cok iyi, ekrani cok basarili. Eksi yonleri: Ekran kucuk, batarya gunu zor cikarabiliyor, hafiza artirilamiyor.

Sony Xperia Z2, LG G2 veya G3, HTC One E8 de Android camiasindan onereceklerim. Bunlarin her biri Samsung'lardan kat kat iyidir.
  • Dikkate alacağım teşekkür ediyorum :)
  • Param cebimde kalsın diyorsan LG G2 32 GB yok illa en üst seviye olsun diyorsan Z2 veya Z3
  • Evet LG G2 ve Z2 arasında kaldım LG G2 alacağım sanırım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeknoÖneriler

Param cebimde kalsın diyorsan LG G2 32 GB yok illa en üst seviye olsun diyorsan Z2 veya Z3

+1 ekonomik cozum g2

• O bütçeyle Z3 Compact alınır
    Şarj makinesine ihtiyacın kalmaz
  • Z2 veya Z3 alın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gslicocuk

O bütçeyle Z3 Compact alınır
    Şarj makinesine ihtiyacın kalmaz

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: R.Sambora

Stevejones herzamanki gibi :) hala millete nasil z2 oneriyorsun arkadas bi git ya

neyse ki süresiz uzaklaştırmışlar iyi olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Skywalker

quote:

Stevejones herzamanki gibi :) hala millete nasil z2 oneriyorsun arkadas bi git ya

Iyi olmus vallada yeni hesap acip gelir. Adam spam gibi arkadas. Her konuda z2 z3 diyor.

• quote:

quote:

quote:

Iyi olmus vallada yeni hesap acip gelir. Adam spam gibi arkadas. Her konuda z2 z3 diyor.

aynen.Hayatında g2 z2-z3'ten başka telefon görmemiş.Note 4 konusunda fikir isteyen arkadaşa bile z2 önerdiğini gördüm ben

• quote:

quote:

quote:

quote:

aynen.Hayatında g2 z2-z3'ten başka telefon görmemiş.Note 4 konusunda fikir isteyen arkadaşa bile z2 önerdiğini gördüm ben

Yanmisiniz var. Z2 z3 de gormemiz kullanmamis o halde oneriyor. Ben z2 cikinca aldim. Bir suru sorun ve sikayet burda konu actim. Adam beni yalancilikla sucladi sony dusmaniyim diye itham etti :). Akil mantik almiyor yani kardes:)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yanmisiniz var. Z2 z3 de gormemiz kullanmamis o halde oneriyor. Ben z2 cikinca aldim. Bir suru sorun ve sikayet burda konu actim. Adam beni yalancilikla sucladi sony dusmaniyim diye itham etti :). Akil mantik almiyor yani kardes:)

Başka bir konuda söylemiştim adam sony'nin paralı ajanı olabilir diye, bence doğru düşünmüşüm

• Benim görüşüm eğer telefona bu kadar para verilecekse google destekli olan nexus serisi bir model alınmalıdır. Bir süre daha beklerseniz nexus 6 gelecek onu almanızı öneririm.

• quote:

quote:

quote:

Mursan99=stevejones. İkisi de aynı anda ban yedi,ve mursan99 un açık olan profili kapandı birden. Stevejones u biraz bilen biri bunu rahatlıkla görebilir.Yapmadığı birşey değil.
     Samsung Galaxy S5 mi almak daha mantıklı? Yoksa S5 Mini mi?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.