Şimdi Ara

Samsung Galaxy S6'nın en net görüntüleri sızdırıldı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
178
Cevap
0
Favori
4.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Haberin tamamını okudum.Sızdırıldı kısmını anlamadım ???

• Şu Samsung neden tasarıma hiç önem vermez anlayamadım gitti....

• 100 liralik samsung telefonla 1000 liralik samsung telefon nerdeyse tasarimlari hep ayni ..acikcasi samsungun hepsi nerdeyse ayni suruyle telefonu ve su hic guzel olmayan arayuzu biktirdi ,,insan biraz degistirir yada ust model tasarimla alt modelllerin tasarimi biraz farkli olur..

• Geldi yine tipini s...

• quote:

Orijinalden alıntı: arzemo

Haberin tamamını okudum.Sızdırıldı kısmını anlamadım ???

Merhaba,
    Olay ile ilgili pek bilgi yok aslında fakat şu şekilde gelişiyor, cihazın tasarımına ve boyutlarına sahip bir üretici kılıf hazırlıyor. Ürünlerini tanıtmak için basın görselleri de hazırlanıyor, daha sonra bu basın görselleri farklı bir grup tarafından sızdırılıyor ve habere konu oluyor. Yani fotoğraflar bir kılıf üreticisinin basın görselleri aslında, muhtemelen ileride satış sitelerinde kullanılmak için yapılan görseller.
  • bu da mı gol değil

yeni Samsung Galaxy s6 exynos Octa 7 7420 64 bit 14 nm 8 çekirdekli işlemci ile geliyor 5,1 inch 2k ekran metal kasa en az 3 gb ram 32 gb rom olacak antu tu da 68 bini bulan test skoru varmış.şu an 14 nm teknolojisine mobil işlemci alanında inen yok apple ın A8 i 20 nm hatta apple ın a9 islemcişini bile samsung üretecek.bu sefer gol oldu .samsung golü attı.

• S2'nin büyüğünü yapın , güncel özelliklerle, almayan ...
  • S6C ucuz samsung

• Al üç kuruşa genarali vur yerden yere.

• Kenardaki gümüş kaplamalar soyulmamaya başladığı zaman alacağım samsung cihaz

Şimdiye kadar bütün samsung telefonlarımda hep soyuldu birde şu kenardaki açıklıklar çok fazla. Oralara illa toz kir dolacak

Dediğiniz gibi de telefonu incelttikleri için de kamera çıkıntı durmuş.

Neyse her zaman aç olan samsung kullanıcıları da bu telefonu seve seve alacaklar her zamanki gibi...

Not: bende samsung kullanıcısıyım ama samsung telefonları hiç bir zaman beğenmedim nedense S-S2-S3-S4-Note2-Note3 aldım artık en son orada kaldım. Elimde şu anda hediye olarak gelen s4 zoom var satabilirsem farklı bir markaya geçeceğiz inşallah...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Keske sizdirilmasaymis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LİVERPOOLYWNA -- 15 Şubat 2015; 6:37:58 >
  • Bu tiple cikacaksa hic cikmasin gercekten cirkin cakma ürünlere benziyor donanim olarak samsung hep güncel donanimlari kullaniyor orasi kesin ama tasarim su gibiyse rezalet iphone benzeri ürün istemiyorki samsung kullanicilari aksine farklılık istiyorlar tabi touch wiz ne olucak görelim sozde guncelenecekmis

• quote:

Orijinalden alıntı: Innovative

Sanki kılıf takılmış gibi görünüyor

Kılıf takılı zaten.
  • Oha çerçevenin ekranı var

Sony de kalın çerçeve yaparsa z4 ü ikiside çöp

• Bu ne ya :D mercedes sanki tipo cikarmis :D

• samsung tasarımcılarını 4 yıl önce işten çıkarmış sanırım
  • iphone galaxy S6 plus s quido
  • Iphone 6 ya benzetenler acaba sadece kulaklık çıkışını alta aldılar bunu mu benzettiniz komediden başka bişey değil.. ayrıca Iphone 6 HTC ye benzemekte.

• quote:

Orijinalden alıntı: Wren

quote:

Orijinalden alıntı: Innovative

Sanki kılıf takılmış gibi görünüyor

Kılıf takılı zaten.

Evet öyleymiş belirtmiş Okisht

• S serilerini cercevelerini saglam yapılmalı bence yoksa fıstık gibi telefonlar...

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.