Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S6 EDGE PLUS [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!) (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.310
Cevap
38
Favori
80.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hb eskisi gibi değil n11 sistemine geçmeye çalıştı ama beceremiyorlar pek. Ürünleri daha uygun alabileceğmiz sitelerin sayısı arttı benim de hb de üyeliğim var ama bundan sonra bu siteyi kullanacağımı düşünmüyorum hele de yurt içi gibi bir kargoyla çalışmaya devam ettiği sürece.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • promox kullanıcısına yanıt
    Ekledim basarabildimmi bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 64 GB lik versiyon çıkmadı mı daha bulamıyorum hiç bir yerde.
  • Samsunga gittim az önce 800 lira dediler ekrana 1 2 ay kullanır yaptırırım heralde

• quote:

Orijinalden alıntı: promox

quote:

Orijinalden alıntı: promox

ben hepsiburada dan bunu aldım arkadaşlar

Arkadaşlar hepsiburada dan aldığım ürün ilandaki ile alaksı yok cam yazıyor değilmi.ama hevesle gitti kargoyu almaya açtım bildiğin jelatin çıktı. bilginiz olsun hepsiburada dan ilk defa böyle kaliteyi düşüren bir davranış gördüm.aradım iade alacaklar.

Türkiye'de kavisli temperli cam olduğunu sanmıyorum. Olsa bile tamamen şeffaf olanlardan yoktur. Ben aliexpress üzerinden alacağım.

• S7 serisinin bu fiyatlara düşmesi yine önümüzdeki sene eylül ekimi bulur. İlk çıktığında şişirme fiyat oluyor bildiğiniz gibi.
    Onun fiyatının düşmesini bekleyince de S8 haberleri çıkar böyle gider.
  • Benim korkum ocak da çıkar diye .aldıktan ıkı ay sonra s7 plus edge çıkarsa keşke bekleseydim demiyim...
    ikincisinde usb type c ve 3d tuch (gerçi ise yarar mı ne kadar kullanılır bilmiyorum ) ile gelecek olması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0E0B8030F -- 24 Ekim 2015; 21:18:22 >
  • Arkadaşlar n11 de techmaster mağazasında satılıyor özellikle yanlislikmi var acaba diye mağazayı aradım s6 edge plus için olduğunu onayladım

• emre_3579 E kullanıcısına yanıt
    Bu ürünün you tube da videosu var önce onları izle sonra al. Hayal kırıklığına uğrayabilirsin çünkü bu ürün tam kaplama bir ürün telefonu çirkinleştiriyor bence. Hatta bazı yorumlarda ürünün cam olmadığından da bahsedilmiş. Yine de sen bilirsin tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mitran -- 25 Ekim 2015; 1:22:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: join

64 GB lik versiyon çıkmadı mı daha bulamıyorum hiç bir yerde.

hala satışa çıkmaması akıl alır iş değil

• Screenshot paylaşamıyorum ne yazık ki. Sitede bir sorun var sanırım

• Yahu bu konu niye canlanmıyor arkadaşlar. s6 edge ve note 5 konularında sürünüyoruz
  • umut_1981 kullanıcısına yanıt
    Deneyimler artsa güzel olur tabi ama en azından şu ana kadar büyük bir sorun yaşayan yok sanırım o açıdan sakin olması iyi

• S6 edge+ güncelleme gelmiş ancak bende güncelleme yok?

• Ben guncellemeyi kurdum telefondan millet telefona gelmedi daha smartswitch kurun oradan indirin diyor ben anlamadim bu isten bisey.

• Video çekerken ses ve görüntü dengesiz geliyor. bilgisi olan varmı
  • Bende almak istiyorum ama 2 yada 3 yıl kullanmayı düşündüğümden (iki yıldan az kullanmam) 64 GB lik model bekliyorum neredeyse s7 çıkacak daha 64 GB ortalıkta yok. Bir ay daha geçikse s7 bekleyecek ki beklemekten nefret ederim.
  • You tube da video izlerken frame saçmalıyor bazen. Bağlantı yetmediğinde 720 p den 360 a düşerken ekranda frame atlıyor uygulama kaynaklı bir sorun sanırım

• Çektiğim videolardan bişey anlamadım. Ne kadar saçma Bi durum

• Beyler bu tuş aydınlatması kapandı nerden açılıyor bilen var mı?

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.