Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S6 EDGE PLUS [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.310
Cevap
38
Favori
80.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Androidde illa ki arada sırada takılmalar oluyor ama iosta da hiç olmuyor değil sonuçta bir sistem bu bazen aksayabilir. Telefonum s6 edge+ tabletim ipad air. Bana kalırsa iphone al çünkü edge+ aldığında en ufak sorun gözüne gelecek acaba iphone mu alsaydım diyeceksin. Zaten zamanında bi sıkıntı yaşamışsın o yüzden bence iphone al geç.ben telefonumdan memnunum tasarım açısından htc den iyi özellikleri de iyi ama touchwiz bu kadar düşündürüyorsa hiç uğraşma.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu berkans adlı arkadaşımıza devredilmiştir.

Hayırlı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mitran M kullanıcısına yanıt
    Tabiki android veyahut ios farketmez illaki aksadığı takıldığı noktalar olur demek istediğim bu aksamaların takılmaların frekansının yüksekliği. Tasarım olarak zaten s6 edge+'tan daha güzel bir telefon şu an piyasada yok, benim zevkime göre en azından. Dediğim gibi galaxy s3 çok kötü bir tecrübeydi, tabi s3'ten bu yana çok değişmiştir muhakkak touchwiz. One M8'in akıcılığını arayacağım edge+ alırsam ama bulamazsam o akıcılığı sıkıntı yaşarım diye korkuyorum o yüzden sanırım iphone alıcam evet. Teşekkürler:)
  • Hocam öncelikle hayırlı olsun konuyu devralmışsınız.Konu başlığı ile ilgili ilk naçizane fikrim youtube de bulunan s6 edge ve edge plus için tips and tricks tarzı ipuçlarını konu başlığına taşımanız olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzozcelik

Tabiki android veyahut ios farketmez illaki aksadığı takıldığı noktalar olur demek istediğim bu aksamaların takılmaların frekansının yüksekliği. Tasarım olarak zaten s6 edge+'tan daha güzel bir telefon şu an piyasada yok, benim zevkime göre en azından. Dediğim gibi galaxy s3 çok kötü bir tecrübeydi, tabi s3'ten bu yana çok değişmiştir muhakkak touchwiz. One M8'in akıcılığını arayacağım edge+ alırsam ama bulamazsam o akıcılığı sıkıntı yaşarım diye korkuyorum o yüzden sanırım iphone alıcam evet. Teşekkürler:)

Bir aydır kullanıyorum. Telefonda sadece bir kere kasma olayı yasadım. Büyük ihtimal lg remote app yaptı. Baskada bir sorun görmedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: khaos

Hocam öncelikle hayırlı olsun konuyu devralmışsınız.Konu başlığı ile ilgili ilk naçizane fikrim youtube de bulunan s6 edge ve edge plus için tips and tricks tarzı ipuçlarını konu başlığına taşımanız olacak

Merhabalar

Oncelıkle tesekkur ederım. Onlara gerek yok. Ben zaten kendım vıdeo cekıp donanımhaberde yayınlıyorum. Bu tarz bır vıdeoyuda yakın zamanda cekerım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkans -- 19 Ekim 2015; 23:58:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oCaptainPrice

Konu berkans adlı arkadaşımıza devredilmiştir.

Hayırlı olsun

Dostum su ana kadar kı emeklerın ıcın tesekkur ederım. Hayırlı olur ınsallah.
  • berkans kullanıcısına yanıt
    kolay gelsin ilk ne olduğunu çözemediğim soru benden olsun edge ekranı/edge kişiler ayarlarına onCircle yi çözemedim s6 edge'e ait farklı bir özellik ama ne olduğunu anlayamadım
  • quote:

kolay gelsin ilk ne olduğunu çözemediğim soru benden olsun edge ekranı/edge kişiler ayarlarına onCircle yi çözemedim s6 edge'e ait farklı bir özellik ama ne olduğunu anlayamadım

Bu özellik s6 edge + sahibi olan kisiler arasinda kullaniyor. Biraz zor kullanilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakiri -- 19 Ekim 2015; 23:40:44 >

• Bugün jelatin taktım fakat görüntü kalitesine negatif etkisi oldu ben de çıkardım geri. Merak ettiğim konu bunu ekranı jelatinsiz ama dikkatli kullansak normal şartlarda çizilir mi ?
    Gorilla glass vardı yanılmıyorsam, yanına gidip anahtar yada bozuk para koymadığımız sürece ufak şeylerden çizilmemesi lazım diye düşünüyorum. Çizilme tecrübesi yaşayan var mı acaba ?
    En azından temperli cam gelene kadar böyle idare edeceğim yapacak birşey yok gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umutcan

Bugün jelatin taktım fakat görüntü kalitesine negatif etkisi oldu ben de çıkardım geri. Merak ettiğim konu bunu ekranı jelatinsiz ama dikkatli kullansak normal şartlarda çizilir mi ?
    Gorilla glass vardı yanılmıyorsam, yanına gidip anahtar yada bozuk para koymadığımız sürece ufak şeylerden çizilmemesi lazım diye düşünüyorum. Çizilme tecrübesi yaşayan var mı acaba ?
    En azından temperli cam gelene kadar böyle idare edeceğim yapacak birşey yok gibi.

Bende jelatinle kullaniyorum. Jelatin olmadan cizilir. Ne kadar dikkat etsenizde bir gün unutkanlıgınıza gelir ve çizilmesi için bir sebep oluşur.

• Şu an piyasada en saglam ekrana sahip olan telefondan bahsediyorsunuz. https://www.youtube.com/watch?v=saSC08bH3So

normal kullanımda cizilmez ekran hayır
  • quote:

Orijinalden alıntı: frozensoul

Şu an piyasada en saglam ekrana sahip olan telefondan bahsediyorsunuz. https://www.youtube.com/watch?v=saSC08bH3So

normal kullanımda cizilmez ekran hayır

Düz edge modeline uygulanan şu testleri görünce bana da cebe sokup çıkarmak yüzünden ekran çizilmez gibi geldi. Sonuçta aklı başında biri telefon koyduğu cebe başka ıvır zıvır koymaz.
    Ekrana uygulanan bıçak ve anahtar darbeleri çizik bırakmadı. Ama metal yan çerçeve tüm telefonlardaki gibi çiziliyor.
    Bende zaten arka ve yanları korumak için silikon kılıf var ama ön panel gerçekten sıkıntılı. Ben yine çizilme olmasa da
    düşmelere karşı bir tempered glass alacağım. Ama anladığım kadarıyla o Çinden 30 günde falan gelene kadar korumasız idare edecektir.

• sakiri kullanıcısına yanıt
    Beraber s6 edge+ aldığımız arkadaşla bir türlü kullanmayı beceremedik belki farklı şebekelerde olmamızdandır bilemiyorum

• Hepsiburada da aşağıdaki ürün satılıyor biz arkadaşla 2 tane sipariş verdik. Marka bilindik gibi bakalım ne kadar işe yarayacak?
    http://www.hepsiburada.com/case-4u-samsung-galaxy-s6-edge-plus-kirilmaz-cam-ekran-koruyucu-p-TELKILC4USMGLXS6EC

• quote:

Orijinalden alıntı: Umutcan

Bugün jelatin taktım fakat görüntü kalitesine negatif etkisi oldu ben de çıkardım geri. Merak ettiğim konu bunu ekranı jelatinsiz ama dikkatli kullansak normal şartlarda çizilir mi ?

Bir önceki telefonum Note2'yi halen şirket telefonum olarak kullanmaktayım... 3 yıl olacak nerdeyse, ilk aldığımda kılıfla jelatinle vs kullanıyordum... Sonra bi gün sinir oldum söktüm attım hepsini bi yıla yakın süredir de öyle kullanıyorum... Açıkcası daha camında en ufak bi çizik yok... S6e+'ı alınca ilk günden taktık jelatini ama ekran görüntüsünü ciddi baltalıyor bence de... Ama işte o kadar para verince insan da kıyamıyor...

• quote:

Beraber s6 edge+ aldığımız arkadaşla bir türlü kullanmayı beceremedik belki farklı şebekelerde olmamızdandır bilemiyorum

Bende kullanmıyorum. Pekte önemli bir uygulama degil gibime geldi.https://youtu.be/g0E5Ux2Wa6E

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakiri -- 20 Ekim 2015; 9:00:02 >
  • ben hepsiburada dan bunu aldım arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi promox -- 20 Ekim 2015; 9:31:13 >
  • Bugün bir tanıdığım S6 Edge Plus almış.
    Cihazın ekranı,beyaz rengi o kadar sarımsı gösteriyordu ki. Benim cihazla karşılaştırdığımda. Şaşırdım...

• Mori kullanıcısına yanıt
    Peki Ayarlar-Ekran-Ekran modu bölümünü kontrol ettinizmi???
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.