Şimdi Ara

Samsung Galaxy S6'nın en net görüntüleri sızdırıldı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
178
Cevap
0
Favori
4.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ve boylelikle Samsung ait oldugu yere emim adımlarla ilerliyor. Nokia nin olmesiyle kendin meydana atana gorgusuz firma Tum dunyaya kalitesizligi aşıladın ya ben baska birsey demiyorum. Umarim beter olursun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • birseye benziyor fakat...
    bakiyorsun ayni ya apple da benzemis bazi resimlerde..
    cok skcisin samsung

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Innovative

Sanki kılıf takılmış gibi görünüyor

+1

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne zaman piyasaya cikar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

quote:

Orijinalden alıntı: Innovative

Sanki kılıf takılmış gibi görünüyor

+1

Merhaba,
    Fotoğraflar kılıf üreticisine ait zaten, sızdırma da kılıf üreten şirketten yapılıyor. Haber içeriğinde de bahsetmiştim, bu yüzden fotoğraflarda cihazda kılıf bulunuyor
  • Tasarım yine olmamış.

• Yine marka karalamaca.

S6 gormek isteyen gercek Samsungviet adresine burdaki marka kotulemek icin konu acanlara inanmayin ve yorumlara hepsi fanboy sonucta

• Okisht kullanıcısına yanıt
    Fotoğraflardaki telefonlar farklı? İki fotoğrafta aynı firmadan mı sızdırılmış? İkisinden biri Note ya da başka bir telefon olabilir belki.
    Bu arada üstteki fotoğrafta telefonun arkasında yazılar var ki bunlar telefonun kapağının açılmayacağına işaret ediyor şayet resimdeki telefonsa. Onun dışında hiçbir farklılık yok yine tasarımda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adilazimdegilx -- 12 Şubat 2015; 18:18:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adilazimdegilx

Fotoğraftaki telefonlar farklı? İki fotoğrafta aynı firmadan mı sızdırılmış? İkisinden biri Note ya da başka bir telefon olabilir belki.
    Bu arada üstteki fotoğrafta telefonun arkasında yazılar var ki bunlar telefonun kapağının açılmayacağına işaret ediyor şayet resimdeki telefonsa. Onun dışında hiçbir farklılık yok yine tasarımda.

Merhaba,
    Weibo platformundaki sayfanın sızdırdığı iki fotoğraf var, diğer fotoğrafı da onu ekleyerek değiştiriyorum ancak çok büyük bir değişiklik gözükmüyor fotoğraflar arasında. Arka kameradaki çıkıntı ve led flaşın yeri farklı görünüyor. Sanırım bu cihazlar çizimlerin ortaya çıkmasıyla (cihazın boyutları vs de sızdırılmıştı) ortaya çıkarılan ve kılıf üretimine geçilen cihazlar. Kılıf üreticisinin samsung ile herhangi bir bağlantısı var mı bilmiyorum açıkçası

• Yahu su samsung haberlerinin altina hep ayni tasarim degisen sadece donanim diyen sahsiyetler 6 ayda bir telefon cikarip farkini 1 metreden daha fazla mesafede anliyamayacagimiz z1 z2 z3 telefonlarini cikaran malum firmayi ove ove bitiremiyor ya bi bitmediniz a...

• Bu ne la dünün aynısı.
  • çok güzel olmuş bence. Kamera konusunda iddialı olacak gibi gözüküyor bakalım
  • kaliteli bisi bekliyoruz ins oyle olur

• Bildiğin Samsung

• quote:

Orijinalden alıntı: Mesudum

Samsung'un her modelini almak zorunda değildim ve almadım da.
    S3'ün 32GB modeline 200TL fazla vererek aldım ve o günden beri özelliklerini yüksek yüzdelerde kullandım. Artık modlar, rootlar, modifiyeler vs de olsa sonuna geldi.
    S4 almak cidden gereksizdi. S5 olabilirdi ama iki yıl kullanmış olmak 2100TL ödenmiş bir cihaz için az gelirdi.
    Şimdi S6 çıkınca benim de 2012 yazından bu yana yaklaşık 30 aylık kullanımım sonucunda elde edeceğim yenilikler sanırım makul olacaktır ve yeni telefon alıp üst seviyeye geçtiğimi anlayacağımı zannediyorum.

Uzun lafın kısası, her modelinin takip etmek zorunda olmayanlar için bir kaç model öncesine göre güzel bir terfi olacaktır.

Sadece kasasına bakarak yorum yapmak yerine donanım/yazılım bütününe de bakabilecek kapasitesi olanlar sanırım böyle düşünürler.

Nick mesaj uyumu

• Daha güzel olabilirdi Pek beğenmedim

• Çöpün duyu sizdi yaziyor sandim

• ben tasarımın bu oldugunu inanmıyorum bence kılıflar bu ama telefon böyle deil en azından ön tarafı böyle deil baksanıza üst ve alt tasarafta 2 parmak boşluk var ve çok çirkin duruyor ön tarafı bence böyle deil.. ama arka kısım dogru olabilir...

• Bu modelide s5 gibi tutmazsa bakalim nolacak sonra

• kamerası çok kötü olmuş tasarıma nazaran dışarı çıkığı var kasayla bir bütün olsa fena olmazdı...

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.