Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S6 EDGE PLUS [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!) (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.310
Cevap
38
Favori
80.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim arkada SM-G928F Samsung Yateley UK
    Maden by samsung

Altta da imei ve s/n yazıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu s 5 deki hareket uygulaması yokmu bu telefonda mesaj veya cevapsız çağrıyi eline alınca titremesi akıllı uyarı video seyrederken başka yöne bakınca durma arama kulağa götürünce arama gibi

• Saintcty S kullanıcısına yanıt
    Ayarlar cihazın altında hareket ve işaretler

• En uygun fiyata nereden alabilirim? Yakin zamanda alan var mi?

• SAMSUNG GALAXY S6 EDGE PLUS [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!) SAMSUNG GALAXY S6 EDGE PLUS [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!) SAMSUNG GALAXY S6 EDGE PLUS [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!) SAMSUNG GALAXY S6 EDGE PLUS [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!)

Kaliteye bakalım dedik

• Dun aksam su urunden aldım ebayden. Gelıcne yorumlarımı yaparım.

http://www.ebay.com/itm/272006847420

Adaptörü ıle beraber 35 dolara geldı. Turkıyedekı fıyatı ıse 169TL + Adaptor 79TL, toplamda 248TL yanı 85 dolar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkans

Dun aksam su urunden aldım ebayden. Gelıcne yorumlarımı yaparım.

Adaptörü ıle beraber 35 dolara geldı. Turkıyedekı fıyatı ıse 169TL + Adaptor 79TL, toplamda 248TL yanı 85 dolar.

Orijinal ürün mu bunlar .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0E0B8030F -- 28 Ekim 2015; 23:37:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black_Mamba24

quote:

Orijinalden alıntı: berkans

Dun aksam su urunden aldım ebayden. Gelıcne yorumlarımı yaparım.

Orijinal ürün mu bunlar .

Satıcı orıjınal oldugunu belırtıyor. Urun kodu ıle beraber satılıyor. Bakalım gelınce gorucez ama zaten orıjınal degıl ıse ebay bu tarz durumlara mudahele edıyor hemen.

• Şimdi Samsung dan gelirse şayet stand gelecek formu doldurdum ama bu stand, şarj için olduğundan kablosuz şarjı almam lazım benimde sanırım. Ürün gelince buraya yazar mısınız acaba. .teşekkürler

• Note5 ile takas dusununen olursa pm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • slm arkadaşlar bende bu telefonu almayı düşünüyorum..iphone 6 plus 64 gb ile ikisi arasında kalan oldumu..sizin tercihiniz ne olurduii

teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Biohazard

slm arkadaşlar bende bu telefonu almayı düşünüyorum..iphone 6 plus 64 gb ile ikisi arasında kalan oldumu..sizin tercihiniz ne olurduii

teşekkürler

iphone 6 plus 64 gb ı satıp s6 edge plus aldım
    performans da (oyun) iphone dan daha iyi
    arayüz uygulama geçişleri takılması yok denecek kadar az
    ekran 2k olmasına rağmen bana göre iphone daha iyi
    diğer yandan jailbreak kullanmıyacaksanız edge plus almalısınız herşey özgürce
    pil süresi olarak ikiside aynı hemen hemen
    kasa olarak iphone daha sağlam hissiyatı veriyor edge plus ise ondan çok daha şık duruyor yanlız düşürmemek gerekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi promox -- 29 Ekim 2015; 14:55:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: promox

quote:

Orijinalden alıntı: Biohazard

slm arkadaşlar bende bu telefonu almayı düşünüyorum..iphone 6 plus 64 gb ile ikisi arasında kalan oldumu..sizin tercihiniz ne olurduii

teşekkürler

iphone 6 plus 64 gb ı satıp s6 edge plus aldım
    performans da (oyun) iphone dan daha iyi
    arayüz uygulama geçişleri takılması yok denecek kadar az
    ekran 2k olmasına rağmen bana göre iphone daha iyi
    diğer yandan jailbreak kullanmıyacaksanız edge plus almalısınız herşey özgürce
    pil süresi olarak ikiside aynı hemen hemen
    kasa olarak iphone daha sağlam hissiyatı veriyor edge plus ise ondan çok daha şık duruyor yanlız düşürmemek gerekiyor

teşekkürler..
    uygulama zenginliği ve ekran kalitesi önemli ilk etapta benim için

• Biohazard kullanıcısına yanıt
    Ekran kalitesini yani pozlama ve pixelleri ben tasarımcı olduğum için görüyorumdur belki ama ikisinin yani iphonun retinası ile samsung un amoled ekranın arasında bana göre uçurum var
    belki siz bunu farketmeyebilirsiniz
    uygulama yönünden bir birlerine çok yakınlar lakin iosda çıkan başlıca favori uygulama ve oyunlar androide maximum 1-2 ay içinde geliyor.BKZ... Fifa16 ve Periscope
    ve çok nadir olmakla birlikte ios daki bir kaç uygulama androidde yok BKZ. bike baron, oceanhorn, isolani, Strike Wing: Raptor Rising, arc drift vb..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi promox -- 29 Ekim 2015; 15:57:19 >
  • Çok teşekkür ederim cevaplarınız için

• Hiç bir zaman ios ile androidi kiyaslamadim. S6 edge plus ile yapabildiklerim. Her türlü usb depolama aygıtını ekle çıkar, klavye maus ekle çıkar. Canon dslr kamera, canon camcorder ile cekileni aninda aktar ister isleme yap istersen miracas yada smart share özellikli tv ile paylas. Bir bilgisayar gibi internet ortamında kullan. Aklima suan bunlar geliyor.

• iphone 6s plus sıfır ile iphone 6 plus ikinci el arasında neredeyse 1000tl fark var..2700tl ya iphone 6plus 64gb var kullanılmış..samsung edge plus da 2650 2700 tl seviyesinde sıfırı

samsungun bu modelinede çok heves ettim.aldınmıda kullanmak istiyorum en az 2 sene şu an iphone 5s kullanıyorum 2 sene oldu...büyük ekranlı bir telefon istiyorum.hayırlısı

• Tasarım olarak Note 5 ve S6 Edge Plus çok hoşuma gidiyor açıkçası.
    Android'i ve özellikle Samsung'u sevmeyen biri olan bana bu telefonu önerir misiniz? Apple stabilitesi verir mi (ileride de)

• yunus626emre kullanıcısına yanıt
    Bu cihazı gönül rahatlığı ile alabilirsin android ve samsungu sewmiyorum demişsin aynı durum bendede vardı android eywallahta Samsung olarak ilk cihazımı aldım (iphone 6 plus'tan geçtim bende)yaklaşık 1,5 aydır kullanıyorum iyikide aldım diyorum geçişler ekran kamera çekim gayet güzel ekran zaten iphone 6 plusa göre 2 tık önde(canlılık&netlik) stabiliteye gelince sıkıntısız çalışıyor takılma bekleme ıvır zıvır benim cihazda olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi æsto -- 29 Ekim 2015; 18:45:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: æsto

Bu cihazı gönül rahatlığı ile alabilirsin android ve samsungu sewmiyorum demişsin aynı durum bendede vardı android eywallahta Samsung olarak ilk cihazımı aldım (iphone 6 plus'tan geçtim bende)yaklaşık 1,5 aydır kullanıyorum iyikide aldım diyorum geçişler ekran kamera çekim gayet güzel ekran zaten iphone 6 plusa göre 2 tık önde(canlılık&netlik) stabiliteye gelince sıkıntısız çalışıyor takılma bekleme ıvır zıvır benim cihazda olmadı

Özellikle galeri ve rehber hızlı açılıyor mu?
    Menü geçişlerinde anlık takılmalar var mı?

Aslında yeni model olmayıp ileride nasıl çalışacağını bilsem çok güzel olacak ama

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.