Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S6 EDGE PLUS [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!) (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.310
Cevap
38
Favori
80.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Nerden buldunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu telefonda elle not yazma yok mu. ...bilen varsa söyleyebilir mi. ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rabia05 -- 3 Kasım 2015; 0:40:23 >
  • merhaba. bende bu hafta içi telefonu almayı düşünüyorum . yorumları baya okudum araştırdım telefon hakkında hiçbir şüphem yok fakat kılıfı hakkında çok var Ş:)). .. temperli camı ve kılıfı nereden almalıyız ? sizin kullandığınız neler memnunmusunuz ? . teşekkürler cevap veren arkadaşlara .. :=)
  • Bende gold rengi var oda parmak izi cok birakiyor onun haricinde hicbir sikintisi yok tavsiye ederim ben cihazi mediamark tan aldim 1 yil kasko hediyesi vardi 3bin tl ye 1 yilda ben uzattim 2 yil kasko ile 3.300tl ye geldi bana damperli cam a fallan gerek ben cok hor kullanirim ilk ciktigi gun aldim cebimde anatharlarin yaninda arabanin icinde nereye koydugumu unutuyorum yerlede geziyor uzerine bastim 3 4 kere yere dustu hic bir yerinde ne cizik var ne darbe saglam cihaz bana gore benim tek sikintim cihazda kilit ekraninsa kisa yollari kaldiramiyor olmam varsa cozumu yardimci olun

• 32gb siyah aldım bende arkadaşlar 2100 tlye geldi yurtdışı sıfır cihaz sizce iyimi yaptım fiyat fazlamı garantisiz cihaz için

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BrockLyn kullanıcısına yanıt
    güzel kardeşim hayırlı olsun bende alacağımda kılıf bakıyorum ekran için tam saydam film falan bakıyorum ama bulamadım bir türlü :S
  • Yaza doğru 4 yıllık Lumia meceramı bitirip Edge+ a geçeceğim. Yaz aylarında s7 edge+ çıkarsa direk ona geçerim herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrockLyn

32gb siyah aldım bende arkadaşlar 2100 tlye geldi yurtdışı sıfır cihaz sizce iyimi yaptım fiyat fazlamı garantisiz cihaz için

Fiyat iyi hocam ben türkiye garantili gold 2500 e aldım. Sırf samsung on yargimdan dolayı garantili aldım.

• Ben bundan alıcam 2 tane de normal cam koruyucu varmış sanırım şimdilik idare eder heraldehttp://m.n11.com/samsung-galaxy-s6-edge-plus-kilif-kamera-korumali-silikon-P73877739?cid=604001&gclid=CLyGkPCx48gCFRKeGwodISUC-Q

• Batarya istatistikleri full wifi parlaklık kendim ayarlıyorum oyun ve görüşme yok sadece internet youtube sosyal ağlar. Güç tasarrufu etkin. Gece yatarken uçak modu etkin.

SAMSUNG GALAXY S6 EDGE PLUS [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!) SAMSUNG GALAXY S6 EDGE PLUS [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!) SAMSUNG GALAXY S6 EDGE PLUS [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!) SAMSUNG GALAXY S6 EDGE PLUS [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!) SAMSUNG GALAXY S6 EDGE PLUS [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ege_NL -- 4 Kasım 2015; 1:18:51 >

• ege_NL kullanıcısına yanıt
    Note 5 almayı düşünüyorum aynı bataryaya sahip olduğu için aynı değerleri alacağını düşünüyorum. Bu değerler mükemmel değerler? Bu değerleri nasıl alıyorsunuz? Bir de full 3g ve iyi çeken bir yerde nasıl değerler alınır? Teşekkürler
  • beko1903 B kullanıcısına yanıt
    Dostum 3g paketi almadım yurtdışındayim ama deneyeceğim 3g paket alıp ozaman yine konuya yazarım. Batarya ile ilgili apk falan indirmedim sadece güç tasarruf modu etkin parlaklık kendim ayarlıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: GeTheFuckUp

quote:

32gb siyah aldım bende arkadaşlar 2100 tlye geldi yurtdışı sıfır cihaz sizce iyimi yaptım fiyat fazlamı garantisiz cihaz için

Fiyat iyi hocam ben türkiye garantili gold 2500 e aldım. Sırf samsung on yargimdan dolayı garantili aldım.

Nerden aldınız telefonu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkans

quote:

quote:

Ben kendim almadım hocam arkadaşım dan 2500 e aldım kapalı kutu aldığımda vatan posedindeydi Bilemiyorum ama

• Çok sıkıcı bi forum. ...bişiy soruyorum cevap yok bişiy öneriyorum yorum yok. ..bi kaç kişi ana kendi arasında konuşup duruyor bizi muhatap alan yok

• Rabia05 kullanıcısına yanıt
    SAMSUNG GALAXY S6 EDGE PLUS [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!) var

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ben kendim almadım hocam arkadaşım dan 2500 e aldım kapalı kutu aldığımda vatan posedindeydi Bilemiyorum ama

kapalı kutu olarak guzel fıyat. Iyı gunlerde kullanın.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

kapalı kutu olarak guzel fıyat. Iyı gunlerde kullanın.

Teşekkürler hocam darısı başınıza

• ege_NL kullanıcısına yanıt
    Gerçekten inanılmaz. z3c sahibi olarak ben kesinlikle böyle bir pil performansı alamıyorum. İnanılmaz gerçekten 1 saat 18 dk video izlemişsiniz youtubeden. Daha dengeli bir kullanımla 10 saat çok rahat görebilirsiniz. 2 sorum olacaktı. Güç tasarrunda nasıl cihaz? Hala hızlı mı? Rahatsız ediyor mu? Bir de ekran açıkken ortalama kaç dk da bir düşüyor? İnternette gezerken kaç dk da 1 düşüyor. Youtubede video izlerken kaç dk da bir düşüyor? Teşekkürler.
  • beko1903 B kullanıcısına yanıt
    Dostum güç tasarruf modunda performans düşüklüğü olmuyor oyun bile oynanıyor. Nette gezerken 6 dk bazen 5 dk bir düşüyor. Youtube 3 dk civarı düşüyor. Şu an ki

SAMSUNG GALAXY S6 EDGE PLUS [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!) SAMSUNG GALAXY S6 EDGE PLUS [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!) SAMSUNG GALAXY S6 EDGE PLUS [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!)

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.