Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S5 ŞARJ GECE ÇOK GİDİYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SAMSUNG GALAXY S5 ALDIM GECE 1 DE ŞARJINI %100 DOLUYKEN KULLANMADIĞIM HALDE SABAH 8 E KADAR %5 JARJ GİDİYOR SİZCE NORMALMİDİR

• Normal değil. iPhone 6'da akşamdan %100 yapıyorum sabah 10'da kullanmaya başlıyorum o zaman %99'a düşüyor.

Bataryanı 1 kere kalibre etmeyi veya arka planda çalışmaya devam eden uygulaman varsa onları kontrol etmeyi deneyebilirsin.
  • CALİBRİ NASIL YAPILIYOR BİLMİYORUM ARKAPLAN UYGULAMALARI KAPALI WHATSAP FACEBOOK AÖIK BİR TEK AMA %100 ŞARJ BANA 2 İLE 3 GÜN ARASİ YETİYOR 11 SAAT OLDU ŞARJ EDELİ %94 ŞARJDA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gumus_08 -- 24 Aralık 2014; 12:06:29 >
  • Hocam arka planda çalışan uygulamalar varsa normaldir. Geceden sabaha z1 kullanıyorum benim %6 civarı gidiyo herşey kapalı olmasına rağmen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BEN YAPTIM AMA EMİN OLMAK İÇİN SİZE DE SORİM BEN VERİ KULLANIMINDAN UYGULAMALARI TEK TEK İŞARETLİ OLAN TİKLERİNİ KALDIRDIM DEVREDIŞI BIRAKMAK İÇİN DOĞRUMUDUR YOKSA FARKLI BIRYERDEN DE VARMI KAPATMAM GEREKEN
  • gumus_08 G kullanıcısına yanıt
    Uyku moduna almalisiniz uygulamalari uyanmamak üzere uyutarak bu da root yetkisi gerektirir %100 dolduruyorum s4 u sabaha hala %100 ;) rootsuz ise malesef %5 e katlancaksinI ultra guc tasarrufu na alip kapatabilirsiniz

• Samsungda her zaman saçma hatalar olur fakat sizinki çok ta anorml değil.
    S5 in bataryası çokbaşarılı değil.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu gece dediğinizi deniyecem hocam

• S5in bataryası başarılı degil derken biraz daha acarmısız hocam

• Galaxy s5 kullanıyorum 100 şarj dan alıyorum sabah yine aynı neden mi yatarken tüm interneti kaptırsanız şarj gitmez wifi açık 3 g açık facebook vb. Programlar sürekli internetten beslenir dolayısıyla şarj in gitmesi normal

• Telefonda sikinti yok hocam 3g wifi uygulama kapa yeter

• GÜÇ TASARRUFU MODUNDA TÜM ARKA PLAN UYGULAMALARINI DA KAPATTIYORUM %1 GİDİYOR BUNU ÖGRENDİĞİM İYİ OLDU 2 İLE 3 GÜN ARASI GİDERKEN ŞİMDİ 4 GÜN GİDİYOR
  • Bende de s5 var wifi facebook twitter açık kalsa bile sabaha kadar en fazla %10 şarj gidiyor o kadar gitmesi normal değil

• Wi-Fi , GPS , Ekran Döndürme, Senkronizasyon, Otomatik Ekran Parlaklığı, Bluetooth gibi opsiyonları kapatıp ağ modunu 3Gden 2Gye alın ve mobil şebekeyi kapatın. Arkaplan verilerini sınırla seçeneğini açın. Gece güç tasarrufunu açın.

Bunların hiçbirini yapmak istemiyosanız, gece vakti telefonu kapatın, sabah açın, kafanız rahat olur.

Bir de Snapdragon Battery Guru kullanabilirsiniz. Telefonunuzun kullandığı işlemci markasının yazdığı işe yarar bir yazılımdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 18XET01 -- 30 Aralık 2014; 20:30:51 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.