Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S6 EDGE PLUS [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!) (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.310
Cevap
38
Favori
80.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az önce silver rengi aldım bakalım. .umarım iyi olur.gold özellikle almadım bu renk daha hoş sanki.ilk izlenim süper bu arada :)parmak okuyucu harika

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0E0B8030F -- 27 Ekim 2015; 16:42:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güle güle kullanın hocam

• khaos kullanıcısına yanıt
    Aynen sadece wifi görüşme yapmıyorum telefonu internet için kullanıyorum. Bu arada sizin telin arkasında CE yazısı var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: akt02

Güle güle kullanın hocam

Teşekkürler.

Samsung dan imei kaybettim. Kablosuz şarj standı için ama mail falan gelmedi sorun olur mu acaba.tekrar mi yapsam?

• ege_NL kullanıcısına yanıt
    Ben maksimum 5-5.30 saat ekran süresi alabiliyorum bilmediğim bi şey mi var acaba ekran parlaklığı yüzde 20-25 arası tahminen evde wifi dışarıda mobil veri açık çok oyun filan da oynamıyorum ama sizin süreler bana çok iyi geldi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mitran M kullanıcısına yanıt
    Mobil veriden dolayı öyledir bir gün evde kalıp wifi ile denerseniz daha iyi belli olur ben fazla dışarı çıkmadığım için sürekli wifi açık. Bir ara bende 3g deneyeceğim bende düşük ekran süresi alabilirim.

• Cam koruyucu nerden alabiliriz???

• Merhabalar iphone 6 plus telefonumdan ios kisitlamalarindan bıkıp edge plusa döndüm. Daha once note 2 kullaniyordum ve cok memnundum. Ancak bu telefondan beklentilerimin karsilanmadigini soylemem gerek. Oncelikle hoparlor sesi cok kotu. Son seviyede cizirti bariz hissediliyor. Ve sarji cok cabuk dolmasina ragmen inanilmaz cabuk bitiyor. 6 plusi ariyorum bu konuda. Ornegin 10 dk once sarjdan cikardim sadece face ye baktim ve bu konuya geldim su an sarj %95. Yogun kullanımda 6 7 saati zor görüyorum. Acaba bunlar bana ozel sorunlar mi anlamadım cunku fazlaca sikayet görmüyorum internette bu konularda.

• Benim s6 edge+ Vietnam'lı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ege_NL -- 27 Ekim 2015; 21:01:41 >
  • oguzforvandetta O kullanıcısına yanıt
    Son seste dinlemek pek mümkün değil çünkü çok yüksek ses veriyor. İphone 6 kullanıcıları pilden memnun değil genel olarak 6 plusı bilmiyorum sizin cihazın şarjının bu oadar hızlı inmesi pek normal gelmedi bana. Şarjı günü kurtarıyor genelde. Sizin yaptıklarınızla en fazla yüzde 2 azalması gerekirken 5 azalmış. Sıfır cihazda bunun olmaması lazım.

• Evet bende anlamadim su anda %52 iki bucuk saatte olabilir mi boyle bisey?

Yoğun kullanımda ben de 6 saati zor görüyorum mesela şimdi %24 ekran süresi 5.40 2.35 internet 1.26 youtube açık 30 dk civarı kafa topu oynadım.

Arkada 30 40 uygulama çalışmıyorsa pek mümkün değil.

• Rabia05 kullanıcısına yanıt
    Ezan vakti pro programını bende kullanıyorum kesinlikle kasma ile ilgili bir sorun yaşatmıyor, arka planda açık programlar varsa kapatın yinede sorun yaşıyorsanız fabrika ayarlarına dönüp sıfır kurulum yapın
  • Mitran M kullanıcısına yanıt
    Aklima geldikce kapamaya calisiyorum ama onereceginiz bir uygulama ya da baska bisey var midir 6plustan daha iyi olmasini beklerken baya hayalkirikligina ugradim bir de note 2 de mesela gece yatarken sarja takmassam sabah kalkinca en fazla %1 2 giderdi dun denedim hic kullanmadan internet kapali 8 saatte %20 gitmis.

• quote:

Orijinalden alıntı: ege_NL

Benim s6 edge+ Vietnam'lı

Bendeki de öyle. Ama cihazın arkasında altta da yazıyor zaten made in vietnam diye. Bir de samsung garantili geldiyse Samsung Türkiye Garantisi yazıyor.

Yüklü olan smart manager i kullanıyorum dün ben de dikkat ettim şarj gece ne kadar azalıyor diye yüzde 2 azalmıştı.

• ege_NL kullanıcısına yanıt
    var mediamarkt tan almıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzforvandetta

Aklima geldikce kapamaya calisiyorum ama onereceginiz bir uygulama ya da baska bisey var midir 6plustan daha iyi olmasini beklerken baya hayalkirikligina ugradim bir de note 2 de mesela gece yatarken sarja takmassam sabah kalkinca en fazla %1 2 giderdi dun denedim hic kullanmadan internet kapali 8 saatte %20 gitmis.

Sizde başka bir sıkıntı var. Note 5 konusunda az batarya tüketimi için ayarlar var onları yapıp denemenizi öneririm. Özellikle wifi kapalıyken tarama, quickconnect vs. bunları kapatın.
    Ben çoğunu yapmadığım halde performans çok iyi. Sadece ekranı %100 parlaklık kullanınca çok tüketiyor ki bu da 5.7" 2k amoled ekran için normal.
    Ama boşta ekran kapalıyken bu tarz bir tüketime rastlamadım. Arkada işlem yapan bir yazılım olabilir belki. Ben de IOS'dan geçtim ama daha önce yine S2 ile android kullanmıştım.
    IOS'da multitasking olayı epey farklı. Arkadaki uygulama odaktan çıkınca direkt donduruyor cihaz, dolayısıyla işlem yapamıyor. Android'de ise, uygulamalar arkaplanda işlem yapabiliyor.
    Zaten farklılıklar da buradan kaynaklanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vain -- 27 Ekim 2015; 23:35:44 >

• ekran koruyucu bulamıyordum, arkadasın htc m9 un arka tarafıda kavisli onda gördüm, aldığı yere baktık bizimki içinde çıkmış, sanırım dünyada en iyi ekran koruyucu yapan firmalardan biri, direk internet siteleri üzerinden satışı yapılıyor, 38tl maliyeti 10-12 gün içinde elimize ulaştı, arkadas sağolsun uygulamayıda halletti, biraz su-deterjan ile halloldu.
    9 parçadan oluşuyor, kamera sensörüne dahi parça yapmışlar, uygulama sırasında ve sonrasında bir kaç foto çekmiştim, umarım fikir vermesi açısından faydali olur.
    aldığımız firmanın internet adresi :

http://www.ultimateshield.co.uk/samsung-galaxy-s6-edge-plus-screen-protector/

internette bulunan uygulama videosu :
    https://youtu.be/Vv7aOExB6sQ

fotoğrafları daha sonra ekleyeyim

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.