Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S6 EDGE PLUS [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!) (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.310
Cevap
38
Favori
80.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dbgstudios

arkadaşlar son zamanlarda şarj a taktığım zaman kablo şarjı olarak algılıyor ilk 1 ay falan yoktu böyle şeyler hiç dikkat etmedim ama bu aralar daha sık yapıyor çıkartıp taktığımda hızlı şarja dönüyor bendemi sorun var yoksa geneldemi böyle bilgi alabilirmiyim

Bende bir kere oldu hocam. Bayağı bayağı uzun sürdü şarj normale göre o zaman farkettim takınca değil sonra tekrarlamadi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPhonedan geçen biri olarak telefonda beni benden alan gold renk ve ekranın muhteşem uyumu oldu. Ayrica çok fazla bir yenilik göremediğim iPhone 6s plusun 3800 TL'lik fiyatıda diğer bir etken tabi. performans konularında tereddütlerim vardı ama o konudada fazlasıyla iyi ve kullanımı kolay. özellikle gece saati özelliği çok iyi olmuş. Kısaca samsung ilk defa iphonedan vazgeçirebilen bir telefon yapmayı başarmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: GeTheFuckUp

quote:

arkadaşlar son zamanlarda şarj a taktığım zaman kablo şarjı olarak algılıyor ilk 1 ay falan yoktu böyle şeyler hiç dikkat etmedim ama bu aralar daha sık yapıyor çıkartıp taktığımda hızlı şarja dönüyor bendemi sorun var yoksa geneldemi böyle bilgi alabilirmiyim

Bende bir kere oldu hocam. Bayağı bayağı uzun sürdü şarj normale göre o zaman farkettim takınca değil sonra tekrarlamadi.

o zaman tam olarak nerde anlamadım ama hadi hayırlısı bakalım inşallah kablodan falandırda başıma iş açmaz

• quote:

quote:

quote:

o zaman tam olarak nerde anlamadım ama hadi hayırlısı bakalım inşallah kablodan falandırda başıma iş açmaz

Hocam taktım yazıya hiç bakmadım. Sonra bi kaç saat sonra çekeyim dolmuştur dedim o zaman farkettim . Daha sonra hiç olmadı ama. Bazen yapabiliyormus diye okudum bazı yerlerde .

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam taktım yazıya hiç bakmadım. Sonra bi kaç saat sonra çekeyim dolmuştur dedim o zaman farkettim . Daha sonra hiç olmadı ama. Bazen yapabiliyormus diye okudum bazı yerlerde .

bilgilendirme için teşekkür ederim bakalım hayırlısı olsun :D

• 90€ Wireless Charger Pack
    http://www.mediamarkt.nl/mcs/product/_SAMSUNG-Wireless-Charger-Pack-Galaxy-S6-edge-Goud,10259,2486303.html?langId=-11

49€ Draadloze lader
    http://www.mediamarkt.nl/mcs/product/_SAMSUNG-Draadloze-lader-Galaxy-S6-edge-,10259,2486167.html?langId=-11#product-ratings

Clear Cover 29€
    http://www.mediamarkt.nl/mcs/product/_SAMSUNG-S6-edge-Clear-Cover-Goud,10259,2339806.html?langId=-11

Arkadaşlar fiyatlar uygun mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ege_NL -- 31 Ekim 2015; 15:35:06 >

• Hala 64 gb versiyon yok, neyin peşindeler. 64 gb beklemekten bi hal oldum. Iphone çok sonradan çıkmasına rağmen 6s tüm bellek seçenekleri aynı ayni anda piyasada.

• Yarım saat arka flaş cebimde açık kalmış yaktım dedim ısınma sıfır

• ege_NL kullanıcısına yanıt
    Son gelen güncelleme ile ortaya çıkan pil optimizasyonu seçeneğini açık mı kullanıyorsunuz açıksa otomatikte mi kullanıyorsunuz.

Ayrıca package disapler prodan devre dışı bıraktığınız uygulamaları paylaşabilir misiniz ?

• ___Lawyer___ kullanıcısına yanıt
    Güncelleme bana dün geldi pil optimasyon kapalı package disapler pro yok bende. Telefon aldığım günkü gibi pil ile ilgili pro indirmedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mitran

http://www.pdateknoloji.com/samsung-galaxy-s6-edge-plus-kilif-spigen-neo-hybrid-crystal-champagne-gold_50380.html

Hocam yurtdışında 10 15 papel burda şuna bakım ya ama saolun öneri için

• Bence normal bir silikon tpu kılıf alıp kullanın inanın bir fark yok. Asıl sıkıntı temperli cam bulabilmek bu cihaza, yoksa jelatin ve tpu kılıf kaynıyor her yer. Aldığınız kılıfın kamera çıkıntısını çevrelediğine emin olun,
    çünkü burası sürtüne sürtüne ileride boya atabilir belki belli olmaz. Dolayısıyla kılıfın o kısmı da korumaya alması önemli. Bendeki silikon kılıf tam koruyor mesela.

Temperli cam konusuna gelince aliexpress ve amazon gibi sitelerdeki satıcılara mail atıyorum onlarda kavisli temperli cam var gibi görünüyor. Ama ürünün gerçek fotosunu koyan yok o yüzden güvenip sipariş veremedim.
    Bir de temperli camın tam şeffaf olması lazım. Bazılarında ekran haricindeki kısımlar cihazın renginde oluyor ve bu da görüntüyü bozan bir etken. Tam şeffaf, kavisli ve temperli cam koruyucu. Olay budur benim için.

Şu şekilde renkli olmayacak, bunlar çirkinleştiriyor bence :
    SAMSUNG GALAXY S6 EDGE PLUS [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vain -- 31 Ekim 2015; 21:28:32 >

• İmkanın varsa tabi yurt dışından getir ama ben çok memnunum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam o resimdeki kadar cihazı çirkinleştiren başka bi kılıf vs. bulamzsınız uzak durun. Herkesi uyaralım

https://m.youtube.com/watch?v=rb8LFOkN5_A

İçler acısı resmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mitran -- 31 Ekim 2015; 22:16:04 >
  • Mitran M kullanıcısına yanıt
    Aynen benim demek istediğim de oydu. İnce ve tam şeffaf bir cam gerekli. Bunları kullanmak cihazın tasarımını çöp etmek demek.
  • Aliexpress de falan bulursanız paylaşın tamberli cam koruma ..

• Kardeş ben senin istediğin gibi şeffaf tamperli cam koruyucu buldum
    SAMSUNG GALAXY S6 EDGE PLUS [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!)SAMSUNG GALAXY S6 EDGE PLUS [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!)SAMSUNG GALAXY S6 EDGE PLUS [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!)

• emre_3579 E kullanıcısına yanıt
    Selam bu ürün yukarıda resmini verdiğim ürünün renksiz olanı. Fakat alt ve üst kısımlara dikkat ettiyseniz bunda da tam şeffaf değil mat.
    Amazon.com'da var bunlar ama bir konu da bunlar cam değil PET malzemeden yapılmış. Acaba gerçek cam mı daha iyi olur yoksa PET mi. Orası da ayrı bir konu.
    Bir başka durum da edge kısımların hassasiyetini tamamen kaybettiğine dair yorumlar vardı videoda. Bunun aslının araştırılması gerekir.
  • telefon s6 edge+ uzun zamandır google servisleri ve android os un telefonu uyanık tutma ve aşırı batarya tüketiminden şikayetçiydim dün smart switch üzerinden rehber ve sms lerimi yedekleyerek wipe yaptım.(Bütün gün 3g/wifi açık) Şu an telefonun son durumu aşağıda yorumlarınızı/fikirlerinizi bekliyorum (Bu arada ekran görüntüsü alan bir çok arkadaş konuşma süresini ve ekran parlaklık oranını es geçiyor nedense ben onuda aldım)
    %5 pil kaldığında 23 saat kullanım sonucu 6 saat 37 dk ekran süresi verdi
    SAMSUNG GALAXY S6 EDGE PLUS [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!)SAMSUNG GALAXY S6 EDGE PLUS [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!)
    SAMSUNG GALAXY S6 EDGE PLUS [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!) SAMSUNG GALAXY S6 EDGE PLUS [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!)
    SAMSUNG GALAXY S6 EDGE PLUS [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!) SAMSUNG GALAXY S6 EDGE PLUS [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!)l

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.