Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S6 EDGE PLUS [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.310
Cevap
38
Favori
80.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: burak14

selamlar bende sizin gibi M8 kullanmaktayım ve sizinle aynı durumdayım samsung S4 ten sonra bende tövbeliyim fakat edge plus ilgimi çekiyor. bende kararsızım. bugün gidip ebatlarına bir bakacagım. Eger alırsam Sony Z5 premium çıktıgında pişman olmaktanda çok korkuyorum. Çünkü iphone dışındaki telefonlardan çok zarar ediliyor. zaten gereksiz paralar veriyoruz. birde zarar artık günah.

Acabalarla olmaz bu iş, aklınıza aslında hangi telefon yatıyorsa düşünmeden gidip alın. Tüm amiral gemileri üç aşağı beş yukarı aynı performansta cihazlar, Sony de üzmez sizi.
    Ben mesela çıktığından beri edge'in tasarımına hastaydım, G4 düşündüm M9 düşündüm ama yok. Bunları alsam hep aklımda bu cihaz kalacaktı, gittim daha pahalı olmasına rağmen bunu aldım.
    Tekrar tekrar sat al uğraşılmaz büyük zararlar. Bana göre aldın mı kullanacaksın 2-3 sene en az. Bu kafayla kullandığınız zaman, 3-4 sene sonra iphone bile ölü fiyatına gidiyor merak etmeyin.
    Teknoloji böyle alıp kullanacaksınız, her sene satıp yenisini alacak derecede bir yenilik zaten gelmiyor, dolar kurunu da katarsanız zarar müthiş olur.
    S6'lar cpu üretim teknolojisi olsun, cpu performansı olsun gelecek senenin telefonu denebilecek bir cihaz, dolayısıyla ileriye dönük performans endişem yok.

• burak14 B kullanıcısına yanıt
    Merhaba, telefon şekil olarak çok güzel özellikle titanyum gümüşü çok ilgimi çekiyor, zaten telefonun görünüşü aklımı en çok çelen şey yoksa samsung'a ömür billah dönmem büyük yemin etmiştim. Ama dediğim gibi touchwiz ve lag, kasılma durumları canımı sıkıyor. Bence xperia z5 premium'u bekleyin derim hem onu da görürsünüz aklınızda kalmaz. Benim de iphone'a dönme sebeplerimden biri az değer kaybetmesi.
  • Yazdıklarımı okursanız zaten öyle bir yorum yapmadığımı anlarsınız, ezbere konuşmayın yukarıdaki mesajları okuyun. Kaldı ki kasılma, lag vs olabilir samsung telefon nihayetinde, babanızın şirketi mi de bu kadar alındınız anlamadım.
  • Touchwizde rehberde falan bi kasılma yok da bu sadece benim makineye özel bişey mi bilmiyorum ama kilit ekranından çıkarken arada bir takılmasa süper olacak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: albemus

Touchwizde rehberde falan bi kasılma yok da bu sadece benim makineye özel bişey mi bilmiyorum ama kilit ekranından çıkarken arada bir takılmasa süper olacak...

Aynı sorun bende de var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar,

Alanlara hayırlı olsun. plus ve plus olmayan model arasında kaldım. Geçen gün inceleme fırsatı buldum plus elde zor duruyor gibi. Yani kavrayış vs. kenarların kıvrık ve kaygan olması biraz zorluyor sanki. Kullananlar bu konuda yorumları nedir. Metroda vs. ayakta yolculuk yaparken bu telefon sizce zorluk yaratırmı.
  • Bugün Samsung bayisinden CLEAR VIEW KAPAKLI KILIF aldım Gold renginde. 190 TL . Fiyatı yüksek gelsede, çok şık oluşu beni cezbetti.
  • albemus kullanıcısına yanıt
    s6 ilk cıktıgında aldım kesinlikle kasma donma veya arayuz veya rehberde kasma yasamadım..ama plus a gectıkten sonra hepsini yaşadım hala da yaşıyorum...acil touchwiz güncelleme gerek...ekran kapanıyor ve komut almıyor ne yaparsan yap açılmıyor home ve power butonuyla beraber ses kısma tuşuna basılı tutup anca açabildim bir kaç sefer...Bu arada s6 plus ilk çıktığında düşünmeden elimdeki s6 mı hiç düşünmeden değiştirdim...iphone 6 plustan note 4 e,ki bence hala çok iyi bir cihaz,daha sonra s6 ve s6 plusa geçtim...çok sık telefon değiştiren biri olarak şunu söyleyebilirim arkadaşlar,oyun veya gereksiz veya telefonu kasacak çakışacak hiçbirşey yüklemeyen biriyim ama gerçekten bu saydığım durumları haftada 2-3 kere yaşıyorum ve telefonumuda seviyorum,ama biran önce güncelleme gelmesi şart...xda da aynı sorunlardan bahsedilmiş,umarım Samsung bu sorunları göz arddı etmez ve bu premium cihaza sahip çıkar...bu arada aynı sorunu yaşayan arkadaşım ingiltere romunu yükledi gene aynı sorunları yaşadı...umarım yazılımsal bir durumdur ve güncelleme ile sorun hallolur...

• Cem kullanıcısına yanıt
    Cihazı kullanıyorum gerçekten çok ince ve kavisli olduğu için bazı durumlarda tek elle kullanılması zor oluyor ilginç gelebilir ama kılıf sipariş ettim düşüncem hem telefonu korusun hem de biraz kalınlaşırsa tutması kolay olur belki
    Telefonu çok yoğun kullanmıyorum ama arkadaşlar yazdı diye denedim. 20 tane uygulama açtım arka planda ve you tube dan bi video açıp 10 dk ilerlettim sonra ana ekrana döndüm hissedilir bi gecikme olmadı uygulamalar arası geçiş yaptım sonra videoya tekrar döndüm kaldığı yerden devam etti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mitran -- 18 Ekim 2015; 22:19:06 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • exclusive man E kullanıcısına yanıt
    Kapağı kapalıyken açık havada ekranı görmek zor olmuyor mu? Bir de mümkünse telefona takılı halde bir kaç foto atarmısınız bende almayı düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: exclusive man

Bugün Samsung bayisinden CLEAR VIEW KAPAKLI KILIF aldım Gold renginde. 190 TL . Fiyatı yüksek gelsede, çok şık oluşu beni cezbetti.

Merhaba Arkadaşlar

Bende S6 edge plus ıle beraber gelen S Vıew Cover'ımı satıyorum. Sıyah renktedır. Kutusunda ve acılmamıstır. COk uygun bır fıyata verıcem sonucta ısıme yaramıyorum.

Ilgılenenler pm atsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabriorhan

s6 ilk cıktıgında aldım kesinlikle kasma donma veya arayuz veya rehberde kasma yasamadım..ama plus a gectıkten sonra hepsini yaşadım hala da yaşıyorum...acil touchwiz güncelleme gerek...ekran kapanıyor ve komut almıyor ne yaparsan yap açılmıyor home ve power butonuyla beraber ses kısma tuşuna basılı tutup anca açabildim bir kaç sefer...Bu arada s6 plus ilk çıktığında düşünmeden elimdeki s6 mı hiç düşünmeden değiştirdim...iphone 6 plustan note 4 e,ki bence hala çok iyi bir cihaz,daha sonra s6 ve s6 plusa geçtim...çok sık telefon değiştiren biri olarak şunu söyleyebilirim arkadaşlar,oyun veya gereksiz veya telefonu kasacak çakışacak hiçbirşey yüklemeyen biriyim ama gerçekten bu saydığım durumları haftada 2-3 kere yaşıyorum ve telefonumuda seviyorum,ama biran önce güncelleme gelmesi şart...xda da aynı sorunlardan bahsedilmiş,umarım Samsung bu sorunları göz arddı etmez ve bu premium cihaza sahip çıkar...bu arada aynı sorunu yaşayan arkadaşım ingiltere romunu yükledi gene aynı sorunları yaşadı...umarım yazılımsal bir durumdur ve güncelleme ile sorun hallolur...

Bende resetleyecek kadar takılma olmadı hiç... Cevap vermeyince kendi haline bırakıyorum, 15-20 saniye sonra açılmış oluyor... Android 6.0 güncellemesiyle düzelir diye ümit ediyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: khaos

Kapağı kapalıyken açık havada ekranı görmek zor olmuyor mu? Bir de mümkünse telefona takılı halde bir kaç foto atarmısınız bende almayı düşünüyorum

Bir önceki sayfada paylaşmıştım ben foto, ordan bakabilirsiniz...
  • albemus kullanıcısına yanıt
    Baktım teşekkürler muhtemelen ben de alacağım ancak dediğim gibi dışarıda açık havada ekranı görme noktasında bir problem yaratıyor mu? bunu merak ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: khaos

Baktım teşekkürler muhtemelen ben de alacağım ancak dediğim gibi dışarıda açık havada ekranı görme noktasında bir problem yaratıyor mu? bunu merak ediyorum

Kapak kapalıyken bi problem yok, saati ve genel durumu görebiliyorsunuz. Bildirim oldu mu mesaj ikonu oluyor, bildirimin kendisi görünmüyor. Arama oldugunda ise kimin aradığını görüp cevap verebiliyorsunuz.

Alacaksanız size tavsiyem kapağın kendi üzerinde gelen jelatinleri mümkün olduğunca sökmeyin... Ben ön taraftakini sökmüştüm, daha bir ay olmadan hafif hafif çizilmeye başladı kapağın yüzü, bilginize...
  • İstanbul içi ekrana jelatin kaplatan var mı? Çoğu yere sordum bulamadım. Olan bir yerde de düzgün kaplayamadı adam. söktüm ben de. Kenarlar oval olduğu için zor oluyormuş.
  • Bazı arkadaşlar ekran koruyucu filmlerden bahsetmiş.
    Ben aşağıdaki linkten almıştım ürünü. 2 haftadır da kullanıyorum ayrıca kutunun içinden telefonun arkası içinde koruma filmi çıkıyor. Ben memnun kaldım. Almak isteyen arkadaşlar düşünebilir bence.
    Ayrıca aynı ürün diğer yerlerde bir hayli pahalı.
    http://www.pdateknoloji.com/samsung-galaxy-s6-edge-plus-ekran-koruyucu-spigen-curved-crystal-tam-kaplayan_49882.html

telefonu 2 haftadır kullanıyorum Kilit ekranını açarken kilitlenme olayını 2 defa yaşadım bende. Son bir haftadır hiç olmadı ama.

• quote:

Orijinalden alıntı: hemo

İstanbul içi ekrana jelatin kaplatan var mı? Çoğu yere sordum bulamadım. Olan bir yerde de düzgün kaplayamadı adam. söktüm ben de. Kenarlar oval olduğu için zor oluyormuş.

Ben kendim kaplamıştım telefonu aldığımda... Kenarı oval koruyucuyu kaplarken hakkaten uğraşmak gerekiyor. Bir de jelatini yapıştırdıktan sonra sökmen gereken koruyucu filmi sökmezsen kenarlar tam oturmuyor. Orta kısmı hizalayıp yapıştırdıktan sonra o filmi söküp oval yerleri yapıştırman gerekiyor...

Ayrıca filmi yapıştırdıktan sonra dikkatimi çeken bi olay var, edge kişileri veya programları kenardan çekmek istediğimde filmin kenarı elime takılıp açılmasını engelleyebiliyor. Film ekranın bittiği yere kadar gidebilseydi iyi olurmuş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: albemus

quote:

Orijinalden alıntı: hemo

İstanbul içi ekrana jelatin kaplatan var mı? Çoğu yere sordum bulamadım. Olan bir yerde de düzgün kaplayamadı adam. söktüm ben de. Kenarlar oval olduğu için zor oluyormuş.

Ben kendim kaplamıştım telefonu aldığımda... Kenarı oval koruyucuyu kaplarken hakkaten uğraşmak gerekiyor. Bir de jelatini yapıştırdıktan sonra sökmen gereken koruyucu filmi sökmezsen kenarlar tam oturmuyor. Orta kısmı hizalayıp yapıştırdıktan sonra o filmi söküp oval yerleri yapıştırman gerekiyor...

Ayrıca filmi yapıştırdıktan sonra dikkatimi çeken bi olay var, edge kişileri veya programları kenardan çekmek istediğimde filmin kenarı elime takılıp açılmasını engelleyebiliyor. Film ekranın bittiği yere kadar gidebilseydi iyi olurmuş...

işte o tarz sorunlar oluşuyor :) benimki ekranın sonuna kadar gitmişti (full cover diyorlar) ama kenarlardan kalkmaya başladı 2-3 saat içinde ben de söktüm attım.

• Anladığım kadarıyla Samsung'dan para falan alıyorsunuz, bu kadar ateşli savunmanıza başka bir anlam veremiyorum. Burası bir forum ve insanlar iyi veya kötü düşüncelerini söylerler, okuyan kişiler yorumları okur, gider dener cihazı ve kendi kararlarını verirler. Kaldı ki siz bu telefonu kullanıyorsunuz diye sizin kullandığınız telefonun en iyi, en sorunsuz falan olması gerekmiyor, ilkokul çocuğu düşünceleri bunlar. Elektronik alet şans işidir, sizde sorunlu olan bir cihaz bir başkasında sorunsuzdur vs. bunlar çok normal şeyler. Ben bu telefonun 3-4 sene kullanılamayacak bir telefon olduğunu iddia etmedim, ettin diyorsanız lütfen alıntı vererek iddia ettiğim bölümü bana gösterin. 2009'da aldığım iphone 3gs'i babam halen kullanıyor örneğin, istedikten sonra kullanılmaz diye birşey yok. Gelelim dolar mı bu değer kazansın kaybetsin meselesine. Aldığımız Samsung cihazların fiyatının ne kadar hızlı düştüğü ortada. Önceki mesajlarımda yine bunun benim için neden önemli olduğunu belirttim. Kimseye de bu telefonu değer kazansın veya kaybetsin diye alın demedim. Konuyu saptırarak kendinizi haklı göstermeye çalışacaksanız biraz daha fazla çaba göstermeniz gerekecek. Bu yaptığınıza 'ad hominem' denir, açın google'dan bakın ne anlama geldiğine. Anladığım kadarıyla da yaşınız ufak biraz, yaşını başını almış birinin, hele de teknolojiyle, elektronikle biraz iç içe birinin elindeki cihazı en mükemmel cihazmış gibi savunmasına anlam veremem çünkü. Bundan sonra mümkünse ikili tartışmaya girmeyelim. Araya çok mesaj girdi, ben yine önceki mesajımı yazmak istiyorum, objektif olarak elindeki cihazı, kullanım deneyimini paylaşmak isteyenler olursa seve seve dinlerim.

"Arkadaşlar merhaba, bu aralar telefonumu değiştirmeyi düşünüyorum sıkıldım fakat sizlerden yardım istiyorum. Htc One M8 kullanıyorum ve ya iphone 6s plus 64gb alıcam ya da s6 edge+ 32 gb(64 gb bulamadım) alıcam. Aslında s6 edge+ tasarımıyla, ekranıyla, kamerasıyla aklımı çeliyor + android olması da daha iyi benim için fakat aklımı kurcalayan bazı noktalar yüzünden iphone'a kayıyorum. şimdi daha önce galaxy s3 cihazını kullanmıştım ve açıkcası o cihazdan sonra yemin etmiştim bir daha samsung kullanmam diye. Bu s6 edge+'ta da yine benzer lag, kasılma gibi problemler yaşarım diye çok çekiniyorum. Htc one m8 açıkcası iphone benzeri bi deneyim sunuyor, telefonu alalı 1.5 seneye yakın oldu ve halen 1 kere en ufak bir kasılma lag yaşamadım. Buna alıştıktan sonra aldığım telefonda sayfa geçişleri arasında, uygulama geçişlerinde, browserda surf yaparken vs lag kasılma gecikme bir şey görürsem muhtemelen direk satarım telefonu geri. Tam olarak bu sebeplerden dolay çekiniyorum s6 edge+'tan, 2 ay sonra şişip abuk subuk donmalar yaşatır mı bana? Tekno marketlerde falan denediğimde ufak tefek kasılmalar oluyor ordaki cihazlarda ama test cihazları falan diye fazla kaale almıyorum, sizlerin deneyimleri nasıl bana objektif olarak söyleyebilecek olan var mıdır acaba? Şimdiden çok teşekkür ederim:)"

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.