Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S6 EDGE PLUS [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!) (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.310
Cevap
38
Favori
80.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar dikkatinizi çektimi bilmiyorum yada bu durum sadece benim telefonda böyle.
    Kamerayı açtıktan sonra ağır çekim moduna alıp kayıt tuşuna bastığınızda ekrandaki netlik bir anda çok hafiften bozuluyor.. Sadece ağır çekim modunda böyle oluyor.
    Sizde de aynı durum söz konusu mu?
  • eexelanss E kullanıcısına yanıt
    takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: eexelanss

Arkadaşlar dikkatinizi çektimi bilmiyorum yada bu durum sadece benim telefonda böyle.
    Kamerayı açtıktan sonra ağır çekim moduna alıp kayıt tuşuna bastığınızda ekrandaki netlik bir anda çok hafiften bozuluyor.. Sadece ağır çekim modunda böyle oluyor.
    Sizde de aynı durum söz konusu mu?

Ağır çekim modunda 720 p ile çekiyor ondan öyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güç tasarruf modunda telefon akiciligini kaybediyor sanki. Şarjı uzun gitsin diye kullanılacak bir özellik değil bence. Zorunlu durumlar haricinde bu modu kullanacağımı sanmıyorum.

• Merhaba arkadaslar...s6 edge+ kullanıyorum...telefon ile ilgili 3 sorum olacak...
    1- tlf kablosuz şarj standinda iken micro usb belleği görmüyor...tlfnu standdan kaldirinca takili haldeki usb bellegi aninda gormeye başliyo...yasayan oldumu bu durumu ve sebebi nedir ?
    2-gelistirici seceneklerinden usb hata ayiklama modunu bi turlu aktif edemiyorum çünkü o secenege ait buton pasif duruyo...ne yapmaliyim?
    3-Telefonu şarja taktigimda bazen normal şarj bazen hizli şarj oluyo...3-5 cikarip takinca hizli şarja geciyo...sebebi nedir acaba?
    Cevaplar icin simdiden tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rakurtt -- 6 Kasım 2015; 20:51:25 >
  • frozensoul kullanıcısına yanıt
    Hem spigen liquid kilif hemde sizdeki verus kilifi aldim...verus ile yaşadigim sorun şu... takilip cikarilmasi cok zor nerdeyse kilif kenari cerceve kirilacak...diger sorun da şu;verus kilif takili iken kingston micro duo usb belleğini telefona takamiyorum...takmak gerektiginde kilifi cikarmak zorunda kaliyorum dedigim gibi cikarmasi kilif cercevesini kiracak kadar zor...ama verus kilifin daha şık oldugunu bende onayliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Mitran

Güç tasarruf modunda telefon akiciligini kaybediyor sanki. Şarjı uzun gitsin diye kullanılacak bir özellik değil bence. Zorunlu durumlar haricinde bu modu kullanacağımı sanmıyorum.

Guc tasarruf modu telefonunuzun performansını cıddı oranda etkıler. Sarj ıcın package dısabler pro kullanın cok daha etkılı. Benım telefon her sey acık 5 saatten az ekran suresı vermıyor buda zaten herhangı bır guc moduna gerek bıraktırmıyor.
  • Z5 bekliyordum ancak kamera hüsranından sonra tekrar samsung'a kaydı aklım...

Şuan G2 kullanıyorum. Sadece 2G açık gerektiginde 3G açık, mobil veri hep açık,lokasyon bluetooth snapchat gibi sarj somuren programlar yok ama bol bol müzik dinlerim. Ekran süresini ne kadar alırım? G2 den sonra pişman olmak istemiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beko1903

Hayır. Bunun 720p ile alakası yok. Anlaşılan sizinde pek bilginiz yok.
    VGA olsun 720p veya 1080p ayarları ile yaptığınız tüm kayıtlarda kayıt esnasında telefonda çekmiş olduğunuz görüntü değişmez aynıdır. Çözünürlük farkını yapmış olduğunuz kaydı daha sonra izlerken anlarsınız..
    Örnek ; telefonunuzu kamera açıkken ayarlar kısmından vga moduna alın ve kayıt yapın o esnada ekrandaki görüntü bulanıklaşmaz. Bu 720p de de değişmez 1080p de de değişmez.

Ama telefonu UHD çözünürlüğüne ayarlasan bile yavaş çekim moduna alıp kayıt tuşuna bastığında telefonun ekranındaki görüntü bariz bir şekilde bozuluyor.
    Sanki odaklanamamış gibi bir bulanıklık oluyor.
    Bu herhangi bir sorun demiyorum belkide ağır çekimde bu şekilde olması gerekiyordur ben sadece sebebini ve herkesde bu şekilde olup olmadığını merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eexelanss -- 7 Kasım 2015; 11:11:44 >

• Güç tasarruf modunda asphalht 8 oynuyorum

• Arkadaşlar s6 edge+ ile note 5 arasındayım. Siz ne dersiniz bir farkı var mı acaba inceleyen arkadaşlar var mı? Ayrıca v10 veya z5 i beklemek gerekir mi pek bilinçli bir kullanıcı değilim ondan soruyorum.

şimdiden sağolun
  • berkans kullanıcısına yanıt
    Berkans bey sizin telefonda da hizli şarj modunun bazen calismasigi olur mu ?
    Bu arada sizi ve Tahayasin beyi samsungun omnia hd i8910 forumunda hatirliyorum aradan 5-6 yil gecti neredeyse...selamlar

• quote:

Orijinalden alıntı: ege_NL

Güç tasarruf modunda asphalht 8 oynuyorum

Kasıyor mu çok oynamayacak gibi mi yoksa pek fark yok mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: eexelanss

quote:

Orijinalden alıntı: beko1903

Hayır. Bunun 720p ile alakası yok. Anlaşılan sizinde pek bilginiz yok.
    VGA olsun 720p veya 1080p ayarları ile yaptığınız tüm kayıtlarda kayıt esnasında telefonda çekmiş olduğunuz görüntü değişmez aynıdır. Çözünürlük farkını yapmış olduğunuz kaydı daha sonra izlerken anlarsınız..
    Örnek ; telefonunuzu kamera açıkken ayarlar kısmından vga moduna alın ve kayıt yapın o esnada ekrandaki görüntü bulanıklaşmaz. Bu 720p de de değişmez 1080p de de değişmez.

Ama telefonu UHD çözünürlüğüne ayarlasan bile yavaş çekim moduna alıp kayıt tuşuna bastığında telefonun ekranındaki görüntü bariz bir şekilde bozuluyor.
    Sanki odaklanamamış gibi bir bulanıklık oluyor.
    Bu herhangi bir sorun demiyorum belkide ağır çekimde bu şekilde olması gerekiyordur ben sadece sebebini ve herkesde bu şekilde olup olmadığını merak ediyorum.

O zaman Başka bir sebebi Vardır hocam. Ben kendimce fikrimi söyledim.

• beko1903 B kullanıcısına yanıt
    Ben de 0 kasma dostum

• Merhaba arkadaşlar,

Arkadaşım s6 edge yeni almış. Rehberde bir kişiye tıklatıktan sonra numarasının görünmesi en az 4sn alıyor. Ve o kişiye ait numarayı 3 defa alt alta gösteriyor. Rehberde görüntülenecek kişiler "tüm kişiler". Sadece SIM veya telefonda kişi olmadığı için mecburen tüm kişileri seçmiş. Başka bir çok hesap görünüyor. Bu telefonda artık kasma olmaz diyordum ama hala oluyor.

Çözümü var mıdır? Yardımcı olmanızı rica ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaFiAMaX

Merhaba arkadaşlar,

Arkadaşım s6 edge yeni almış. Rehberde bir kişiye tıklatıktan sonra numarasının görünmesi en az 4sn alıyor. Ve o kişiye ait numarayı 3 defa alt alta gösteriyor. Rehberde görüntülenecek kişiler "tüm kişiler". Sadece SIM veya telefonda kişi olmadığı için mecburen tüm kişileri seçmiş. Başka bir çok hesap görünüyor. Bu telefonda artık kasma olmaz diyordum ama hala oluyor.

Çözümü var mıdır? Yardımcı olmanızı rica ediyorum.

Bende böyle bir problem yok.
    Şöyle bir önerim var ama
    ayarlar uygulamalar kişilere girdikten sonra görüntülenecek kişileri özelleştirilmiş liste olarak ayarlayın.
    yine ayarlar uygulamalar kısmında arama ayarları var oradanda sadece telefonu olan kişileri açın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eexelanss -- 7 Kasım 2015; 16:59:31 >

• arkadaşlar kablosuz şarj için başvuran varmı?bana onaylanma mesajı flan gelmedi 1 hafta oldu üründe gelmedi
  • bana da mail felan gelmedi ...kargo bilgileri 4-6 hafta içinde sms olarak gelecek miş...
  • berkans kullanıcısına yanıt
    Sadece bu programı yüklemek yetiyormu yoksa yükledikten sonra bi ayar yapmamız gerekiyor mu Acaba. ..yardımcı olursanız teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.