Şimdi Ara

Samsung Galaxy S6'nın en net görüntüleri sızdırıldı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
178
Cevap
0
Favori
4.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samsung S6'da da dizayn hamlesi yapamayarak batmaya dogru emin adimlarla ilerliyor.
    Samsung Smart TV'lerin ortam dinlemesi yapmasi ve diskten oynatilan filmlerin arasina reklam koymasi fiyaskolarin daniskasi.

Samsung The End.

• çöp
  • quote:

Orijinalden alıntı: J.Maharaja

Yine geldi tipini..

• Kimse de demiyor ki kardeşim dış hatlar neyse de bir kılıf firması telefonun çerçevesini nasıl tahmin edebiliyor? Ya hiç mi düşünmüyorsunuz? Adamlar telefonun iç kısmını öylesine koymuş. Zaten A5'in duvar kağıdı var. Çerçeveler ve kamera kısmı neyse de iç kısmı nerden bilecekler. Biraz düşünün ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: matmuhendisi

quote:

Orijinalden alıntı: Mesudum

Samsung'un her modelini almak zorunda değildim ve almadım da.
    S3'ün 32GB modeline 200TL fazla vererek aldım ve o günden beri özelliklerini yüksek yüzdelerde kullandım. Artık modlar, rootlar, modifiyeler vs de olsa sonuna geldi.
    S4 almak cidden gereksizdi. S5 olabilirdi ama iki yıl kullanmış olmak 2100TL ödenmiş bir cihaz için az gelirdi.
    Şimdi S6 çıkınca benim de 2012 yazından bu yana yaklaşık 30 aylık kullanımım sonucunda elde edeceğim yenilikler sanırım makul olacaktır ve yeni telefon alıp üst seviyeye geçtiğimi anlayacağımı zannediyorum.

Uzun lafın kısası, her modelinin takip etmek zorunda olmayanlar için bir kaç model öncesine göre güzel bir terfi olacaktır.

Sadece kasasına bakarak yorum yapmak yerine donanım/yazılım bütününe de bakabilecek kapasitesi olanlar sanırım böyle düşünürler.

Nick mesaj uyumu

nick alinti uyumu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Sasaki Kojiro kullanıcısına yanıt
    s4den s5 e geçişte cok sasırmıstım bu duruma. samsung yanlis yolda ilerliyor kesinlikle haklısınıız
  • Fotoğraflarin fake & photoshop olduğu o kadar belli ki göz var nizam var..

İlk fotoğrafa bakın arkadaşlar, telefonlar sola doğru hizalanip çekilmiş ama telefonun kamerası diğer fotoğraftaki yatay duran telefondan kopyala yapıştır olduğu için kamerası sağa telefon sola bakıyor.. Kısaca fake.. Dikkatli bakın..

• şuan s3 kullanıyorum ..samsungdan umudu kestim ,bir sonraki telefon z4 olacak

• a serisinin tasarımları güzeldi o tarz da olsa güzel olurdu
  • Aaa ne kadar özgün ve değişik bir tasarım olmuş.Tebrikler Samsung.

• Resimlerdeki gibiyse samsung tamamiyle bitmiştir.

• S5 aldığıma bin pişman edemeyecek telefonlardan biri:S6

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chaosy -- 12 Şubat 2015; 22:41:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana pek al benisi yok gibi geldi , telefon uzaktan bi cins duruyor yani bemim fikrim öyle . Hakikaten gına geldi Galaxy serisinden yeni birşeyler istiyoruz artık .

• Tasarımın rezalet olduğunu düşünen tek ben miyim ? Ayrıca çerçeveler de çok kalın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dexsite

Tasarımın rezalet olduğunu düşünen tek ben miyim ? Ayrıca çerçeveler de çok kalın.

Evet bir tek sensin. Millet 2 sayfadır ne kadar bayıldıklarını anlatıyor
  • quote:

Tasarımın rezalet olduğunu düşünen tek ben miyim ? Ayrıca çerçeveler de çok kalın.

Çerçevelerin kalınlığı kılıfın takılı olmasından olmuş olabilirmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tasarım genel olarak aynı home tuşunuda dokunmatik yapsalardı bari en azından project zero adına bişeyler diyebilirdik , ama genel olarak çok kötü bir tasarımda değil açıkcası
  • quote:

Orijinalden alıntı: VYC Majoris

quote:

Evet bir tek sensin. Millet 2 sayfadır ne kadar bayıldıklarını anlatıyor

• ne güzel s3 ümün tasarımı hâlâ güncel
  • Ben tasarıma hiç takılmıyorum, elimdeki s3 yine çok sağlam telefon çıktı. Bu s6'da artık beton gibidir herhalde....

Pili, işlemcisi, kamerası belleği hepsi dönemin en üstü olsun da gerisi teferruat benim için.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.